• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hee canım kendim diyorsunn bu da güzel. 🥰maşallah canlarına Rabbim kızına ömür versin.
Benim ezgi 5. Gebeliğimdi. 3 kaybım var. Rabbim kızlarıma ömür versin aminn.

Hee canım kendim diyorsunn bu da güzel. 🥰maşallah canlarına Rabbim kızına ömür versin.
Benim ezgi 5. Gebeliğimdi. 3 kaybım var. Rabbim kızlarıma ömür versin aminn.
Amin canım hepimizin Rabbim evlatlarına ailesine sevdiklerine sağlık versin benim 1 tane kaybım var öldüğü günün bir gün önceki gece rüyamda bebek mezarı görmüştüm ben de başındaydım rüyamda da kızımla beraber bir oğlan çocuğu görüyorum senin de baya kaybın olmuş canım 😔arkadaşımın da 11 taneydi

Selam kızlar bugün sadece yemek yaptım. Haftasonu da iş güç olmadan geçsin😉
Bebeklerinize üzüldüm😔 Allah kızlarınıza sağlık sıhhat versin, istiyorsanız bir daha çocuk versin☺️ Ben de hamile kalamıyordum, birsürü test falan yaptırmıştım niye olmuyor diye bir şey çıkmıyordu sonra kendiliğinden oldu zamanı varmış demekki🥰

Bebeklerinize üzüldüm😔 Allah kızlarınıza sağlık sıhhat versin, istiyorsanız bir daha çocuk versin☺️ Ben de hamile kalamıyordum, birsürü test falan yaptırmıştım niye olmuyor diye bir şey çıkmıyordu sonra kendiliğinden oldu zamanı varmış demekki🥰
Evet canım benim 2 gebeliğim de hemen olmadı dedim niye olmuyor her ay üzüldüm ama sonra önemsememeye başladım oldu Allah hepimizin herkesin yavrularına sağlık sıhhat uzun ömürler versin bizlere de onları büyütmeyi nasip etsin
Her zaman da çok iş yapmaya gerek yok arada da dinlenelim 🥰

Amin canım hepimizin Rabbim evlatlarına ailesine sevdiklerine sağlık versin benim 1 tane kaybım var öldüğü günün bir gün önceki gece rüyamda bebek mezarı görmüştüm ben de başındaydım rüyamda da kızımla beraber bir oğlan çocuğu görüyorum senin de baya kaybın olmuş canım 😔arkadaşımın da 11 taneydi
Malum olmuş sana. Bende bebek emziriyodum rüyamda, hamileyken daha küçüktü Allahtan. İyi değilmiş öyle demişlerdi. Kısmeti yokmuş. Kaybın kızından sonramıydı?
O ne ya öyle 11. Off ne zor. Yaşayan varmı inşallah. İyi inatçılarmış he. Problem neymiş?

Sağolasın. Amiinn. Aynen her şeyin bir zamanı var. Bakalım kısmet. Nasibimizde varsa gelir 1 bebek daha:)

Malum olmuş sana. Bende bebek emziriyodum rüyamda, hamileyken daha küçüktü Allahtan. İyi değilmiş öyle demişlerdi. Kısmeti yokmuş. Kaybın kızından sonramıydı?
O ne ya öyle 11. Off ne zor. Yaşayan varmı inşallah. İyi inatçılarmış he. Problem neymiş?
Kızımdan önceydi ilkti ya çok ağlamıştım o dediğim arkadaşım sonra tüp bebekle hamile kaldı ikiz erkek oldu 5 yaşındalar Allah bağışlasın sonra da kendiliğinden hamile kaldı şuan 6 7 aylık 😊bir oğlan daha 😊

Bu saatte hâlâ uyumadım, cok fena:)
30 Ocak Cts,
Sabah-öğle-akşam kitap okudum 👍🏻
Kızımla oyun oynadım.
Kızıma ders çalıştırdım.
Bi de esimle oyun oynadik 👍🏻

Kremin ambalajını çok beğendim aldım 🤩

Eklentiler

• IMG_20210131_141613.jpg
    IMG_20210131_141613.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 32
Back