- 23 Ekim 2018
- 15.456
- 35.266
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.481
Bitirirsin bugün sen deOo maşallah canım ben de elimdeki kitabı bitirmeyi hedefliyorum bugün 40 küsür sayfa kaldı
Ben dün dış kısmını sildim iç kısmını geçen parti parti silmiştim mutfağım küçük zaten bugün istemiyorsa boşver canın ne zaman isterse o zaman yapBitirirsin bugün sen demutfak dolabı kaldı ama yapasım gelmiyor
Ben bu hafta üç gün çalıştım Niloya dün pide yaptım evi topladım duş aldım.iki kilo artmisim sağ olsun pideler .Ama iştahın olması çok iyi .bugünde yürüyüş kahvaltı yaptım eve hiç bakmadım bir mutfakla ilgilendim.simdi uzandım anca
Yemek de ayrı bir nimet canım sağlık olsun ellerine sağlıkBen bu hafta üç gün çalıştım Niloya dün pide yaptım evi topladım duş aldım.iki kilo artmisim sağ olsun pideler .Ama iştahın olması çok iyi .bugünde yürüyüş kahvaltı yaptım eve hiç bakmadım bir mutfakla ilgilendim.simdi uzandım anca
Niloya basım uyuştu size yazdıktan sonra şimdi daha iyim tansiyon normalYemek de ayrı bir nimet canım sağlık olsun ellerine sağlık
Tamam olur canım arada bana da neler oluyor da işte öyle geçip gidiyor napalımNiloya basım uyuştu size yazdıktan sonra şimdi daha iyim tansiyon normal
Sende site rengi eflatun gibi bende bordo nedenkine?Eki Görüntüle 2773628 Eki Görüntüle 2773628
flamenko Smileyleri çıkmayan sen miydin canim? Ekran görüntüsü göstereyim dedim, yuvarlak kafa olan yer aktif degil mi hâlâ sende?
Şu dil çıkaran emojinin yaptığı tripler çok hoşuma gidiyorAaa oldu galiba
Geçen gün de vardı bu Gülen surat ama bir şey çıkmıyordu. Neyse şimdi oldu ya, çok sağol canımclara
Secenek var, 3 renk vardı yanlış degilsem, istedigini seçebiliyorsun :)Sende site rengi eflatun gibi bende bordo nedenkine?
Ben teknoloji özürlüyüm diye boşuna demiyorum zatiEki Görüntüle 2773670 Sol taraf, en altta fırça resmiyle Lila yazan yerden yapılıyor renk ayarı.
Eki Görüntüle 2773671
Kız bende öyle yazı çıkmıyor lila falan diyeEki Görüntüle 2773670 Sol taraf, en altta fırça resmiyle Lila yazan yerden yapılıyor renk ayarı.
Eki Görüntüle 2773671
Bak canım bende renk yazmıyorForum sayfasinin en altinda, sol tarafta mıydı neydi renk ayarı. Bi bakam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?