• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ben evi derledim topladım yine bulaşık makinasını boşaltmadım elimde bulaşık yıkadım ekteki resimde mevcut 😂valiz ve çantaları hazırladım köydeki eve gidiyoruz bikaç gün kalmaya kar var diye gidiyorduk lodos çıkmış akşam erimiş çoğu 😁

Eklentiler

• IMG_20210201_122146.jpg
    IMG_20210201_122146.jpg
    173,6 KB · Görüntüleme: 27
Ortalik toplama yaptim biraz.
Kızıma vakit ayirdim.
Sudoku çözdüm.
Kitap okuyacağım birazdan.
Kocayla cocuk abur cubur yediler, ben yemedim, tuttum kendimi 👍🏻🙂

Bugün mutfak dolaplarını sildim bir de davlumbaz leş olmuş onu temizledim baya uğraştırıcıydı. Kızımı yıkadım, banyodan çıkmak istemedi ağladı. Akşama doğru yemek yapma faslı. Yemekten sonra otururken örgü ördüm biraz:KK69:1 saate de yatmaya geçerim herhalde. Zamanın değeri yok anacım hemen akşam oluyor:110:
Niloyatospikk Niloyatospikk iyi eğlenceler:halay:

Bugün mutfak dolaplarını sildim bir de davlumbaz leş olmuş onu temizledim baya uğraştırıcıydı. Kızımı yıkadım, banyodan çıkmak istemedi ağladı. Akşama doğru yemek yapma faslı. Yemekten sonra otururken örgü ördüm biraz:KK69:1 saate de yatmaya geçerim herhalde. Zamanın değeri yok anacım hemen akşam oluyor:110:
Niloyatospikk Niloyatospikk iyi eğlenceler:halay:
Sağol canım baya iş yapmışsın ben de örgümü getirdim artık yarın akşam diziyi izlerken örerim inşallah bu akşam kitap okudum 😊

Back