- 23 Ocak 2016
- 33.136
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi eğlenceler canımBotlarım kara kavuştu
Çok sağol canımİyi eğlenceler canım
Ayy ben yedim biraz kızıyorum kendime şuan benim de kitap okuma kaldıOrtalik toplama yaptim biraz.
Kızıma vakit ayirdim.
Sudoku çözdüm.
Kitap okuyacağım birazdan.
Kocayla cocuk abur cubur yediler, ben yemedim, tuttum kendimi
Sağol canım ben de bugün kurabiyeleri hüplettimValla yazmaya üşeniyorum o kadar diyorum
Niloya size iyi eğlenceler.
Tüp bebeğe ne zaman başlıcaksınız canım afiyet olsun sana daBen bugün işteydim kizlar yarın son gün bir hafta evdeyim daha etkili yazarım bugün hiç birşey yapmadım annem bende o yemekleri yapıyor evi topluyor sağ olsun şimdide ihlamur içiyorum.
Bu ay inşallah yazarım size gelişmeleri bana cook.dua edin .Bu sefer olur insallahTüp bebeğe ne zaman başlıcaksınız canım afiyet olsun sana da
İnşAllah canım ederizBu ay inşallah yazarım size gelişmeleri bana cook.dua edin .Bu sefer olur insallah
Sağol canım baya iş yapmışsın ben de örgümü getirdim artık yarın akşam diziyi izlerken örerim inşallah bu akşam kitap okudumBugün mutfak dolaplarını sildim bir de davlumbaz leş olmuş onu temizledim baya uğraştırıcıydı. Kızımı yıkadım, banyodan çıkmak istemedi ağladı. Akşama doğru yemek yapma faslı. Yemekten sonra otururken örgü ördüm biraz1 saate de yatmaya geçerim herhalde. Zamanın değeri yok anacım hemen akşam oluyor
Niloyatospikk iyi eğlenceler
Yakışmış. Hele o pantolon ve çorapla harika olmuşGünaydın Tünaydın
Köylü pozisyonuma döndüm