- 23 Ocak 2016
- 33.136
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.541
Eşim dedi çok seksusun odunum bana iltifat ettiYakışmış. Hele o pantolon ve çorapla harika olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim dedi çok seksusun odunum bana iltifat ettiYakışmış. Hele o pantolon ve çorapla harika olmuş
Ben bu msjı arada niye görmemişim bazı mesajlar niye kaynıyor arada anlamıyorum ben sağol canım benim de çok tatlı abur cubur yeme huyum var bundan sonra buna dikkat etmeyi rutine dönüştürmek istiyorum günleri sayacağım yemediğim gün olarak haftada 1 gün izin vericem kendimeSeninle şunu paylaşacaktım Niloya, gecen haftanın gazetesinden, unutmusum
Eki Görüntüle 2773840
Ben de yapabilsem süper olacak.Ben bu msjı arada niye görmemişim bazı mesajlar niye kaynıyor arada anlamıyorum ben sağol canım benim de çok tatlı abur cubur yeme huyum var bundan sonra buna dikkat etmeyi rutine dönüştürmek istiyorum günleri sayacağım yemediğim gün olarak haftada 1 gün izin vericem kendime
Benimki de aynı ben kilo almayım diye yapmıyorum bu sefer gidip alıp geliyor gel de yeme canım çekiyor bu işe de el atmak lazım abur cubur detoksu bugün de azcık yiyorum şuan çıtır yarın inşallah başlayımBen de yapabilsem süper olacak.
Bizde de esim aliyor, tutamiyom kendimi, bakiyorum paketin dibini görmüşüm Adama alma diyorum, sekeri düşüyomuş, markette görüyomuş, bu yeni çıkmışmış, canı istemismis ondan aliyomus, ben yemiyecekmisim neyse dün başardım, yemedim, darısı diger günlere umarim
Evet iyi geldi döndük eve kızım tutturdu kalalım diye ben de şuan cips yiyorum ha bire kilo biz de Masumlar Apartmanı karşısına oturdukMerhaba kizlar yine bugün bişey yapmadım işteydim yemek yedik.Simdi masumları izliyorum.Kilo artıyor bendeki bu aralar .Niloya ne güzel nefes almışsın köy ortamında.biz kirli havada mahvoluyoruz .Diğer arkadaşlar neler yaptılar bugün .benimde yarın çok isim var
Geçmiş olsun canım adet dönemi öyle oluyor ilk 2 günü benim de zor geçiyor yemek önemli değil olsun sağlık olsun vitamin takviyesi alsan biz de dağdan indik ovaya pis havalı yere basınçtan dolayı baş ağrısı var bende deBaşım ağrıyor. Adetim biterken olurdu genelde başladı bu durum bakalım.. ağrı kesici de aldım ama geçmedi. Yemek falan da yapamadım. Ispanakla karnıbahar almıştı kaldı yarın yaparım inşallah. Çok şiddetli kan kaybı falan hiç halim kalmıyor biterken. : (
Temiz hava da çarpmıştır.Geçmiş olsun canım adet dönemi öyle oluyor ilk 2 günü benim de zor geçiyor yemek önemli değil olsun sağlık olsun vitamin takviyesi alsan biz de dağdan indik ovaya pis havalı yere basınçtan dolayı baş ağrısı var bende de
Olsun kahvaltı olsun bu akşam yemeği de eşimdendi sağolsun evet temiz hava yazın gidince 3 4 gün kafamız bi tuhaf oluyor uyku çöktürüyorTemiz hava da çarpmıştır.
Kahvaltı yedik gün boyu
Kuzuya dünden çorba vardı onu yedi. Kahvaltılardan da yedi biraz. Emzirdiğim için vitamin zaten kullanıyorum canım. Ama yetmiyor zaar.
Ben de bir gün iş yapıyorsam ertesi gün yapmıyorumİyi akşamlar çok sevgili arkadaşlarımBugün hiç iş yapmadım, yemek de dünden vardı baya sıfır iş, oturarak günü tamamladım. Ben niyeyse bir gün iş yapmışsam bir gün yapamıyorum Neyse zaten kimse de arı gibi çalışmamış
Doğrusu da o bence ne o öyle her gün her gün iş mi yapılırBen de bir gün iş yapıyorsam ertesi gün yapmıyorum
İyi akşamlar sevgili arkadaşım
Bak beyine laf etme adam akşam yemeğini yapmış :))Olsun kahvaltı olsun bu akşam yemeği de eşimdendi sağolsun evet temiz hava yazın gidince 3 4 gün kafamız bi tuhaf oluyor uyku çöktürüyor
Yok kız ne lafı mangal yaktı tatlı da aldı bu akşam yemeği hazırdıBak beyine laf etme adam akşam yemeğini yapmış :))
Hergün yaparsak Masumlar Apartmanındaki Safiye gibi oluruz Allah korusunDoğrusu da o bence ne o öyle her gün her gün iş mi yapılır