• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Tünaydın kızlar 😊
Mikan Mikan cığım nerelerdesin B beyhude58 sen de yazmadın kızçelerim😊
Ben bu hafta üç gün çalıştım Niloya dün pide yaptım evi topladım duş aldım.iki kilo artmisim sağ olsun pideler .Ama iştahın olması çok iyi .bugünde yürüyüş kahvaltı yaptım eve hiç bakmadım bir mutfakla ilgilendim.simdi uzandım anca

Eve yaza doğru ayrıntılı temizlik yapıyorum.önce dolap içlerini yapıyorum .Sonra bir gün kadın tutuyorum oda sil supur cam kapı balkonları tuvalet banyo inceden yaptırıyorum .

Ben bu hafta üç gün çalıştım Niloya dün pide yaptım evi topladım duş aldım.iki kilo artmisim sağ olsun pideler .Ama iştahın olması çok iyi .bugünde yürüyüş kahvaltı yaptım eve hiç bakmadım bir mutfakla ilgilendim.simdi uzandım anca
Yemek de ayrı bir nimet canım sağlık olsun ellerine sağlık 😊

Merhabalar :KK5:
Kitap okudum.
Kızımla azcık oynadım.
Dizi.. izledim sayılır cok az 😁
Tam gün non-stop ayakta gibi bir seydim, tabanlarim acıdı.
Yarin temizlik var.

Screenshot_20210201-014200.png Screenshot_20210201-014200.png

flamenko flamenko Smileyleri çıkmayan sen miydin canim? Ekran görüntüsü göstereyim dedim, yuvarlak kafa olan yer aktif degil mi hâlâ sende?

Forum sayfasinin en altinda, sol tarafta mıydı neydi renk ayarı. Bi bakam.

Back