• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
K.validemin evine gelecek olunca bi panikle karışık duygusallik oldu, aglamamı bi türlü durduramadim. Günlük bildirim mesajimi da yazarken oldukca donuk yazmisim, ama agliyordum o sırada zaten. Onlarin evine girdim, yine ayni, durup durup yutkunuyorum, sıkıyorum kendimi. K.peder babama sarıldım. Değişik karışık duygular. Şükür daha iyiyim.
Anlıyorum canım ben de öğlen sırası Covid sayfasındakileri okurken ağladım bazen ağlama geliyor bana da bu korona herkesi etkiledi 😔

Aa ne güzel, yok ben Hatayli degilim de İskenderun'a gelin verdik ablamı:)) Arsuz'u duydum, güzel yermiş.
İskenderun’a bağlıydı arsuz bi kaç yıl önce ilçe oldu. Liseyi falan İskenderun’da okudum 😊 memleketim diye demiyorum ama güzeldir çok 😄

Hurmalı kömbe favorimiz 😁 kaliplariniz da harika, cok tatlı ya 😊

Selam kızlar. Bugünkü işlerim bütün evi çamaşır suyuyla silme ve banyoyu temizleme💪 dün çok iyi kitap okudum bugün de okursam birkaç güne bitiririm. Mikan Mikan ın önerdiği kitaplardan 4 tanesini okumuşum (az seçilen yol, semerkant, satranç, suç ve ceza) hepsi de çok iyi kitaplardı👍 Önerdiği diğerlerini de okumaya çalışacağım☺️
can09e can09e sen yaz buraya gözlerimiz arıyor😉
clara clara ve Mikan Mikan her zaman çalışkan🤓
Canım teşekkür ederim çok tatlısınn🥰
Sen de gel yaz😘 benim de gözlerim seni arıyor.

:KK200:Mutlu Haftasonları...
Evi topladım dün süpürmüştüm
Mutfak dolaplarının dışını sildim
Daha yapacağım işler var wc kapısını silip parlatmayı düşünüyorum :KK70:
Yağmur yağıyor 1 tane cam silecektim ama kalsın şuanda

Ayy bi de hastayım ya.. hiç kalkasım yok. Yine de esinin nevresim çrşf değişti. Klozeti hijyenik hale getirdim. İşte kahvaltı hazırladım. Acıktım bile. Şimdi için ayrı akşam için ayrı yemek düşünmem lazım.. her şey ayağıma gelsin pışpışlanıyım istiyorummm 🤩🤪

Ayy bi de hastayım ya.. hiç kalkasım yok. Yine de esinin nevresim çrşf değişti. Klozeti hijyenik hale getirdim. İşte kahvaltı hazırladım. Acıktım bile. Şimdi için ayrı akşam için ayrı yemek düşünmem lazım.. her şey ayağıma gelsin pışpışlanıyım istiyorummm 🤩🤪
Ben de şimdi oturdum kalkmak lazım püff akşama ne yapsam diye de düşünüyorum süt almaya da çıkmam lazım

Sağol canım ben de süt aldım geldim wc yi parlattım dedim azcık da kendimi parlatayım :KK70: duş aldım Nescafemi içiyorum 😁bu haftasonu ne tatlısı yapıyoruz bakalım?
Ay iyi yapmışın bende girsem iyi olur🤩
Afiyet olsun. Bizde karnımızı doyurduk çay içiyoruz. Dün yaşpasta bugün önceki günden kalan cheesecake yeriz inşallah. Sen yemiyosun tabi sana sormayım🤪😂

Ay iyi yapmışın bende girsem iyi olur🤩
Afiyet olsun. Bizde karnımızı doyurduk çay içiyoruz. Dün yaşpasta bugün önceki günden kalan cheesecake yeriz inşallah. Sen yemiyosun tabi sana sormayım🤪😂
Sağol canım yemiyorum doğru 😂götürüyorum tereyağlı kurabiyeleri kim demiş yemiyorum diye 1003.diyet var sırada 😂😂
Size de afiyet olsun canım

Back