- 23 Ocak 2016
- 33.136
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.441
Anlıyorum canım ben de öğlen sırası Covid sayfasındakileri okurken ağladım bazen ağlama geliyor bana da bu korona herkesi etkilediK.validemin evine gelecek olunca bi panikle karışık duygusallik oldu, aglamamı bi türlü durduramadim. Günlük bildirim mesajimi da yazarken oldukca donuk yazmisim, ama agliyordum o sırada zaten. Onlarin evine girdim, yine ayni, durup durup yutkunuyorum, sıkıyorum kendimi. K.peder babama sarıldım. Değişik karışık duygular. Şükür daha iyiyim.
Aa ne güzel, yok ben Hatayli degilim de İskenderun'a gelin verdik ablamı:)) Arsuz'u duydum, güzel yermiş.Arsuzyoksa hemşerimiyiz
Niloyacım sen en çalışkanımızsın hiç de sündük değilsinBen de kitap listesini not aldım.
Ben şu sıralar en sündük tembel teneke
Doğru, sündük degilsin canim benimNiloyacım sen en çalışkanımızsın hiç de sündük değilsin
İskenderun’a bağlıydı arsuz bi kaç yıl önce ilçe oldu. Liseyi falan İskenderun’da okudumAa ne güzel, yok ben Hatayli degilim de İskenderun'a gelin verdik ablamı:)) Arsuz'u duydum, güzel yermiş.
Ablam vesilesiyle kömbeyi öğrendik. Çok beğendim. Hatta, sırf bu kömbe icin Hataylıyla evlenilir dedim bi araAa ne güzel, yok ben Hatayli degilim de İskenderun'a gelin verdik ablamı:)) Arsuz'u duydum, güzel yermiş.
Canım teşekkür ederim çok tatlısınnSelam kızlar. Bugünkü işlerim bütün evi çamaşır suyuyla silme ve banyoyu temizlemedün çok iyi kitap okudum bugün de okursam birkaç güne bitiririm. Mikan ın önerdiği kitaplardan 4 tanesini okumuşum (az seçilen yol, semerkant, satranç, suç ve ceza) hepsi de çok iyi kitaplardı Önerdiği diğerlerini de okumaya çalışacağım
can09e sen yaz buraya gözlerimiz arıyor
clara ve Mikan her zaman çalışkan
Evet hurmalı benim de favorimHurmalı kömbe favorimizkaliplariniz da harika, cok tatlı ya
Teşekkür ederim canım arkadaşımNiloyacım sen en çalışkanımızsın hiç de sündük değilsin
Aman adam yapmasın be biz yapalımYapılacak çok iş var da. Yapacak adam lazım
Ben de şimdi oturdum kalkmak lazım püff akşama ne yapsam diye de düşünüyorum süt almaya da çıkmam lazımAyy bi de hastayım ya.. hiç kalkasım yok. Yine de esinin nevresim çrşf değişti. Klozeti hijyenik hale getirdim. İşte kahvaltı hazırladım. Acıktım bile. Şimdi için ayrı akşam için ayrı yemek düşünmem lazım.. her şey ayağıma gelsin pışpışlanıyım istiyorummm
Sağol canım ben de süt aldım geldim wc yi parlattım dedim azcık da kendimi parlatayımKolay gelsin sana da canım.
Ay iyi yapmışın bende girsem iyi olurSağol canım ben de süt aldım geldim wc yi parlattım dedim azcık da kendimi parlatayımduş aldım Nescafemi içiyorum bu haftasonu ne tatlısı yapıyoruz bakalım?
Sağol canım yemiyorum doğruAy iyi yapmışın bende girsem iyi olur
Afiyet olsun. Bizde karnımızı doyurduk çay içiyoruz. Dün yaşpasta bugün önceki günden kalan cheesecake yeriz inşallah. Sen yemiyosun tabi sana sormayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?