🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Anlıyorum canım ben de öğlen sırası Covid sayfasındakileri okurken ağladım bazen ağlama geliyor bana da bu korona herkesi etkiledi

Aa ne güzel, yok ben Hatayli degilim de İskenderun'a gelin verdik ablamı:)) Arsuz'u duydum, güzel yermiş.
İskenderun’a bağlıydı arsuz bi kaç yıl önce ilçe oldu. Liseyi falan İskenderun’da okudum memleketim diye demiyorum ama güzeldir çok

Aa ne güzel, yok ben Hatayli degilim de İskenderun'a gelin verdik ablamı:)) Arsuz'u duydum, güzel yermiş.
Ablam vesilesiyle kömbeyi öğrendik. Çok beğendim. Hatta, sırf bu kömbe icin Hataylıyla evlenilir dedim bi ara Mikan

Hurmalı kömbe favorimiz kaliplariniz da harika, cok tatlı ya

Canım teşekkür ederim çok tatlısınn
Sen de gel yaz benim de gözlerim seni arıyor.

Mutlu Haftasonları...
Evi topladım dün süpürmüştüm
Mutfak dolaplarının dışını sildim
Daha yapacağım işler var wc kapısını silip parlatmayı düşünüyorum
Yağmur yağıyor 1 tane cam silecektim ama kalsın şuanda

Ayy bi de hastayım ya.. hiç kalkasım yok. Yine de esinin nevresim çrşf değişti. Klozeti hijyenik hale getirdim. İşte kahvaltı hazırladım. Acıktım bile. Şimdi için ayrı akşam için ayrı yemek düşünmem lazım.. her şey ayağıma gelsin pışpışlanıyım istiyorummm

Ben de şimdi oturdum kalkmak lazım püff akşama ne yapsam diye de düşünüyorum süt almaya da çıkmam lazım

Sağol canım ben de süt aldım geldim wc yi parlattım dedim azcık da kendimi parlatayım duş aldım Nescafemi içiyorum bu haftasonu ne tatlısı yapıyoruz bakalım?
Ay iyi yapmışın bende girsem iyi olur
Afiyet olsun. Bizde karnımızı doyurduk çay içiyoruz. Dün yaşpasta bugün önceki günden kalan cheesecake yeriz inşallah. Sen yemiyosun tabi sana sormayım

Ay iyi yapmışın bende girsem iyi olur
Afiyet olsun. Bizde karnımızı doyurduk çay içiyoruz. Dün yaşpasta bugün önceki günden kalan cheesecake yeriz inşallah. Sen yemiyosun tabi sana sormayım
Sağol canım yemiyorum doğru götürüyorum tereyağlı kurabiyeleri kim demiş yemiyorum diye 1003.diyet var sırada
Size de afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…