- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.421
Forumun emojilerinden canım onlar da. Ben şunları da çok severimSondaki kullandığın emojileri de çok hoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forumun emojilerinden canım onlar da. Ben şunları da çok severimSondaki kullandığın emojileri de çok hoş
Biz de biraz anneme geldik oturuyoruz evi derledim topladım süpürdümMerhaba.
Kitap okudum.
Kızımla vakit gecirdim.
Toz aldım.
Çamaşır attim.
Kar serpistirmis yerlere.
Hepinize iyi günler dilerim.
Anneme okudum pek çok iş yapmış dedi mutfak dolapları bitiyor hadi az kaldıSlmlar kızlar,
Oturma odasını süpürdüm, koltukların yerini değiştirdim.
Mutfak dolabının bir bölümünü daha boşaltıp temizledim.
WC-lavabo yıkandı.
Oğluşla etkinlik kitabı çözdük.
Annemle Hatay kömbesi yaptık,sarma sardık.
Biraz kitap okudum.
Teşekkür ediyorum sana ve anneciğine inşallah 1 ay içinde biterAnneme okudum pek çok iş yapmış dedi mutfak dolapları bitiyor hadi az kaldı
Herkese tavsiye ettiğim 2 kitapMikan hangi kitapları okuyorsun beğenip tavsiye ettiğin var mı kitap sipariş edicem ben de?
Rica ederim canım biter biter başlamışsın yaTeşekkür ediyorum sana ve anneciğine inşallah 1 ay içinde biter
Benim tıklamadığım yer kalmadı yokSağdaki 3 noktada büyük parantez var ona tıkladınız muhtemelen bi de onu dener misin?
Bende hala olmadısimdi oldu,
Daha önce de ayni yerden bakiyordum, aktif degildi, simdi aktif olmuş, şükür
Hatay kömbesi sever misiniz? Ben pek severim. Hatay'la bağlantınız var mi?Slmlar kızlar,
Oturma odasını süpürdüm, koltukların yerini değiştirdim.
Mutfak dolabının bir bölümünü daha boşaltıp temizledim.
WC-lavabo yıkandı.
Oğluşla etkinlik kitabı çözdük.
Annemle Hatay kömbesi yaptık,sarma sardık.
Biraz kitap okudum.
Ben de kitap listesini not aldım.Selam kızlar. Bugünkü işlerim bütün evi çamaşır suyuyla silme ve banyoyu temizleme dün çok iyi kitap okudum bugün de okursam birkaç güne bitiririm. Mikan ın önerdiği kitaplardan 4 tanesini okumuşum (az seçilen yol, semerkant, satranç, suç ve ceza) hepsi de çok iyi kitaplardı Önerdiği diğerlerini de okumaya çalışacağım
can09e sen yaz buraya gözlerimiz arıyor
clara ve Mikan her zaman çalışkan
Çok severim Hatay’lıyım ayıptır söylemesiHatay kömbesi sever misiniz? Ben pek severim. Hatay'la bağlantınız var mi?
Yaaa bak motive oldum yarın daha çok iş yapasım geldi inşallah, teşekkürlerSelam kızlar. Bugünkü işlerim bütün evi çamaşır suyuyla silme ve banyoyu temizleme dün çok iyi kitap okudum bugün de okursam birkaç güne bitiririm. Mikan ın önerdiği kitaplardan 4 tanesini okumuşum (az seçilen yol, semerkant, satranç, suç ve ceza) hepsi de çok iyi kitaplardı Önerdiği diğerlerini de okumaya çalışacağım
can09e sen yaz buraya gözlerimiz arıyor
clara ve Mikan her zaman çalışkan
Okuyun tartışalım sonra kitaplarıBen de kitap listesini not aldım.
Ben şu sıralar en sündük tembel teneke
Ayy ne güzel Neresinden?Çok severim Hatay’lıyım ayıptır söylemesi
K.validemin evine gelecek olunca bi panikle karışık duygusallik oldu, aglamamı bi türlü durduramadim. Günlük bildirim mesajimi da yazarken oldukca donuk yazmisim, ama agliyordum o sırada zaten. Onlarin evine girdim, yine ayni, durup durup yutkunuyorum, sıkıyorum kendimi. K.peder babama sarıldım. Değişik karışık duygular. Şükür daha iyiyim.Biz de biraz anneme geldik oturuyoruz evi derledim topladım süpürdüm
İyi günler canım
Arsuz yoksa hemşerimiyizAyy ne güzel Neresinden?