• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar (el sallayacagim ama bende forumun smileyleri cikmiyor:() 🖐🏻
Ütü yaptim efenim.
Mutfak toplandi.
Bi de ortalığı, vestiyerdeki dağınıklığı kalidracam, sonra kitap ve bulmacayla oturacağım kanepede 🙃
Sevgiler efenim ❤️
Bizden de size sevgiler efenim 🌸
Bende de malesef smileyler çıkmıyor, ben mi bulamıyorum acaba diye düşünmüştüm ama her yeri aradım yok😕
can09e can09e nerede ki yazmıyor buraya hiç?

Selam kızlar nasılsınız? Bugün yaptığım işler: Yatak odasını topladım, yemek yaptım bulaşık yıkadım. Aslında az ama yeter. Yatarken de kitap okurum verimli bir gün geçirmiş olurum😉
Hangi kitabı okuyorsun canım şuan? Benim elimdeki kitap bitiyor 2 kitap daha sipariş vericem inşallah

Verecek bir tavsiyem yok malesef😕 ama gene de nasıl bir tarz arıyorsun, gene Beyhan Budak gibi yazarlardan mı bakacaksın ona göre söyleyebilirim belki
Beyhan Budak'ın 2 kitabı var yazılmış şuan ikisini de aldım genelde kişisel gelişim seviyorum ama güzel roman da olur şuan roman olarak Gülseren Budayıcoğlu Camdaki Kız çok satanlarda onu merak ediyorum

Beyhan Budak'ın 2 kitabı var yazılmış şuan ikisini de aldım genelde kişisel gelişim seviyorum ama güzel roman da olur şuan roman olarak Gülseren Budayıcoğlu Camdaki Kız çok satanlarda onu merak ediyorum
Evet ben de onu diyecektim bu ara çok okunuyor beğeniyorlar, ben okumadım ama etraftan öyle duydum

Bizden de size sevgiler efenim 🌸
Bende de malesef smileyler çıkmıyor, ben mi bulamıyorum acaba diye düşünmüştüm ama her yeri aradım yok😕
can09e can09e nerede ki yazmıyor buraya hiç?
Beni sormuşsun canım buralardayım.. hep tatlılı konuşuyorum ya yazmayım dedim arkadaşlar rejimde ya🙂
Smiley dediğiniz de 3 nokta var alt alta ona tıklayın ordalar:eğlence::ıslık::KK19: bunlar gibi demi yanlış anlamadım.😄

Beni sormuşsun canım buralardayım.. hep tatlılı konuşuyorum ya yazmayım dedim arkadaşlar rejimde ya🙂
Smiley dediğiniz de 3 nokta var alt alta ona tıklayın ordalar:eğlence::ıslık::KK19: bunlar gibi demi yanlış anlamadım.😄
Ben de o noktalara tıklıyorum ama smileyler aktif değil, gülen surat ikonu renksiz, yani aktif degil, düzelmiyor, bir yoneticiden yardım mı istesem acaba, baksa.

Ben de o noktalara tıklıyorum ama smileyler aktif değil, gülen surat ikonu renksiz, yani aktif degil, düzelmiyor, bir yoneticiden yardım mı istesem acaba, baksa.
İlginç tıklıyo musun peki o gülen yüze.
İste tabi de kişiye gö2re kaldırdıklarını hiç düşünmüyorum:))

Sen sıkı bir merdaneyi hakettin ama:sopa:rejimdeysek rejimdeyiz olsun yaz yersek bizim kararımız😁tatlı kurabiye bildirimi yapmayanı :KK4:te böyle yaparım 😂😂

Back