• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Merhabalar herkese, minimal yaşama da yazdım buraya da yazayım. rutin yatak toplama, WC-lavabo yıkama yapıldı.
Oturma odası süpürüldü.
Çocuklara çorba yapıldı.
1. Mak. Çamaşır yıkandı.
Mutfak dolabının bir bölümü daha indirilip silindi.

Bugünlük bu kadar iş yeter 😅
Mâşâallah sana, eline sağlık.
Ecza dolabına bakılacak, günü geçen ilac varsa atacağım, daha elim gitmedi.
Kızımın oynamadığı oyuncaklari ayırıp birilerine verdik. Sade yaşam şeysileri 🙂

İyi geceler.
Kitap okudum, kızımla vakit gecirdim, gömlek utuledim. Dogdugun Ev Kaderindir izleyip çengel bulmaca çözüyorum 🙂

Bi çadırımız eksikti o da oldu 😁 ne anlarım ben kurma işinden eşim A101 e çocuk çadırı geliyormuş git al dedi her yer oyuncak boşver dedim gitmek istemiyorsan söyle ben gider alırım dedi 🙄gittim aldım uyumasa şipşak kurardı bakalım ben kurabilecek miyim? Pek becerikli olduğum söylenemez böyle şeylerde eşim yazın balıkçı kampı yaptıkları için çadır kurmayı çok bilir sabah odayı süpürdüm mutfağı topladım 1 makina çamaşır attım makinaya serilecek bekliyor

Eklentiler

• IMG_20210128_141522.jpg
    IMG_20210128_141522.jpg
    252,4 KB · Görüntüleme: 28
Sonuç bu doğru mu yaptım ki :KK48:biraz sivri oldu sanki 😁montaj kağıdına göre 2 parça da değişiklik olmuş sanırım yeniden gidip market görevlisine sorup diğeri satılmadıysa poşetteki parçalarına bakmak gerekiyor ama bu şekilde de oldu yani

Eklentiler

• IMG_20210128_144155.jpg
    IMG_20210128_144155.jpg
    200,3 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba.
Nasılsınız?
Hava güneşli, 4 derece.
Parktan bildiriyorum.
Güneşli ama soğuk, hava almaya çıktık.
Sabah erkenden kitap okudum.
Eve gidince ütü ve mutfak toplama isleri var.

Eklentiler

• IMG_20210128_150255.jpg
    IMG_20210128_150255.jpg
    184,2 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba.
Nasılsınız?
Hava güneşli, 4 derece.
Parktan bildiriyorum.
Güneşli ama soğuk, hava almaya çıktık.
Sabah erkenden kitap okudum.
Eve gidince ütü ve mutfak toplama isleri var.
Merhaba teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür siz nasılsınız? Doğayı izlemeyi çok seviyorum yürüyüş iyi gelmiştir

Şükür iyiyim.
Ama cok üşüdüm 😄
Üşüyen anneler benim gibi cocuklarini alıp eve dönüyor 😄

Minimalizmden konuşmuşsunuz biraz okudum. Ben antiminimalist kalmışım yanınızda😀 Alma konusunda uzun zaman oldu minimalistim aslında. Yeni eşyalar pek girmiyor eve ama eskileri elden çıkarma konusunda zayıfım ben. Yeni alınmıyor ama olanlar da gitmiyor🙃 Mesela çok kıyafetim vardır, uzun zaman önceden kalma kıyafetlerim de vardır, değişik değişik giymeyi severim. Zaten bayadır yeni kıyafet de almıyorum, varolanları birbiriyle uydurup giyiyorum. Bir de zaten neredeyse bir yıldır evdeyiz kalsın böyle, dışarı çıktığımız günler gelince bir elden geçiririm dolabı☺️

Minimalizmden konuşmuşsunuz biraz okudum. Ben antimilimalist kalmışım yanınızda😀 Alma konusunda uzun zaman oldu minimalistim aslında. Yeni eşyalar pek girmiyor eve ama eskileri elden çıkarma konusunda zayıfım ben. Yeni alınmıyor ama olanlar da gitmiyor🙃 Mesela çok kıyafetim vardır, uzun zaman önceden kalma kıyafetlerim de vardır, değişik değişik giymeyi severim. Zaten bayadır yeni kıyafet de almıyorum, varolanları birbiriyle uydurup giyiyorum. Bir de zaten neredeyse bir yıldır evdeyiz kalsın böyle, dışarı çıktığımız günler gelince bir elden geçiririm dolabı☺️
Korona olmasa ben de belki kıyamayabilirdim kimseyle görüşmüyoruz kaldır gitsin dedim :halay:

İyi akşamlar (el sallayacagim ama bende forumun smileyleri cikmiyor:() 🖐🏻
Ütü yaptim efenim.
Mutfak toplandi.
Bi de ortalığı, vestiyerdeki dağınıklığı kalidracam, sonra kitap ve bulmacayla oturacağım kanepede 🙃
Sevgiler efenim ❤️

Back