- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.261
Ben de dürüm, tantuni vs. Çok özledimŞuan karnım aç ama yemiyorumyarın tartı günüm bakalım 2 haftada ne verdim yalnız suyu az içiyorum kışın soğuk havalardan ben bunun için pet şişe bulunduracağım günlük içtiğim suyu da yazacağım hiç alışkanlığım yok
Dürüm deme hiç çok özledim
Sen doğum da yaptın maşallah fazla kilon yok suyu ben de günde 2 litre hedef yapıcam hiç içmiyorum 1 litre ancadır ondan zaten kilo vermem yavaş seyrediyorBen de dürüm, tantuni vs. Çok özledimhadi bakalım inşallah vermişsindir. Benim su da 5. Günüm. 4 gündür 2 lt içiyorum. Hesap yapmazsam eksik kalıyor.
Aç durmadan verilmiyor onu farkettim ben de eşofman altı aldım L beden zayıflıcam ya sözde ondan L aldımHamur işini çok yemesemde zayiflayamiyorum .Bildiğin aç gezmek lazım kilo vermek için.65 kiloyum ama altmış olsam fena olmaz.Gobek var bende şişiyor birde utanmadan.Bari dolu olsabende bugün bişey yapmadım şimdi isapanak kavurucam.Sonra üç pantolon var utuleyecegim.Haydi ya Allah ya bismillah.Carsamba günü işe gideceğim.
Sağol niloya, kilo versem mutlu olurum ama asıl amacım sağlıklı beslenmek daha zinde olmakSen doğum da yaptın maşallah fazla kilon yok suyu ben de günde 2 litre hedef yapıcam hiç içmiyorum 1 litre ancadır ondan zaten kilo vermem yavaş seyrediyor
Evet sağlıklı beslenmek en önemlisi benim market abur cuburum çok var şu sıra azalttım dün tuttum kendimi markette almadımSağol niloya, kilo versem mutlu olurum ama asıl amacım sağlıklı beslenmek daha zinde olmak
O da bapımlılık gibi ben de öyleydim bıraktım neysekiEvet sağlıklı beslenmek en önemlisi benim market abur cuburum çok var şu sıra azalttım dün tuttum kendimi markette almadım
Üzüldüm, niye ki?Kizlar kardeşimle kavga ettik canım sıkıldüzğ
Ya annem bende kalıyor .Kadınin evham hastalığı var yeğenimi getirip göstermiyorlar .Koronadan korkuyorlarmis.Ama başka yerlere gidiyorlar .Bende kadına üzüldüm.Hep kendileri haklı korona bahane.Yok eşim benim biriyle görüşmüş hafta sonu hep bahaneler .Artık kendimden odun vermekten yoruldum .Gecenin keyfi kaçtı .Eşide aradı anneme saydırdı.Allah vicdan versin herkeseÜzüldüm, niye ki?
Arada kalmışsınız biraz, bu salgın tüm ilişkilerimizi etkiledi maalesef. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermek zorYa annem bende kalıyor .Kadınin evham hastalığı var yeğenimi getirip göstermiyorlar .Koronadan korkuyorlarmis.Ama başka yerlere gidiyorlar .Bende kadına üzüldüm.Hep kendileri haklı korona bahane.Yok eşim benim biriyle görüşmüş hafta sonu hep bahaneler .Artık kendimden odun vermekten yoruldum .Gecenin keyfi kaçtı .Eşide aradı anneme saydırdı.Allah vicdan versin herkese
Hep uzulen biz ama olmazki böyle şimdi gece boyu kafamda buyuturum.Keske bişey demeseydim diyorum şimdi .Bendede panik atak var yoğun carpintim oluyorArada kalmışsınız biraz, bu salgın tüm ilişkilerimizi etkiledi maalesef. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermek zor
Boşverin olan olmuş, hiç düşünüp canınıZı sıkmayın bence. Kardeşler arası olur böyle şeyler düzelir.Hep uzulen biz ama olmazki böyle şimdi gece boyu kafamda buyuturum.Keske bişey demeseydim diyorum şimdi .Bendede panik atak var yoğun carpintim oluyor
Eşi arayıp annene mi saydırdı nasıl saygısızlık yapabiliyor kadın torununu özler özlemez mi sorumluluk bende deyip özlemiştir sevmek ister benim annem de kronik hasta gelip seviyor ne yapayım şimdi sevemezsin ben birileriyle görüşüyorum mu deyimYa annem bende kalıyor .Kadınin evham hastalığı var yeğenimi getirip göstermiyorlar .Koronadan korkuyorlarmis.Ama başka yerlere gidiyorlar .Bende kadına üzüldüm.Hep kendileri haklı korona bahane.Yok eşim benim biriyle görüşmüş hafta sonu hep bahaneler .Artık kendimden odun vermekten yoruldum .Gecenin keyfi kaçtı .Eşide aradı anneme saydırdı.Allah vicdan versin herkese
Ben de geçen akşam kız kardeşimle tartıştım panikatak yokladıHep uzulen biz ama olmazki böyle şimdi gece boyu kafamda buyuturum.Keske bişey demeseydim diyorum şimdi .Bendede panik atak var yoğun carpintim oluyor
Evet cnm ya koronayi bahane edip göstermiyorlar zaten eskiden beri sorunlar var .Biz bir dediğini iki etmiyoruz kardeşim mutlu olsun diye ses cikamriyorz ama bazen haksızlıklara dayanamıyorum.Kendi annesi onlar hergun görüyorEşi arayıp annene mi saydırdı nasıl saygısızlık yapabiliyor kadın torununu özler özlemez mi sorumluluk bende deyip özlemiştir sevmek ister benim annem de kronik hasta gelip seviyor ne yapayım şimdi sevemezsin ben birileriyle görüşüyorum mu deyim
Acaba başkaları ile görüşüyorlar diye annene bulaşır diye de korkabilirler biz de eşimle annemlere pek gitmiyoruz bulaştırmaktan korkuyoruz ama senin dediğine göre damadın ailesi rahat rahat görüyor annen de görmek ister tabi torun çok başka diyorlar kayınvalidem kayınpederim çok özlediler kızımı götürdüm bugün sevdiler kaç aydır görmüyorlar istiyorlar sevmek ne diyim ki Allah korusun diyorumEvet cnm ya koronayi bahane edip göstermiyorlar zaten eskiden beri sorunlar var .Biz bir dediğini iki etmiyoruz kardeşim mutlu olsun diye ses cikamriyorz ama bazen haksızlıklara dayanamıyorum.Kendi annesi onlar hergun görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?