🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hamur işini çok yemesemde zayiflayamiyorum .Bildiğin aç gezmek lazım kilo vermek için.65 kiloyum ama altmış olsam fena olmaz.Gobek var bende şişiyor birde utanmadan.Bari dolu olsabende bugün bişey yapmadım şimdi isapanak kavurucam.Sonra üç pantolon var utuleyecegim.Haydi ya Allah ya bismillah.Carsamba günü işe gideceğim.

Ben de dürüm, tantuni vs. Çok özledim hadi bakalım inşallah vermişsindir. Benim su da 5. Günüm. 4 gündür 2 lt içiyorum. Hesap yapmazsam eksik kalıyor.

Ben de dürüm, tantuni vs. Çok özledim hadi bakalım inşallah vermişsindir. Benim su da 5. Günüm. 4 gündür 2 lt içiyorum. Hesap yapmazsam eksik kalıyor.
Sen doğum da yaptın maşallah fazla kilon yok suyu ben de günde 2 litre hedef yapıcam hiç içmiyorum 1 litre ancadır ondan zaten kilo vermem yavaş seyrediyor

Aç durmadan verilmiyor onu farkettim ben de eşofman altı aldım L beden zayıflıcam ya sözde ondan L aldım

Üzüldüm, niye ki?
Ya annem bende kalıyor .Kadınin evham hastalığı var yeğenimi getirip göstermiyorlar .Koronadan korkuyorlarmis.Ama başka yerlere gidiyorlar .Bende kadına üzüldüm.Hep kendileri haklı korona bahane.Yok eşim benim biriyle görüşmüş hafta sonu hep bahaneler .Artık kendimden odun vermekten yoruldum .Gecenin keyfi kaçtı .Eşide aradı anneme saydırdı.Allah vicdan versin herkese

Arada kalmışsınız biraz, bu salgın tüm ilişkilerimizi etkiledi maalesef. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermek zor

Arada kalmışsınız biraz, bu salgın tüm ilişkilerimizi etkiledi maalesef. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermek zor
Hep uzulen biz ama olmazki böyle şimdi gece boyu kafamda buyuturum.Keske bişey demeseydim diyorum şimdi .Bendede panik atak var yoğun carpintim oluyor

Nohut yaptım pilav yaptım. Epeydir yememiştik özlemişiz bayılarak yediler. Dünden zeytinyağlı pırasa vardı yüzüne bakmadık
Tatlı ne yesek diye düşünüyoruz
O lodos mu burdada acayip rüzgar var.. vuuu vuuuuu.. Esin korkuyor kuzum:)

Eşi arayıp annene mi saydırdı nasıl saygısızlık yapabiliyor kadın torununu özler özlemez mi sorumluluk bende deyip özlemiştir sevmek ister benim annem de kronik hasta gelip seviyor ne yapayım şimdi sevemezsin ben birileriyle görüşüyorum mu deyim

Evet cnm ya koronayi bahane edip göstermiyorlar zaten eskiden beri sorunlar var .Biz bir dediğini iki etmiyoruz kardeşim mutlu olsun diye ses cikamriyorz ama bazen haksızlıklara dayanamıyorum.Kendi annesi onlar hergun görüyor

Ben de bugün pek iş yapmadım yine kayınvalidem ve kayınpederim yazlıktan geldiler biraz onlara gittim 1 makina çamaşır astım mutfağı topladım başka da birşey yapmadım

Evet cnm ya koronayi bahane edip göstermiyorlar zaten eskiden beri sorunlar var .Biz bir dediğini iki etmiyoruz kardeşim mutlu olsun diye ses cikamriyorz ama bazen haksızlıklara dayanamıyorum.Kendi annesi onlar hergun görüyor
Acaba başkaları ile görüşüyorlar diye annene bulaşır diye de korkabilirler biz de eşimle annemlere pek gitmiyoruz bulaştırmaktan korkuyoruz ama senin dediğine göre damadın ailesi rahat rahat görüyor annen de görmek ister tabi torun çok başka diyorlar kayınvalidem kayınpederim çok özlediler kızımı götürdüm bugün sevdiler kaç aydır görmüyorlar istiyorlar sevmek ne diyim ki Allah korusun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…