🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ben kitap okumadım Offf telefon elimden düşmedi bugün kendime çok kızıyorum resmen telefon bağımlısıyım ben ya
Kızma kendine bence. Herkesin yaptığı şey elde tel. bizim de istediğimiz şeyi yapma hakkımız var. Evet çok vaktimizi alıyor. Bunu yapmasak daha neler neler yapıcaz demek ki diyorum. Ama bunu sorun haline de getirmiyorum. Sen böyle takıldıkça daha büyüyor.

Ben kitap okumadım Offf telefon elimden düşmedi bugün kendime çok kızıyorum resmen telefon bağımlısıyım ben ya
Canım evet telefon bağımlı yapıyor ben 1 saat kadar hedef koyuyorum bakmıyorum gerçekten iyi geliyor eğer kitap okurken keyif almak istersen bi mum yak gece lambası yak ya da bi sehpa çek önüne yanına içecek al sadece kitabı eline alma o zaman biraz insanın eli telefona gidiyor farkettim ama mutlaka internetini bir hedef belirle en az yarım saat olsun kapat ve kitap oku bazı günler aksatıyorum okumayı buna biraz canım sıkılıyor mesela tlf ciddi anlamda sorun çıkarıyor sana hak veriyorum

Midem çok kazındı
2 ceviz 1 hurma 1 çay b ayran ile kapattım günü
2 kaçamak yaptım bugün ama olsun sporla yaktığımı düşünüyorum. Bu sefer kararlıyım inşallah ilk hedefim 5 kilo vermek

Diyete başlama tarihi 12 Ocak

Hiç bu açıdan bakmamıştım, öyle mi diyorsun ? Evet ben taktıkça hem teli bırakmıyor hem de sürekli huzursuz oluyorum

Kesinlikle haklısın. Ben genellikle gece oğlumu uyuturken okuyorum. Rutin haline de gelmişti. Ama şimdi yeni kitaba başlayınca bir bocalama dönemi oluyor. Ben 3 saat bakmıycam diyorum sonra dayanamıyorum. Senin dediğin gibi yarım saat 1 saatle başlayayım

Hiç bu açıdan bakmamıştım, öyle mi diyorsun ? Evet ben taktıkça hem teli bırakmıyor hem de sürekli huzursuz oluyorum
Evet öyle diyorum.
Takıldıkça daha çok dürtüyor daha çok kafada oluyor.
Sende çok güzel etkinlikler yapıyormuşsun. Dediğim gibi bakmasak daha neler neler yapacağız da işte
Kendini sev. Kızma kendine. Düşünce gücü pozitif düşünce sayfası var orayı tavsiye ediyorum. Bakıyor musun oraya da bilmiyorum ama.
Kilo konusunda da niloyaya demiştim takılıyorsun takıldıkça yediklerin yarıyor. Misal ne kiloda olmak istiyorsan öyle olumlayacaksın. Ben hep 55 kiloyum işe yarayacağını düşünüyorum.

Pozitif enerjin şu an bana geçti olumlama sayfasına bir ara baktım baştan okuyum dedim çok uzun geldi pozitif düşünceye inanıyorum ben de dediğini yapmaya çalışacağım

Pozitif enerjin şu an bana geçti olumlama sayfasına bir ara baktım baştan okuyum dedim çok uzun geldi pozitif düşünceye inanıyorum ben de dediğini yapmaya çalışacağım
Ne mutlu bana.
Pozitif düşünce önemli. Ha tabi herzmn yapamıyorum. Bende oldum piştim diyemem asla. Ama daha rahatım.

3 saat çok canım benim 1 saat idealdir şimdilik

Aslında benim iştahını içtiğim ilaç açıyor panikatak ilacı içiyorum bi de doğum kiloları da kaldı homiligırtlak yiyorum

Mikan ne etkinliklikler yapıyor maşallahı var telefonu eline alsa da en azından çocuklarıyla olan aktivitelerini yapıyor aksatmadan ilgileniyor bence çok da sakıncası yok açıkçası

İnan ki ev işlerini ben de zorla ite kaka yapıyorum.
Bu forumda şunu gördüm ki kadınlarımız genel olarak hep yorgun, ben yalniz degilim. Ve konular açılıp herkes birbirine destek oluyor, cok hosuma gitti. Buralari okuyarak ben de bu gazla supurup silme konusunda aşama kaydettim:) Bugün de birikmis utulerimi az az yapmaya başlayacağım. Hatta koca kisisinden de yardim isteyesim var, bugün evde, birkac parcayi da o ütüler mi bakayim:))
Çankaya'da iseniz, sizin oralara güzel kar yağmıştır sehrin diger noktalarina göre. Duruyor mu hâlâ? Konya merkezde de dun gece biraz yağdı, sabaha erimis, hayırlısı

Telefon konusunda benim de kendime bi ayar cekmem lazim. Sizleri görünce kk'ya daha cok girer oldum biraz kafa dağıtmak iyi geliyor, iyi ki tanimisim sizi.

Yarın yapılacaklar:
- nevresim değiştir/yıka.
-oturma odası camlarını sil.-yapmur yağıyor
-spor yap.
-kitap oku.
-okul işlerini hallet
Yaaa niloya Nasıl insana kendini iyi hissettiriyorsunuz Teşekkürler

Ovvv bu harikaydıı canımm çok teşekkür ederim.
Her ne kadar boğaza çalışsam da sizi ona ittirsem de en azından pozitif düşünce yönünden katkım oluyorsa ne mutlu.
Hiç önemli değil canım boğaza da teşvik edebilirsin sayende kocama kurabiyecikler yaptım da adam bayram etti biz kendi canımız yemek istiyor da ondan yiyoruz bak diyete girdim canım çekse de yemiyorum bahsedebilirsiniz canım

Telefon konusunda benim de kendime bi ayar cekmem lazim. Sizleri görünce kk'ya daha cok girer oldum biraz kafa dağıtmak iyi geliyor, iyi ki tanimisim sizi.
Sen de iyi ki varsın canım bak anket yaptım ilk sayfada çoğu kişi işlerini gevşetiyormuş 16 kişi de ben gevşetmiyorum demiş bi öğrenemedik o kişileri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…