- 23 Ekim 2018
- 15.448
- 35.240
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.941
Ben kitap okumadımOkuma saati
Kızma kendine bence. Herkesin yaptığı şey elde tel. bizim de istediğimiz şeyi yapma hakkımız var. Evet çok vaktimizi alıyor. Bunu yapmasak daha neler neler yapıcaz demek ki diyorum. Ama bunu sorun haline de getirmiyorum. Sen böyle takıldıkça daha büyüyor.Ben kitap okumadımOfff telefon elimden düşmedi bugün kendime çok kızıyorum resmen telefon bağımlısıyım ben ya
Canım evet telefon bağımlı yapıyor ben 1 saat kadar hedef koyuyorum bakmıyorum gerçekten iyi geliyor eğer kitap okurken keyif almak istersen bi mum yak gece lambası yak ya da bi sehpa çek önüne yanına içecek al sadece kitabı eline alma o zaman biraz insanın eli telefona gidiyor farkettim ama mutlaka internetini bir hedef belirle en az yarım saat olsun kapat ve kitap oku bazı günler aksatıyorum okumayı buna biraz canım sıkılıyor mesela tlf ciddi anlamda sorun çıkarıyor sana hak veriyorumBen kitap okumadımOfff telefon elimden düşmedi bugün kendime çok kızıyorum resmen telefon bağımlısıyım ben ya
Hiç bu açıdan bakmamıştım, öyle mi diyorsun ? Evet ben taktıkça hem teli bırakmıyor hem de sürekli huzursuz oluyorumKızma kendine bence. Herkesin yaptığı şey elde tel. bizim de istediğimiz şeyi yapma hakkımız var. Evet çok vaktimizi alıyor. Bunu yapmasak daha neler neler yapıcaz demek ki diyorum. Ama bunu sorun haline de getirmiyorum. Sen böyle takıldıkça daha büyüyor.
Kesinlikle haklısın. Ben genellikle gece oğlumu uyuturken okuyorum. Rutin haline de gelmişti. Ama şimdi yeni kitaba başlayınca bir bocalama dönemi oluyor. Ben 3 saat bakmıycam diyorum sonra dayanamıyorum. Senin dediğin gibi yarım saat 1 saatle başlayayımCanım evet telefon bağımlı yapıyor ben 1 saat kadar hedef koyuyorum bakmıyorum gerçekten iyi geliyor eğer kitap okurken keyif almak istersen bi mum yak gece lambası yak ya da bi sehpa çek önüne yanına içecek al sadece kitabı eline alma o zaman biraz insanın eli telefona gidiyor farkettim ama mutlaka internetini bir hedef belirle en az yarım saat olsun kapat ve kitap oku bazı günler aksatıyorum okumayı buna biraz canım sıkılıyor mesela tlf ciddi anlamda sorun çıkarıyor sana hak veriyorum
Evet öyle diyorum.Hiç bu açıdan bakmamıştım, öyle mi diyorsun ? Evet ben taktıkça hem teli bırakmıyor hem de sürekli huzursuz oluyorum
Pozitif enerjin şu an bana geçtiEvet öyle diyorum.
Takıldıkça daha çok dürtüyor daha çok kafada oluyor.
Sende çok güzel etkinlikler yapıyormuşsun. Dediğim gibi bakmasak daha neler neler yapacağız da işte
Kendini sev. Kızma kendine. Düşünce gücü pozitif düşünce sayfası var orayı tavsiye ediyorum. Bakıyor musun oraya da bilmiyorum ama.
Kilo konusunda da niloyaya demiştim takılıyorsun takıldıkça yediklerin yarıyor. Misal ne kiloda olmak istiyorsan öyle olumlayacaksın. Ben hep 55 kiloyum işe yarayacağını düşünüyorum.
Ne mutlu bana.Pozitif enerjin şu an bana geçtiolumlama sayfasına bir ara baktım baştan okuyum dedim çok uzun geldi pozitif düşünceye inanıyorum ben de dediğini yapmaya çalışacağım
3 saat çok canım benim 1 saat idealdir şimdilikKesinlikle haklısın. Ben genellikle gece oğlumu uyuturken okuyorum. Rutin haline de gelmişti. Ama şimdi yeni kitaba başlayınca bir bocalama dönemi oluyor. Ben 3 saat bakmıycam diyorum sonra dayanamıyorum. Senin dediğin gibi yarım saat 1 saatle başlayayım
Aslında benim iştahını içtiğim ilaç açıyor panikatak ilacı içiyorum bi de doğum kiloları da kaldı homiligırtlak yiyorumEvet öyle diyorum.
Takıldıkça daha çok dürtüyor daha çok kafada oluyor.
Sende çok güzel etkinlikler yapıyormuşsun. Dediğim gibi bakmasak daha neler neler yapacağız da işte
Kendini sev. Kızma kendine. Düşünce gücü pozitif düşünce sayfası var orayı tavsiye ediyorum. Bakıyor musun oraya da bilmiyorum ama.
Kilo konusunda da niloyaya demiştim takılıyorsun takıldıkça yediklerin yarıyor. Misal ne kiloda olmak istiyorsan öyle olumlayacaksın. Ben hep 55 kiloyum işe yarayacağını düşünüyorum.
Sen bu topiğin bitanesisin bitanesiNe mutlu bana.
Pozitif düşünce önemli. Ha tabi herzmn yapamıyorum. Bende oldum piştim diyemem asla. Ama daha rahatım.
İnan ki ev işlerini ben de zorla ite kaka yapıyorum.Ben bu ara çok tembelim buraya gelmeye yüzüm yok verimsiz geçiyor günlerimSizinkilerin maşallahı var, baya iş yapılmış tebrikler
clara sormuştu galiba Ankara’nın neresindensiniz diye, Çankaya’dayız
Ovvv bu harikaydıı canımm çok teşekkür ederim.Sen bu topiğin bitanesisin bitanesi
Yarın yapılacaklar:
- nevresim değiştir/yıka.
-oturma odası camlarını sil.-yapmur yağıyor
-spor yap.
-kitap oku.
-okul işlerini hallet
Yaaa niloya Nasıl insana kendini iyi hissettiriyorsunuzAslında benim iştahını içtiğim ilaç açıyor panikatak ilacı içiyorum bi de doğum kiloları da kaldı homiligırtlak yiyorum
Mikan ne etkinliklikler yapıyor maşallahı var telefonu eline alsa da en azından çocuklarıyla olan aktivitelerini yapıyor aksatmadan ilgileniyor bence çok da sakıncası yok açıkçası
Hiç önemli değil canım boğaza da teşvik edebilirsinOvvv bu harikaydıı canımm çok teşekkür ederim.
Her ne kadar boğaza çalışsam da sizi ona ittirsem de en azından pozitif düşünce yönünden katkım oluyorsa ne mutlu.
Doğruları söylüyorum canım yalan değil aktivitelerinizi hayranlıkla izliyorumYaaa niloya Nasıl insana kendini iyi hissettiriyorsunuzTeşekkürler
Sen de iyi ki varsın canımTelefon konusunda benim de kendime bi ayar cekmem lazim. Sizleri görünce kk'ya daha cok girer oldumbiraz kafa dağıtmak iyi geliyor, iyi ki tanimisim sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?