- 23 Ekim 2018
- 15.444
- 35.235
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.681
Hatay’a özgü sen ne yiyorsun niloya merak ettimAfiyet olsun canım biberli ekmek mi ilk defa duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatay’a özgü sen ne yiyorsun niloya merak ettimAfiyet olsun canım biberli ekmek mi ilk defa duydum
Ekler 1 kilo olsa yerimHatay’a özgü sen ne yiyorsun niloya merak ettim
Afiyet olsun eklerle Bursa’da tanıştım ama çok tercih ettiğim bir tatlı değil. Kestane şekerini de sevemedim ama Kafkas’ın çikolatalı muffini favorimdi. Otogarda mutlaka alırdımAfiyet olsun canım biberli ekmek mi ilk defa duydum
İnanamiyurum sana hepiciğini çok severimAfiyet olsun eklerle Bursa’da tanıştım ama çok tercih ettiğim bir tatlı değil. Kestane şekerini de sevemedim ama Kafkas’ın çikolatalı muffini favorimdi. Otogarda mutlaka alırdım
Olabilir belki karnabahar kızartmasına çiğ çiğ kemirmesine bayılırım. Ama farklı bir sürü tarif denedim yemeğini sevemedim nedendir bilinmez ama ben de oğluma hamile iken canım bamya çekti normalde hiç sevmez ve yemezdim. Şimdi en sevdiğim yemeklerden biri bamya çiğ bile yiyorum kızartma ve közlemesine de bayılıyorumMikan Cım eklerin iyisini mi yiyemedin acabası
Kestane şekerini de 40ımdan sonra sevdim:)) zaten şimdi ne bulsa götürüyor bu kadın
Karnabahar favori sebzem oldu. Haşlıyorum mısır unlu kızarttım harika oldu bayıldılar.
Yine haşlıyorum havuçlu kavuruyorum az salça üstüne sarımsaklı yoğurt bayıldııımm. Annem yapıyomuş öyle bende denedim çok iyi ya.:)
Niloyatospikk afiyet olsun canım. Güzel mi bari
Ayy sen anlatırken ağzım sulandı güzel tabi eşim hakkını dolaba koydu soğuk yiyecekmiş benimkinin ırzına geçeyim deme dediMikan Cım eklerin iyisini mi yiyemedin acabası
Kestane şekerini de 40ımdan sonra sevdim:)) zaten şimdi ne bulsa götürüyor bu kadın
Karnabahar favori sebzem oldu. Haşlıyorum mısır unlu kızarttım harika oldu bayıldılar.
Yine haşlıyorum havuçlu kavuruyorum az salça üstüne sarımsaklı yoğurt bayıldııımm. Annem yapıyomuş öyle bende denedim çok iyi ya.:)
Niloyatospikk afiyet olsun canım. Güzel mi bari
Ya kahkahayı bastım Allah seni evde karantinada napalım yiyoruzGunler sonra gelip bakayim dedim yine yemek konusulmus
Yemeğini bile yiyebilirim gibi geliyor. Benim de balıkla tanışmam 30umda büyük kızıma hamileyken oldu yine pırasayı o zaman aşerdim tadına dahi bakmamıştım:)Olabilir belki karnabahar kızartmasına çiğ çiğ kemirmesine bayılırım. Ama farklı bir sürü tarif denedim yemeğini sevemedim nedendir bilinmez ama ben de oğluma hamile iken canım bamya çekti normalde hiç sevmez ve yemezdim. Şimdi en sevdiğim yemeklerden biri bamya çiğ bile yiyorum kızartma ve közlemesine de bayılıyorum
Çok yemek seçerdim üniversitede yurtta kalana kadar en son Bamya kalmıştı seçtiğim o da işte hamilelikte aştığım bir konu olduYemeğini bile yiyebilirim gibi geliyor. Benim de balıkla tanışmam 30umda büyük kızıma hamileyken oldu yine pırasayı o zaman aşerdim tadına dahi bakmamıştım:)
Sonra gene yemedim. Bamyayı hiç sevmiyorum. Lahanayı da kayınvalidemde sevdim. Ondan ye dedi bambayı bak benimkini seversin cıks onu da sevemedim.:)
Bamyayı lahanayı ben de sevmem ama karnıbahar kızartma amaninnn canım çekti onu da eltim çok güzel yapar balıkla 30 da tanıştın neyse çok geç değilYemeğini bile yiyebilirim gibi geliyor. Benim de balıkla tanışmam 30umda büyük kızıma hamileyken oldu yine pırasayı o zaman aşerdim tadına dahi bakmamıştım:)
Sonra gene yemedim. Bamyayı hiç sevmiyorum. Lahanayı da kayınvalidemde sevdim. Ondan ye dedi bambayı bak benimkini seversin cıks onu da sevemedim.:)
Aynen ya hiç tanışamasaydımm:))Bamyayı lahanayı ben de sevmem ama karnıbahar kızartma amaninnn canım çekti onu da eltim çok güzel yapar balıkla 30 da tanıştın neyse çok geç değil
Balığı çok severim hamsi çinekop zargana karagöz sardalye sazan turna palamutAynen ya hiç tanışamasaydımm:))
Tabi ya adamın eklerine sulanma sakın
Güzel bir soru hadi belirleyelimBenim aklımda şu an tek bir soru var yarın ne yemek yapsam
Meyve yeEvde abur cubur yok şimdi benim midem kazındı ne yesem ki ne yapabilirim
Ben de çok severim barbun ve levrek favorimBalığı çok severim hamsi çinekop zargana karagöz sardalye sazan turna palamut