• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Mikan Mikan Cım eklerin iyisini mi yiyemedin acabası😄
Kestane şekerini de 40ımdan sonra sevdim:)) zaten şimdi ne bulsa götürüyor bu kadın🤭
Karnabahar favori sebzem oldu. Haşlıyorum mısır unlu kızarttım harika oldu bayıldılar.
Yine haşlıyorum havuçlu kavuruyorum az salça üstüne sarımsaklı yoğurt bayıldııımm. Annem yapıyomuş öyle bende denedim çok iyi ya.:)
Niloyatospikk Niloyatospikk afiyet olsun canım. Güzel mi bari🥴

Kestane şekerini de 40ımdan sonra sevdim:)) zaten şimdi ne bulsa götürüyor bu kadın🤭
Karnabahar favori sebzem oldu. Haşlıyorum mısır unlu kızarttım harika oldu bayıldılar.
Yine haşlıyorum havuçlu kavuruyorum az salça üstüne sarımsaklı yoğurt bayıldııımm. Annem yapıyomuş öyle bende denedim çok iyi ya.:)
Olabilir belki 😅 karnabahar kızartmasına çiğ çiğ kemirmesine bayılırım. Ama farklı bir sürü tarif denedim yemeğini sevemedim nedendir bilinmez 🙈 ama ben de oğluma hamile iken canım bamya çekti normalde hiç sevmez ve yemezdim. Şimdi en sevdiğim yemeklerden biri bamya çiğ bile yiyorum kızartma ve közlemesine de bayılıyorum 😋

Ayy sen anlatırken ağzım sulandı 😁güzel tabi eşim hakkını dolaba koydu soğuk yiyecekmiş benimkinin ırzına geçeyim deme dedi :KK70:

Olabilir belki 😅 karnabahar kızartmasına çiğ çiğ kemirmesine bayılırım. Ama farklı bir sürü tarif denedim yemeğini sevemedim nedendir bilinmez 🙈 ama ben de oğluma hamile iken canım bamya çekti normalde hiç sevmez ve yemezdim. Şimdi en sevdiğim yemeklerden biri bamya çiğ bile yiyorum kızartma ve közlemesine de bayılıyorum 😋
Yemeğini bile yiyebilirim gibi geliyor. Benim de balıkla tanışmam 30umda büyük kızıma hamileyken oldu yine pırasayı o zaman aşerdim tadına dahi bakmamıştım:)
Sonra gene yemedim. Bamyayı hiç sevmiyorum. Lahanayı da kayınvalidemde sevdim. Ondan ye dedi bambayı bak benimkini seversin cıks onu da sevemedim.:)

Yemeğini bile yiyebilirim gibi geliyor. Benim de balıkla tanışmam 30umda büyük kızıma hamileyken oldu yine pırasayı o zaman aşerdim tadına dahi bakmamıştım:)
Sonra gene yemedim. Bamyayı hiç sevmiyorum. Lahanayı da kayınvalidemde sevdim. Ondan ye dedi bambayı bak benimkini seversin cıks onu da sevemedim.:)
Çok yemek seçerdim üniversitede yurtta kalana kadar en son Bamya kalmıştı seçtiğim o da işte hamilelikte aştığım bir konu oldu 😅

Bamyayı lahanayı ben de sevmem ama karnıbahar kızartma amaninnn canım çekti onu da eltim çok güzel yapar 😛balıkla 30 da tanıştın neyse çok geç değil 😁

Back