• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Boğazlarım benim de yanıyor artık korona gelecek korkusunu düşünmek istemiyorum aylardır hep bunu düşündük korkmaktan başka birşey geçmedi elimize bazen dışarıya çıkıyorum önlemlerimi alıyorum olursa da artık Allahtan evde dura dura da sıkılıyorum bunun biteceği de yok
Bitmiyor zaten canım benim; psikolojisi de daha çok yıpratıyor. Ben kendime kızıyorum, hiç korumuyorum kendimi, hala çorapsız ve tahirtle geziyorum. Kaşınıyorum yani 😁

Bitmiyor zaten canım benim; psikolojisi de daha çok yıpratıyor. Ben kendime kızıyorum, hiç korumuyorum kendimi, hala çorapsız ve tahirtle geziyorum. Kaşınıyorum yani 😁
Benim ayağımda çorap var şuan buz gibi şimdi fırlatıp atıcam çorapsız durayım daha iyi bu ne be deyip çıkarıcam şimdi :KK70: bugünlerde ben de kısa kollu giyiyorum dışarı çıkarken kısa kollu üzerime hırka aldım mevsimler şaştı bize de bir haller oldu galiba :KK70:

Benim ayağımda çorap var şuan buz gibi şimdi fırlatıp atıcam çorapsız durayım daha iyi bu ne be deyip çıkarıcam şimdi :KK70: bugünlerde ben de kısa kollu giyiyorum dışarı çıkarken kısa kollu üzerime hırka aldım mevsimler şaştı bize de bir haller oldu galiba :KK70:
Ben genelde yanık ömer olduğumdan, utanmasam evde çıplak dolaşacağım :KK45: :halay:

Aa nasıl olur sen çayın yanına kurabiye yok sündüklük kupası senin bugün :KK70: şaka maka bu ara kurabiye yapmayalım gına geldi 😂
Kabull valla.. bi banyo yaptım. Dün hakkımı sarmayla doldurdum. Bugün tüm gün kızlarla uğraştım..küçük diş çıkaramadı hala sıkıntıları büyük, büyük youtuber olmaya çalışıyor abone kasıyor benim sinirlerim cortluyor.. derslere ilgisi kalmadı video editlemektenn.. (terimleri de ondan öğreniyorum) napıcam bilmiyorum. Öğretmeni aramış başarılı bir öğrenci takdirlik yani. Yarım bırakma sen başarılı bir öğrencimsin demiş. Ama aklı o tarafta.. 😒

Kabull valla.. bi banyo yaptım. Dün hakkımı sarmayla doldurdum. Bugün tüm gün kızlarla uğraştım..küçük diş çıkaramadı hala sıkıntıları büyük, büyük youtuber olmaya çalışıyor abone kasıyor benim sinirlerim cortluyor.. derslere ilgisi kalmadı video editlemektenn.. (terimleri de ondan öğreniyorum) napıcam bilmiyorum. Öğretmeni aramış başarılı bir öğrenci takdirlik yani. Yarım bırakma sen başarılı bir öğrencimsin demiş. Ama aklı o tarafta.. 😒
Diş çıkarma dönemi baya zor kolaylıkla çıkarsın inşallah yavrum
Sorma bu aralar youtuberlık moda bizim yeğen de öyle 😁neler anlatıyor ağzım açık kalıyor 12 yaşında ben de beğene basıyorum destek amaçlı napim senin kızın adresini de ver abone olup yorum yapayım 😁

Diş çıkarma dönemi baya zor kolaylıkla çıkarsın inşallah yavrum
Sorma bu aralar youtuberlık moda bizim yeğen de öyle 😁neler anlatıyor ağzım açık kalıyor 12 yaşında ben de beğene basıyorum destek amaçlı napim senin kızın adresini de ver abone olup yorum yapayım 😁
Ayy zaten diğerleri de küçük belli.
Babası da kızıyor ben de bazen şakasına kızım ünlü ve zengin olacak belki niden engel oluyorsun diyorum. O da gerçek alıyor sus bide sen öyle konuşma diye bana da kızıyor🤭

Ayy zaten diğerleri de küçük belli.
Babası da kızıyor ben de bazen şakasına kızım ünlü ve zengin olacak belki niden engel oluyorsun diyorum. O da gerçek alıyor sus bide sen öyle konuşma diye bana da kızıyor🤭
Derslerini aksatmadığı sürece yapsın canım kızmayın yeni nesil böyle yetişiyor bizim yeğen 12 yaşında vatandaşlık anayasa anlatıyor coğrafi bölgeleri illeri anlatıyor kendi başına okuma yazma öğrenmişti destek olmak lazım çok motive oluyorlar destek ol canım sen de

Selam kızlar nasılsınız? Pazartesi günü kayınvalideme gitmiştik bizi göndermediler bugüne kadar orda kaldık. Güzel geçti, kızım eğlendi, biz de sevindik. Siz de baya konuşmuşsunuz, kurabiyeler yemekler falan tok insanı acıktırırsınız 😄

Almadık canım TV ünitesini değiştirmeyi düşünüyorduk ölçülerimize uyan model beğenemedik eniştem mobilyacı yaptıracağız sanırım Ikea ya giremedik yoğunluk var diye

Bizde de kestane var 😁

Tatlı bildirimi yapmayım yine tahinli bişey var 😂ama bu sefer hazır

Etkinliğini gördüm nasıl birşey o öyle 😁
Afiyet olsun, tanıdık mobilyacı varsa böyle şeyleri yaptırmak daha iyi oluyor.

Tarifi yazdım altına, baya çamur ile oyun hamuru arası bir şey oluyor hem de mis gibi kokuyor. Ama içerde oynayacaksa alta mutlaka bir şey ser ne olur olmaz dağılabilir oynarken 😊

Selam kızlar nasılsınız? Pazartesi günü kayınvalideme gitmiştik bizi göndermediler bugüne kadar orda kaldık. Güzel geçti, kızım eğlendi, biz de sevindik. Siz de baya konuşmuşsunuz, kurabiyeler yemekler falan tok insanı acıktırırsınız 😄
İyi canım nolsun evde bişeyler yapmaya çalışıyoruz bulaşıklığı her topladığımda aklıma geliyorsun bazen boşaltmasam da elde mi yıkasam diyorum 😁
İyi olmuş torun sevmişlerdir kızım da babaanne dede deyip duruyor tlfda konuşuyorlar çok özledik gitmeye korkuyoruz yaşları da var

Afiyet olsun, tanıdık mobilyacı varsa böyle şeyleri yaptırmak daha iyi oluyor.

Tarifi yazdım altına, baya çamur ile oyun hamuru arası bir şey oluyor hem de mis gibi kokuyor. Ama içerde oynayacaksa alta mutlaka bir şey ser ne olur olmaz dağılabilir oynarken 😊
Pandemi sürecinde içeri toprak getirmiştik çarşaf sermiştim bir gün öncesinde evi temizlemiştim ertesi gün her yer toprak😁kalıplar da kumdan kale yaptık iyi olmuştu ama

Derslerini aksatmadığı sürece yapsın canım kızmayın yeni nesil böyle yetişiyor bizim yeğen 12 yaşında vatandaşlık anayasa anlatıyor coğrafi bölgeleri illeri anlatıyor kendi başına okuma yazma öğrenmişti destek olmak lazım çok motive oluyorlar destek ol canım sen de
Senin yeğen ders anlatıyormuş. Bizimki blackpink hayranı onla ilgili editler yapıyor ve yayınlıyor. İşte brawl stars oynuyor. Derste bile aklında oluyor bunlar. Arada direk oyuna ya da youtuba giriyor.
Biz de diyoruz ilgilen oyna ama kendini kaybediyorsun. Olmuyor.
Bir de birden oldu bu durum yaklaşık 2 haftadır bunla uğraşıyoruz. Suçluyu bulduk babasıymış tiktoku sildirmiş youtuba sarmış😆

Senin yeğen ders anlatıyormuş. Bizimki blackpink hayranı onla ilgili editler yapıyor ve yayınlıyor. İşte brawl stars oynuyor. Derste bile aklında oluyor bunlar. Arada direk oyuna ya da youtuba giriyor.
Biz de diyoruz ilgilen oyna ama kendini kaybediyorsun. Olmuyor.
Bir de birden oldu bu durum yaklaşık 2 haftadır bunla uğraşıyoruz. Suçluyu bulduk babasıymış tiktoku sildirmiş youtuba sarmış😆
Dediklerine Fransız kaldım canım ben ne ki onlar 😬çok cahilim ben teknolojiyi bile yeni sökmeye başladım yaşlanmışım ben belli 😂

Back