- 23 Ocak 2016
- 33.112
- 49.558
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.701
Meyve de sıktım içtim şimdi ama kesmedi şöyle cips olsaydıMeyve ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyve de sıktım içtim şimdi ama kesmedi şöyle cips olsaydıMeyve ye
Bizim karnımız mı tam doymadı acabaniye karnım kazanıyorBen de çok severim barbun ve levrek favorim
Biraz makarna biraz patlıcan yemeği var neyse annem dolma yapacakmış konu kapandı tatlı düşüneyim bariGüzel bir soru hadi belirleyelim
Taze fasulye yapsam eşim içine kıyma istiyor ben öyle sevmiyorum ıspanağa cıks diyor pırasaya cıks diyor hep et ne yapacağımı şaşırıyorum derken şimdi buldum sulu köfteBiraz makarna biraz patlıcan yemeği var neyse annem dolma yapacakmış konu kapandı tatlı düşüneyim bari
Hep boşluktanBizim karnımız mı tam doymadı acabaniye karnım kazanıyor
Sen de boşluk da yok etkinlik yapıyorsunuzHep boşluktan
Midemi doyursa keşke etkinliklerSen de boşluk da yok etkinlik yapıyorsunuz
Valla kahvaltı gibi yaptık biz kıyma kavurdum menemen bide.:)Evde abur cubur yok şimdi benim midem kazındı ne yesem ki ne yapabilirim
Kız eklerden nolcak içi krema işte hapidik gubudik bitiveriyor sultan lokumu mu yapsam acaba dedim şimdiValla kahvaltı gibi yaptık biz kıyma kavurdum menemen bide.:)
Eklere rağmen kazındıysa miden de yani ne bileyim
Nikinik ce dedi kaçtı senin yüzündenKız eklerden nolcak içi krema işte hapidik gubudik bitiveriyor sultan lokumu mu yapsam acaba dedim şimdi
Yok yok o geliyor gene gidiyor gelir gene bi ara Nikinik geleceksin dimi canımNikinik ce dedi kaçtı senin yüzünden
Bu topik rejime tersYok yok o geliyor gene gidiyor gelir gene bi ara Nikinik geleceksin dimi canım
Çok haklısın canım aslında benim de rejime girmem lazım da işte sen nasıl geçiriyorsun karantinada canın yemek istemiyor muBu topik rejime ters
Yok canim kilo vermek daha keyifli suan 6.3 gitti simdilikÇok haklısın canım aslında benim de rejime girmem lazım da işte sen nasıl geçiriyorsun karantinada canın yemek istemiyor mu
Benimki de boşaltılmayı bekliyor bu akşam elimde yıkadım Survivorın açılışı da amma gösterişliydi Acun ne gösteriş yaptı öyleKızı uyut ortalığı topla derken bu saatte gelebildim. Bugün yıkanmış çamaşırları katladım, bir makina daha yıkayıp astım. Bulaşık makinesi boşaltılmayı bekliyor, o yarın artık kronometreli 3 çeşit yemek yaptım, mutfağı topladım ve buradayım. Bence fena değil. Survivor başlamış biraz izleyeyim bakalım...
Ee adamın işi şovBenimki de boşaltılmayı bekliyor bu akşam elimde yıkadım Survivorın açılışı da amma gösterişliydi Acun ne gösteriş yaptı öyle
Ciddi misin benimki de ev işi yapmaz da öyle oyuncak toplama gibi farklı şeyler yaparEe adamın işi şov
Bu arada eşimi iş yapmaya ikna edemedim, her şeyi kendim yaptım. Bizimkine surat yapmak falan işlemiyor anacım...
Sana taktik vereyim mi? İşin sırrı yapmamakta. yapmadığın zaman mecbur kalkıp yapıyor. Tabi tertip düzen temizlik seviyorsa.Ee adamın işi şov
Bu arada eşimi iş yapmaya ikna edemedim, her şeyi kendim yaptım. Bizimkine surat yapmak falan işlemiyor anacım...