- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.721
Çok farklıymış canım. O nasıl oluyoki:)))Ciddi misin benimki de ev işi yapmaz da öyle oyuncak toplama gibi farklı şeyler yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok farklıymış canım. O nasıl oluyoki:)))Ciddi misin benimki de ev işi yapmaz da öyle oyuncak toplama gibi farklı şeyler yapar
Yo yo yobenimki kızar söylenir mecbur kalkıp yaparsın aman sussun diye bi kere bana mutfakta yardım edeyim die geldi biber kizartirken yağ sıçradı sinirlendi gitti yazıkkkSana taktik vereyim mi? İşin sırrı yapmamakta. yapmadığın zaman mecbur kalkıp yapıyor. Tabi tertip düzen temizlik seviyorsa.
Kızım baya dağıtıyor o akşam surat yaptım topladi tamir islerini yapsa yine yetecekÇok farklıymış canım. O nasıl oluyoki:)))
Yazııık:)Yo yo yobenimki kızar söylenir mecbur kalkıp yaparsın aman sussun diye bi kere bana mutfakta yardım edeyim die geldi biber kizartirken yağ sıçradı sinirlendi gitti yazıkkk
Tahinli kurabiye yaptım gün çok verimli başladı boğaz açısından tabiflamenko bulaşık makinasını boşalttım yaşasııınnnn
Verimli bir gün olsun arkadaşlar
Günaydın tünaydın
Resim isterimTahinli kurabiye yaptım gün çok verimli başladı boğaz açısından tabi
Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık bi kez ben de yapmıştım ama biraz zor oldu yuvarlakları yaparken hamur dağıldı zor oldu unu denk getiremedim sanırımKeşke tepside çekseydim Niloyatospikk
Ben de ilk kez yaptım. Önce şekil verdim baktım kendini salıyor toplayıp biraz daha un ekleyip yoğurdum. Beğendim ben de. Sık yapılacaklar listesine ekledimÇok güzel görünüyorlar ellerine sağlık bi kez ben de yapmıştım ama biraz zor oldu yuvarlakları yaparken hamur dağıldı zor oldu unu denk getiremedim sanırım
Ee geri geldiler mi bariDün akşam sosyal medya hesabımda yenilik yaptım nereden yaptım Mikan görmüşsündür nereden yaptım bir günde 20 takipçi kaybettim bi dönüş yaptım geri 360 derece isim bu kadar mı etkiler insanları Yarabbim sinirlerim bozuldu eski profil resmi eski isme hopp döndüm
Yok gelmezler giden gitti 22 kişi gitti birden bir günde hiç bu kadar takipçi kaybetmemiştim hemen profil resmini değiştirip ismi değiştirdimEe geri geldiler mi bari
Aman onların gideceği varmış ya bi isim değiştirmeye görüntüye takipten çıkıyolarsa yani ne dileyim.Yok gelmezler giden gitti 22 kişi gitti birden bir günde hiç bu kadar takipçi kaybetmemiştim hemen profil resmini değiştirip ismi değiştirdim
Yok kız isim çok etkiliyor ben başlarda isim bulamamıştım takip isteklerime geri dönüş alamıyordum dedim böyle olmucak güzel isim bulmam lazım arkadaş bi İngilizce kelime kattım bi daha hep geri dönüş aldım bu akşam daha fazla kişi kaybetmeden döndüm yine eskisine akşam bi de kaç saat sayfayla uğraştım püf boşa gittiAman onların gideceği varmış ya bi isim değiştirmeye görüntüye takipten çıkıyolarsa yani ne dileyim.
Farkettim evet önceki resim sayfana bir resmiyet veriyordu. Bi de mesela tanımamışlardır bu kimdi ya niye takip ediyordum vs. Diye düşünmüşlerdirDün akşam sosyal medya hesabımda yenilik yaptım nereden yaptım Mikan görmüşsündür nereden yaptım bir günde 20 takipçi kaybettim bi dönüş yaptım geri 360 derece isim bu kadar mı etkiler insanları Yarabbim sinirlerim bozuldu eski profil resmi eski isme hopp döndüm
Ayy öteki resim iyi miydi diyorsun baya takipçi kaybettim şuan 24 oldu nerden ben böyle birşeye giriştim sinirlerim bozuldu sen istek atıyor musun aktivite sayfalarına şuan takip yasağım da var bekle durFarkettim evet önceki resim sayfana bir resmiyet veriyordu. Bi de mesela tanımamışlardır bu kimdi ya niye takip ediyordum vs. Diye düşünmüşlerdir
İyiydi, kahve resmi de güzeldi ama kişisel bir hesap gibi duruyor diğeri satış yaptığını belli ediyor. Nasıl istek atıyoruzAyy öteki resim iyi miydi diyorsun baya takipçi kaybettim şuan 24 oldu nerden ben böyle birşeye giriştim sinirlerim bozuldu sen istek atıyor musun aktivite sayfalarına şuan takip yasağım da var bekle dur