• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Sana taktik vereyim mi? İşin sırrı yapmamakta.🤭😄 yapmadığın zaman mecbur kalkıp yapıyor. Tabi tertip düzen temizlik seviyorsa. 😆
Yo yo yo😀benimki kızar söylenir mecbur kalkıp yaparsın aman sussun diye😂 bi kere bana mutfakta yardım edeyim die geldi biber kizartirken yağ sıçradı sinirlendi gitti yazıkkk 😂

Bizim bahçenin kumpirleri sulu köfteye kattım yemek hazır pişiyor süt bitti evde şimdi inekten süt sağmaya gidicem :KK70:

Eklentiler

• IMG_20210110_151046.jpg
    IMG_20210110_151046.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 26
Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık bi kez ben de yapmıştım ama biraz zor oldu yuvarlakları yaparken hamur dağıldı zor oldu unu denk getiremedim sanırım
Ben de ilk kez yaptım. Önce şekil verdim baktım kendini salıyor toplayıp biraz daha un ekleyip yoğurdum. Beğendim ben de. Sık yapılacaklar listesine ekledim 😅

Dün akşam sosyal medya hesabımda yenilik yaptım nereden yaptım Mikan Mikan görmüşsündür nereden yaptım 😂bir günde 20 takipçi kaybettim bi dönüş yaptım geri 360 derece isim bu kadar mı etkiler insanları Yarabbim sinirlerim bozuldu eski profil resmi eski isme hopp döndüm

Dün akşam sosyal medya hesabımda yenilik yaptım nereden yaptım Mikan Mikan görmüşsündür nereden yaptım 😂bir günde 20 takipçi kaybettim bi dönüş yaptım geri 360 derece isim bu kadar mı etkiler insanları Yarabbim sinirlerim bozuldu eski profil resmi eski isme hopp döndüm
Ee geri geldiler mi bari😄

Aman onların gideceği varmış ya bi isim değiştirmeye görüntüye takipten çıkıyolarsa yani ne dileyim.😄
Yok kız isim çok etkiliyor ben başlarda isim bulamamıştım takip isteklerime geri dönüş alamıyordum dedim böyle olmucak güzel isim bulmam lazım arkadaş bi İngilizce kelime kattım bi daha hep geri dönüş aldım 😁bu akşam daha fazla kişi kaybetmeden döndüm yine eskisine 😂akşam bi de kaç saat sayfayla uğraştım püf boşa gitti

Eşimin izni bugün bitiyor yarın iş başlıyor alıştıydım 😁
Bugün ne iş yaptım süpürgenin ayağı daha gelmedi ben de evi gırgırladım😂shaggy halıları gırgırlayamadım tabi gırgır boğulur tüylerden 😂ayaklı süpürge var ama o da iyi çekmez bir güzel gırgırladım😂bir de yemek yaptım bu kadar şuan yatış pozisyonunda uzanıyorum 😁çok yorulmuşum sanki de totoyu yaydım😂

Farkettim evet 😅 önceki resim sayfana bir resmiyet veriyordu. Bi de mesela tanımamışlardır bu kimdi ya niye takip ediyordum vs. Diye düşünmüşlerdir

Farkettim evet 😅 önceki resim sayfana bir resmiyet veriyordu. Bi de mesela tanımamışlardır bu kimdi ya niye takip ediyordum vs. Diye düşünmüşlerdir
Ayy öteki resim iyi miydi diyorsun baya takipçi kaybettim şuan 24 oldu nerden ben böyle birşeye giriştim sinirlerim bozuldu 😁sen istek atıyor musun aktivite sayfalarına 😁şuan takip yasağım da var bekle dur

Ayy öteki resim iyi miydi diyorsun baya takipçi kaybettim şuan 24 oldu nerden ben böyle birşeye giriştim sinirlerim bozuldu 😁sen istek atıyor musun aktivite sayfalarına 😁şuan takip yasağım da var bekle dur
İyiydi, kahve resmi de güzeldi ama kişisel bir hesap gibi duruyor diğeri satış yaptığını belli ediyor. Nasıl istek atıyoruz 😅

Back