- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.601
Kesinlikle canım doktor çok önemli Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın....Klomen berbat bi ilaç aşırı şişrip gaz yapıyor.brnde de adeti mest kısalttı.bende letu kukmanıyorun canım.iyi hekim tecrübeli hekim çok öbemli
Hadi bakalım regl gelecek mi? Belki geç döllenmedir ama yine de umutlanmamak lazımGünaydın. Iğnenin 15. Günü. Uygulamaya göre adet günüm yarın. Sabah sabah kalktım test yaptım. Alın yazım kadar temiz, bembeyaz çıktı. Ben bu ay elendim arkadaşlar. Sizlere başarılar.
Yarın gelecek gibi. Bakalım.Hadi bakalım regl gelecek mi? Belki geç döllenmedir ama yine de umutlanmamak lazım
Canım sen de ne var ne yok? Geldi mi yumurtlama günlerin? Ben de hafif kasık ağrısı oluyor arada. İğneden sonraki 4. Günümdeyim, aşılamanın 3. Günü.Hadi bakalım regl gelecek mi? Belki geç döllenmedir ama yine de umutlanmamak lazım
Kuzum dur atayım yumurta testim böyle. 3 4 güne pik bekliyorum ama belli de olmaz tabi. Soğan suyuna başladım dün gece hemen koyulaştırdı çizgimi gördüğün gibi. Şifa bu ya resmen. Bu ay olursa soğan suyundan dicem yani pcoslara acccaaayip iyi geliyorCanım sen de ne var ne yok? Geldi mi yumurtlama günlerin? Ben de hafif kasık ağrısı oluyor arada. İğneden sonraki 4. Günümdeyim, aşılamanın 3. Günü.
İki tarafın da mı ağrıyorCanım sen de ne var ne yok? Geldi mi yumurtlama günlerin? Ben de hafif kasık ağrısı oluyor arada. İğneden sonraki 4. Günümdeyim, aşılamanın 3. Günü.
İyi yapmışsın soğan suyunu çok şifalı diyorlar. Şifa olsun. Evet hemen koyulaştırmış. Bir kaç güne yumurtlarsım canım hayırlısıylaKuzum dur atayım yumurta testim böyle. 3 4 güne pik bekliyorum ama belli de olmaz tabi. Soğan suyuna başladım dün gece hemen koyulaştırdı çizgimi gördüğün gibi. Şifa bu ya resmen. Bu ay olursa soğan suyundan dicem yani pcoslara acccaaayip iyi geliyor
Yok yumurta olan taraf ağrıyor canım. İğnenin etkisi sanırım. Çatlatma iğnesi heralde sonraki günlerde de orayı dürtüklüyor. Çatlamadıysa çatlasın diye heralde. Tamamen kendi yorumum.İki tarafın da mı ağrıyor
Hahah yumurtanın olduğu tarafın ağrıması iyi bence.Yok yumurta olan taraf ağrıyor canım. İğnenin etkisi sanırım. Çatlatma iğnesi heralde sonraki günlerde de orayı dürtüklüyor. Çatlamadıysa çatlasın diye heralde. Tamamen kendi yorumum.
İnşallah inşallah o günler de gelsin kuzumHahah yumurtanın olduğu tarafın ağrıması iyi bence.hayırlı sonuçlar olsun inşallah canım. Bak hamile kalıp bebesi olan olursa ultrason görüntülerini de istiyorum ha
Benim bu ay da olmamış canım işimiz hsg ye kaldıTamam canım bekleyelimgeç olsun güç olmasın
Soğan suyunu nasıl yapıyorsunuz ne kadar içiyorsunuz ben hiç yapmadım iğnenin 12. Günü testim negatif hsg çekilecek adetten sonra doktorum hsg olduğu ay boş bırakıyoruz tedavi uygulamıyoruz dedi bu ah soğan suyunu deniyim diyorumHahah yumurtanın olduğu tarafın ağrıması iyi bence.hayırlı sonuçlar olsun inşallah canım. Bak hamile kalıp bebesi olan olursa ultrason görüntülerini de istiyorum ha
Kız daha kaç günün var dönebilirBenim bu ay da olmamış canım işimiz hsg ye kaldı
Bence dene. Dıştan ince kabuğu soyup 2ye bölcen, 1,5 su bardağıyla atcan tencereye, kaynamaya başlayınca 5 dk tutcan soğumadan içcen. Sabah ve akşam aç içmen lazum. Regl bitince 2 gün sonra başla tam 10 gün aksatmadan yap. Benim bir günde yumurtamı büyüttü yani. Hamile olmadığjndan emin ol regl ol ondan sonra bitince başlaSoğan suyunu nasıl yapıyorsunuz ne kadar içiyorsunuz ben hiç yapmadım iğnenin 12. Günü testim negatif hsg çekilecek adetten sonra doktorum hsg olduğu ay boş bırakıyoruz tedavi uygulamıyoruz dedi bu ah soğan suyunu deniyim diyorum
Yok kız sanmıyorum dehşet derecede göğüslerim ağrıyor iki gündür de zaten regl ağrım var geldi gelcek ama gelemiyorKız daha kaç günün var dönebilir
Çok teşekkür ederim deniyim bari bu ay sonrasında soğan kokuyomusunuz yaBence dene. Dıştan ince kabuğu soyup 2ye bölcen, 1,5 su bardağıyla atcan tencereye, kaynamaya başlayınca 5 dk tutcan soğumadan içcen. Sabah ve akşam aç içmen lazum. Regl bitince 2 gün sonra başla tam 10 gün aksatmadan yap. Benim bir günde yumurtamı büyüttü yani. Hamile olmadığjndan emin ol regl ol ondan sonra bitince başla
Yok piştiği için kokmuyo bide sabah aç içiyorum ya pek acıkmıyorum o da iyi geldi hahahaÇok teşekkür ederim deniyim bari bu ay sonrasında soğan kokuyomusunuz yaonu napçaz
O zaman denenebilirYok piştiği için kokmuyo bide sabah aç içiyorum ya pek acıkmıyorum o da iyi geldi hahaha
Ama benim sorunum zaten çatlamaması büyütçem nasıl çatlatçamBence dene. Dıştan ince kabuğu soyup 2ye bölcen, 1,5 su bardağıyla atcan tencereye, kaynamaya başlayınca 5 dk tutcan soğumadan içcen. Sabah ve akşam aç içmen lazum. Regl bitince 2 gün sonra başla tam 10 gün aksatmadan yap. Benim bir günde yumurtamı büyüttü yani. Hamile olmadığjndan emin ol regl ol ondan sonra bitince başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?