- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.561
Yaptım canım da işte göğüs hassasiyeti akıntı Kaşık ağrıları devam iğne sonrası 10. GünYaa ben de bugünkü testini merak ediyordum. İnşallah vardır bebiş. Merakla bekliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım canım da işte göğüs hassasiyeti akıntı Kaşık ağrıları devam iğne sonrası 10. GünYaa ben de bugünkü testini merak ediyordum. İnşallah vardır bebiş. Merakla bekliyorum canım
Evet dünün aynısı gibi. Ama daha 10. Gün erken. 10. Günde zaten kana anca düşüyor. 12. Günde idrara düşüyor kuzum.. benim önceki aşılamada olmamıştı ama bu sefer kasık ağrım var nedense. Biz dün aşılamadan sonra da akşam değerlendirdik. Bi yerde okudum ne çok sperm o kadar iyi diye. Elimizden geleni yapıyoruz artık bu kucaklar dolsun kuzum.Yaptım canım da işte göğüs hassasiyeti akıntı Kaşık ağrıları devam iğne sonrası 10. Gün
Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kavuş bebeğine inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınEvet dünün aynısı gibi. Ama daha 10. Gün erken. 10. Günde zaten kana anca düşüyor. 12. Günde idrara düşüyor kuzum.. benim önceki aşılamada olmamıştı ama bu sefer kasık ağrım var nedense. Biz dün aşılamadan sonra da akşam değerlendirdik. Bi yerde okudum ne çok sperm o kadar iyi diye. Elimizden geleni yapıyoruz artık bu kucaklar dolsun kuzum.
Canım bende de yumurtalıkların da doluluk hissi ile akıntı geldi. Ordan anlıyorum. Geçen ayda iğneden 3 gün sonra kendiliğinden çatladıYaaa ilk defa duyuyorum böyle birşey. Belki aşılamayı bile boşuna oluyoruz o zaman. Ya yumurtam çatlamadıysa diye korktum şimdi. Gerçi dün yumurtam çatlarken ki gibi ağrı hissettim. Benim ağrılı oluyor çatlamalarım. Heralde çatlamıştır.
Canım bat günün ne zaman?Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kavuş bebeğine inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın
Normalde 3 gün kaldı ama duphastonu daha bugün bırakıyorum ne zaman gelir bilmiyorum sancım falan var ama kasıklarım ağrıyorCanım bat günün ne zaman?
Anladım canım az kalmışNormalde 3 gün kaldı ama duphastonu daha bugün bırakıyorum ne zaman gelir bilmiyorum sancım falan var ama kasıklarım ağrıyor
Benim bu ay da olmadı benceAnladım canım az kalmış
Kız dur hemen havlu atma daha belli değil ne biliyor belki hamilesin.... Adet görene kadar umut etmeye devam....Benim bu ay da olmadı bence
Ben Karalar bağlamaya başladım ne bileyim her ay aynı şey zaten test yaparken bile negatif çıkçağını bilerek yapıyorum umudum var ama kayboluyorKız dur hemen havlu atma daha belli değil ne biliyor belki hamilesin.... Adet görene kadar umut etmeye devam....
Yaa öyle deme. Umut var hala. Doktorun hiç aşılama yapalım dedi mi canımBenim bu ay da olmadı bence
Ümit hep var bana doktorum hiç aşılama demedi bu ay olmazda rahiö filmi dedi rahim filmi yapıldığı ay boş bırakıyoruz tedavi uygulamıcaz dedi sonra yine iğneyi dener belki birkaç defaBenim bugün hala kasığım hafif hafif ara ara sızlıyor. Önceki aşılamamdan farklı olarak Aşılama sonrası ilk defa böyle sızlama oldu.
Yavrum bunu şuanda çoğumuz yaşıyoruz bazen o kadar emin oluyoruz ki sonra bi bakiyoruz adet olmuşuz.... Bunu yaşaman tedirginlik duyman normal ama ümitsizliğe düşme..... Ben ilk gebeligimde arkadaşımın zoru ile test yaptım hemen çıkmadı ona kızdım beni hayale sürükledin diye testi çöpe attım o geri almış 2 dk bı baktık pozitif sende bı bakmissin pozitifBen Karalar bağlamaya başladım ne bileyim her ay aynı şey zaten test yaparken bile negatif çıkçağını bilerek yapıyorum umudum var ama kayboluyor
Tabi ki orası öyle benden çok fazla yıllardır bekleyen çok kadın vardır eminim bazen kendimi suçluyorum o kadar sene bekleyen insanlar var diye. Allah’ın izniyle bende bir gün yaşarım inşallah anneliği En büyük duam o yüzden elimden geleni yapıyorum. Gerisi takdiri ilahidirYavrum bunu şuanda çoğumuz yaşıyoruz bazen o kadar emin oluyoruz ki sonra bi bakiyoruz adet olmuşuz.... Bunu yaşaman tedirginlik duyman normal ama ümitsizliğe düşme..... Ben ilk gebeligimde arkadaşımın zoru ile test yaptım hemen çıkmadı ona kızdım beni hayale sürükledin diye testi çöpe attım o geri almış 2 dk bı baktık pozitif sende bı bakmissin pozitif
Tamam canım. Peki rahim filmini çektirirken anestezili mi çektireceksin? Benim doktoruma da ben söyleyince yazın bakalım belki çekeriz dedi. Aklına ben soktum yani. Ama kesin anestezili yaptıracağım baya korkuyorum ondanÜmit hep var bana doktorum hiç aşılama demedi bu ay olmazda rahiö filmi dedi rahim filmi yapıldığı ay boş bırakıyoruz tedavi uygulamıcaz dedi sonra yine iğneyi dener belki birkaç defa
Doktoruma sordum ağrılı oluyormuş dedim biz anestezili çekiyoruz dedi anesteziyle olucak olmadaydı da ben isterdim zatenTamam canım. Peki rahim filmini çektirirken anestezili mi çektireceksin? Benim doktoruma da ben söyleyince yazın bakalım belki çekeriz dedi. Aklına ben soktum yani. Ama kesin anestezili yaptıracağım baya korkuyorum ondan
Canım adet düzeni için duphaston mu kullandınevet pko da adet düzeni çok öenmli.... ilk gebeliğimden önce pko vardı adetim düzene girdikten 5 ay sonra tedavisiz gebe kalmıştım şimdi 15 yaşında kızım var.
Yok canım glucophage isimli ilacı kullandım. Bu grupta en etkili ilaç.... Lakin yan etkisi aşırı mide bulantısı ve kusmaCanım adet düzeni için duphaston mu kullandın