• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌺 OCAK AYI GEBELİK BEKLEYENLER 🌺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20240115_172926.jpg
    IMG_20240115_172926.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ben bugün aktara gittim öğütülmüş çörek otu, tarçın eşim için keçi boynuzu aldım kaynatacam. Kendimi camdaki kız dizisindeki nalanın annesine benzettim 🤣🤣🤣 yakında en yakın kankam aktar olacak
İyi yapmışsın canım 🤗 ama lütfen en yakın olamaz önce biz geliyoruz değil mi😅

Kullanım nasıl kuzu bir de ne işe yarıyormuş daha bakamadım ben
Kuzu OMEGA 3 tüm vücuda yararlı. Ben sağlık için 4 aydır kullanıyorum kendimde resmen yapılanma hissediyorum. Bu ne kadar ben bunu alıyorum 2 aylık var içinde 60 kapsül 800 tl. Seninki daha iyiyse ondan alayım

Kızlar eczaneden bunu aldım sizce nasıl kullanayım dedim kendi kullanan ya da etrafında kullanan biri olan var mı
Cok iş bu markanın d vit kullandm 2 ay 2 ayda d vit seviyem 56 ya geldi bu markayi cok beğeniyorm ne kdra aldnz

Kuzu OMEGA 3 tüm vücuda yararlı. Ben sağlık için 4 aydır kullanıyorum kendimde resmen yapılanma hissediyorum. Bu ne kadar ben bunu alıyorum 2 aylık var içinde 60 kapsül 800 tl. Seninki daha iyiyse ondan alayım
30 tane var içinde canım 254₺ ye aldım ben

Aşkım ben oceanın ürünlerini çocuğumda bike kullanıyorum. D vitamini olsun takviye olsuk balık yağı olsun sadece balık yağını içemedi oğlum ona möllers aldım. İçini ferah tut çok iyi markadır
Süper o zaman canım sağol gebeliğe de tutunma ile alakalı faydalı diye duymuştum sanki doğru mu

Back