- 4 Temmuz 2023
- 63
- 70
- 8
- 33
Cumartesi kan vermeye giderim muhtemelen yazarım size. Hiç tanımadığım güzel kadınlar ne güzel moral verdiniz şu 2 dakikada. Umarım ben de bu sefer ilerletirim bu hamileliği bir kalp kırıklığına daha dayanamayacağım çünküOlmuş bu test bence. Hatta markası prodoctor nerde görsem tanırımtebrikler canım hemen bi beta ver için rahat etsin. Senin hesaplamana göre benim 3 günüm var darısı başıma
Şimdi şunu da bilmiyoruz. Hamiş ilk testini bugün yapmış belki dün yapsa da çıkacaktıBen catlamayi 1. Gun sayiyorum aralik 29 30 pik 31 catlama ondan itibaren 11. Gun bugun 10. Gun negatifti bugun yapmadim simdi 14. Gunu bekliyorum.
Bence erken 10. Gündü değil mi kuzumKizlar testi tekrar ettim simdi malesef bu ayda olmadi
Ben 14. Gunu bekleyecegim kuzum yetti gari negatiflerŞimdi şunu da bilmiyoruz. Hamiş ilk testini bugün yapmış belki dün yapsa da çıkacaktıbeynim yandı
Yok gebelik kendiliğinden oldu. Hsg bir yıl sonra çektim yoktu tıkanıklıkGebelik hsgden sonra mı oldu tıkanıklık varmıymış canım
Olaydi cikardiya umidimde hic yok iki yildir ayni olunca isteBence erken 10. Gündü değil mi kuzum
Benim 14. Günüm 13ocak zaten adet günüm. Hadi inşallah enerji gönderelim gelsin pozitiflerBen 14. Gunu bekleyecegim kuzum yetti gari negatifler
10. Gunse benimkide 10. Gun negatifti beklemedeyim halaOlaydi cikardiya umidimde hic yok iki yildir ayni olunca iste
Deminki hamişin 14. Günü çıkmış kuzu bozma moralini benim de bugün 10. Gün negatif. İlla olur bi yerlerde nasibimiz vardır yaOlaydi cikardiya umidimde hic yok iki yildir ayni olunca iste
ah canım sonucu beklemekte çok stresli seni anlayabiliyorum sağlık ocakları çok geç çıkıyor akşam 5 e kadar bekle bakalım çıkar inş.ama çok düşük değil değerin hiç korkma bence gayet iiyi değerinKeşke betam biraz daha yüksek olsaydı da 2-3 kan verimlik olsaydı gidip özel hastanede verirdim. Sağlık ocağına dün saat 9 da verdiğim kanın sonucu hala çıkmadı şaka gibi. Daha da kanla takip edileceğim için o kadar parayı da saçamam. Yarın güya sağlık ocağında sabah 9 da yeniden kan vereceğim ama diğer kanım çıkmadı ki. Çıkmadıkça da beklemekten stres oldum gerçekten.
Benimde oyle 13 ocak 14. Gun gec yumurtladim ayni zamanda 36. Adet gunum. Hadi hayirlisi 3 gun kaldiBenim 14. Günüm 13ocak zaten adet günüm. Hadi inşallah enerji gönderelim gelsin pozitifler
İnsallah dogalindan olsun hayirlisindanDeminki hamişin 14. Günü çıkmış kuzu bozma moralini benim de bugün 10. Gün negatif. İlla olur bi yerlerde nasibimiz vardır ya
Kuzu bir ovulasyon uzmanı olarak söylemeliyim ki o test yavaş yavaş kızarmıyor. Bir gün önce çok solukken ertesi gün pik olabilirBenim bugün reglin 9. Günü her gün 16.30 da teste işeyip duruyorumiki gündür silikti bakalım bugün biraz daha koyu olur mu aslında bıraksam mı bu test işini diyorum da oyalıyor işte beni bağımlılık yaptı galiba
Bende bekliyim o zaman 14 gun hersey cikar ortaya sonucda degilmi10. Gunse benimkide 10. Gun negatifti beklemedeyim hala
Hadi bakalım sonucunu yaz burayaBeni de sağlık ocağının ebesi arayacak yoğunluğa göre ne zaman arar belli değil ben de o yüzden yarım saatte bir e nabız a giriyorumgece uykusu konusunda pek sorunum yok ama zaman zaman bacaklarımda kasılmaya benzer şeyler oluyor o oldu mu uyuyamıyorum gündüz de çalıştığım için her türden duygu durumu yaşıyorum genel olarak sakinim ancak ufak şeylere çok sinirlenebiliyorum veya çok duygusal olabiliyorum ama araştırma yapmıyorum artık bebişle ilgili çünkü hepsini ezberledim
Regl gelmezse hala ihtimal var cikmayadabilir 14. Gun negatif olmasi yine hamile olmadigin anlamina gelmez 2 hafta gecikmeyle pozitife donenler var canimBende bekliyim o zaman 14 gun hersey cikar ortaya sonucda degilmi
Bugün sabah idrar testi yaptım koyulaşmıştı inşallah güzel güzel artar. Sevmiyorum işimin sağlık ocağına kalmasını gerçektenah canım sonucu beklemekte çok stresli seni anlayabiliyorum sağlık ocakları çok geç çıkıyor akşam 5 e kadar bekle bakalım çıkar inş.ama çok düşük değil değerin hiç korkma bence gayet iiyi değerin
Geçen ay benim böyleydi kuzum ama anlamadığım neden dört gün arayla pik gösterdi. Laboq. Marka aslında iyi de işte geçen ay öyle olunca bu ay inovitaya geçtim bakalım bir de bu sefer dayanabilirsem regle bir hafta kalaya kadar test yapacağım aynı şekilde ilişkiyi de devam ettirmeyi düşünüyorumKuzu bir ovulasyon uzmanı olarak söylemeliyim ki o test yavaş yavaş kızarmıyor. Bir gün önce çok solukken ertesi gün pik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?