- 29 Kasım 2023
- 1.964
- 2.511
- 53
- 28
Kız dur daha bu kapanmadı gidersin acelen neAy kızlar Şubat topigini açan yok mu ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız dur daha bu kapanmadı gidersin acelen neAy kızlar Şubat topigini açan yok mu ya![]()
Olmuş bu test bence. Hatta markası prodoctor nerde görsem tanırımYumurtlama günüm uygulamaya göre 31 aralık. Ovulasyon testime göre 28 aralıkta. Biz nolmaz hepsini değerlendirdik1 yıl oldu bizim 1 kimyasal 1 düşüğüm var. Sevinemedim de bu çift çizgiyi 3. Görüşüm çünkü. Hayırlısı inşallah dileklerimiz kolaylıkla olsun
![]()
Kuzum benim regli tarihimden 4 gün sonra pozitife döndü geç döllenmeden dolayı o yüzden hemen üzülme bekle regli günü yap testini4 gun var regliye yaltim negatif cikti![]()
Ay hayir tabikiSonuç sigara içmeye devam edelim mien azından azaltalım ya
Maşallah canım basbaya vaaaar. Beta sonucun gelince haber et bana da hamiş yapayım seni <3Eki Görüntüle 3367288 merhabalar adetime 2-3 gün var sabah böyle çıktı sizce var mı gebelik![]()
Ocak sonu gidersin hayatım dur durduğun yerde Şubat topiğinde millet toplanasıya sen bildiğin insanlardan devam etGideyim dedim![]()
Ay hayir tabikinapalim ac karnina kuru kayisi falan yeriz acariz bi sekilde
![]()
Kuzu bu ilk denediğin test mi? Dün evvelsi gün falan yapmış mıydınŞöyle oldu ben gecenin 4ünde bir anda uyandım ve yaptım. Hiçbir şey yoktu ilk dakikada. Ben de kenara koydum. Sonra sabah tekrar bakayım dedim ve gördüm. Daha öncekilerde bundan çok daha az silikti bu günlerde yaptığımda. O yüzden hemen çıktı mı emin değilim![]()
Çok tatlısın yaaa tamam durdum durduğum yerdeOcak sonu gidersin hayatım dur durduğun yerde Şubat topiğinde millet toplanasıya sen bildiğin insanlardan devam et![]()
Darısı başına inşallah. Ben çok zorlandım bir senedir hamilelik düşünmeyen arkadaşlarım hamile kaldı eltim benden sonra karar verdi ilk ay hamile kaldı doğurdu hatta. Çok can acıtan sözler duydum ondan artık neye sevinsem napsam bilemiyorum.Olmuş bu test bence. Hatta markası prodoctor nerde görsem tanırımtebrikler canım hemen bi beta ver için rahat etsin. Senin hesaplamana göre benim 3 günüm var darısı başıma
![]()
Ya ben de çok merak ediyorum arkadaşları taciz ediyormuşum gibi geliyorMaşallahbetanı da bekliyoruz ve o can alıcı soruyu sana da soruyorum
yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım bi şey deneyeceğim de
![]()
Vakti varmış kuzum. Hayırlısıyla gelsin diyoruz hep. Hayırlısı için beklemek sabretmek gerekiyormuş. Ben sana bi beta tahmini bulunayımDarısı başına inşallah. Ben çok zorlandım bir senedir hamilelik düşünmeyen arkadaşlarım hamile kaldı eltim benden sonra karar verdi ilk ay hamile kaldı doğurdu hatta. Çok can acıtan sözler duydum ondan artık neye sevinsem napsam bilemiyorum.
Kız dur daha bu kapanmadı gidersin acelen ne![]()
Ben hepimizin yerine taciz ediyorum kuzuYa ben de çok merak ediyorum arkadaşları taciz ediyormuşum gibi geliyor![]()
Ben catlamayi 1. Gun sayiyorum aralik 29 30 pik 31 catlama ondan itibaren 11. Gun bugun 10. Gun negatifti bugun yapmadim simdi 14. Gunu bekliyorum.