En azından mezun olmuşsun, darısı başımaBen de geçen yıl kafam dağılsın diye yüksek lisansa başvurdum. Başladığıma başlayacağıma pişman oldum saya söve mezun oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından mezun olmuşsun, darısı başımaBen de geçen yıl kafam dağılsın diye yüksek lisansa başvurdum. Başladığıma başlayacağıma pişman oldum saya söve mezun oldum
İşte bizimki düşük değildi kuzum organlar gelişmemişti. Allah yardımcımız olsun ,rabbimin gücüne gitmesin ama bazen valla yoruldum artık diyorumBizim geçen ay bi arkadaş gebe kaldı betası 17.000 lerdeydi bebeği düşürdü. Kocası sperm verdi meğer morfolojisi 0mış. Doktor eşin bu şekilde devamlı düşük yapar demiş
Hadi insaallah guzel sonucla gelDün test yaptım negatif. Bugün de yapacam da henüz tuvaletim gelmedi onu bekliyorum
Ben de ilk bebeğimi kaybettiğimde o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki aylarca kendime gelemedim. Sonra Allaha sığındım demek ki benim için harika planları var diyeİşte bizimki düşük değildi kuzum organlar gelişmemişti. Allah yardımcımız olsun ,rabbimin gücüne gitmesin ama bazen valla yoruldum artık diyorum
Akşam kısarsın spor yaparsın telafi olurAy bugün fırıncı velim bi kutu puaça getirmiş dayanamadım yedim biraz bugün beni zorlu bi spor bekliyor
Kız sendeki sonuç bende olsa şuan koşarak beta vermeye gitmiştim sen verdin miHadi insaallah guzel sonucla gel
inş canım sana da çok geçmiş olsun, güzel günlerde kullanırız inş :)Ben de 2 senede bir giderdim ama malesef üzücü bi süreç yaşadığım için doktor doktor gezer oldum. Bu süreç için faydası dokunur inşallah sana da. Çok güzel haberler alıp güzel şeyler için kullanmak nasip olsun inşallah hepimize :)
At gibi koşmayı planlıyorumAkşam kısarsın spor yaparsın telafi olur
Ya hic sorma kahkaha attim mesajini gorunce inan ben oyleydim sonra baktim rezil oluyorum hep biraktimKız sendeki sonuç bende olsa şuan koşarak beta vermeye gitmiştim sen verdin mi
Nasıl ya vermedin miYa hic sorma kahkaha attim mesajini gorunce inan ben oyleydim sonra baktim rezil oluyorum hep biraktim
İki yildir gebelik icin cabaliyoruz vitaminler antioksidanlar derken acaba bu ay oldumu diye diye hepde gordum o silik cizgileri sonra gittim kan verdim hep negatif geldi bende artik dahada kan vermedjm bayadirNasıl ya vermedin mi
Sagol kuzum umudumu yitirmedim toparladim kendimiHaa kaset test kaldıysa hafta sonunu beklemekte fayda var kuşum. E hadi hayırlı haberler diyelim o zaman
Kuzu yeterli ben 6ay kadar ovulasyon yaptım master yaptım bu konuda bıraktım artık gün aşrı ilişkiyle denedim bu ay mesela. Daha düne kadar hala bırakmadık. Hem spermlerin tazelenmesi açısından hem erkek üreme sağlığı açısından zaten doktorlar haftada 3 diyor bebekKızlar ben 2 aydır ovulasyon testiyle deniyorum ama onunuzdekı ay gün aşırı ilişki planlıyorum şimdi bu regl haftasından sonraki ilk hafta yetiyormu gün aşırı ilişki için? Bı hafta içinde yapınca gün aşırı sayarsak 3 4 kere ilişki olmuş oluyor sizce yeterlimi? V Vavelya09 Y Yaseminnn35 bestmb
anca erir poğaçaAt gibi koşmayı planlıyorum
Tamam canım yitirmiyorum umudumu daha kırmızılar gelmedi son 4 günnnn
Canım bende adetten 2 gün önce kabızlık olur 2 yada 3 gun önce yarın başlar benım kabızlıgım senınkı insallah gebeliktedir
Seninki benimki demiyoruz ikimizinki inşallah gebeliktir hatta bu grupta olan isteyen herkesinki pozitif çıksın sonra yeni topiklerde buluşalımCanım bende adetten 2 gün önce kabızlık olur 2 yada 3 gun önce yarın başlar benım kabızlıgım senınkı insallah gebeliktedir