- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 23
- 38
Hadi inşallah canım tez elden hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeevet kuzum doktor pazartesiyi bekle dedi ama ben cuma sabah kan testi vereceğim hala cumartesi günü doğumgününden umutluyum
Dogru diyorsunuz hayirlisi olsun hakkimizda insallahCanım benim de göğüs ağrım yok ve hala regl ağrısı çekiyorum. Kıstasın belirti olmasın, kıstasın hep hormon ve test olsun.
İnşallah canım mucizen seninledirOnuda denerim artik yeterki olsun bugun ogrenirsem iki yil once bugun bebegimi kaybettim kurtaj oldum bana bir mucize olur
Ben de geçen yıl kafam dağılsın diye yüksek lisansa başvurdum. Başladığıma başlayacağıma pişman oldum saya söve mezun oldumValla ya kafam dağılsın diye açıktan üniye yazıldım ama şu anda dağınıklığı toparlayamıyorum
hiç anlamıyorum ben bu işlerden ya 2 senede 1 doktora gittiğimdenAslında bunun 5 bin lirası falan doğum teminat ücreti. Bulunduğunuz ilde devlet hastanesine erişim çok kolay değilse gebelik olmasa bile işinize yarar bence çünkü gerçekten bu süreçte normal kadın doğum muayenesine bile gitsek yarı ücreti muayeneye gidiyor. Bize çok mantıklı geldiği için yaptırmak istedik. Fakültede hoca ücreti ödeyip hocaya da gittim ama yine de muayene 5 dakika sürdügeçen gün özele gittim 40 dakika sürdü
Zaten kadındaki problemler kolay çözülüyo erkektekilerin çözümü çok zor. Ben evlenir evlenmez hadi bakalım deyip götürdüm doktora. İyi ki de götürmüşüm. Bizim çocuğumuzun olması imkansızmış. Eşim ameliyat oldu 5. Ayında gebe kaldıydımAnladım canım valla bu ay da olmazsa eşime diyeceğim bir gitsin ürolojiye. Erkekleri teste göndermeye ikna etmek bile zor. Ben gidiyorum dr rahim temiz yumurtalıklar iyi değerlerin iyi diyip gönderiyor
Sağol canım çok teşekkür ederim desteğin içinDur bakalım kan sonucu netleştirir her şeyi sen şimdilik bol bol su iç ve istirahat et çalışmıyorsan.
Bir pedin çeyreğinin yarısı kadar gelmiş kuzumYaa çok mu peki belki yerleşmedir
TamamdirrBence elimdekini birazdan eşinin getireceğini de yarın sabah yap canım
Ozaman yerleşme kanaması olabilir kuzum kan sonucu ne zaman çıkackmışBir pedin çeyreğinin yarısı kadar gelmiş kuzum
Kaçta apacaksın merak ettim birlikte bakalımTamamdirr
Var gibi duruyo kuzum bizim aynı mıydı sanki 31 aralıkta yumurtladım 1 ocakta çatladımGunaydinnn bata 4 gun kaldi bende yine test yaptim yaptigim test innovita kizlar ben cok anlamadim bu sekilde cikti varmidir yokmudur yoksa bu testler genel olrak boylemi
Ben de 2 senede bir giderdim ama malesef üzücü bi süreç yaşadığım için doktor doktor gezer oldum. Bu süreç için faydası dokunur inşallah sana da. Çok güzel haberler alıp güzel şeyler için kullanmak nasip olsun inşallah hepimize :)hiç anlamıyorum ben bu işlerden ya 2 senede 1 doktora gittiğimdenAnlaşmalı hastanede gebelik harici kadın doğuma gidebiliyorsun sanırım değil mi doğum teminatın olsun olmasın? doğru tabii teminat olmasa bile her türlü avantajlı oluyor. Belki kadın doğumda takip edilmesi gereken bir süreç olacak. Ya da diğer polikinlikler içinde geçerli tabi.
Yapinca sonuc ne cikarsa atarim mutlakaKaçta apacaksın merak ettim birlikte bakalım
Ben hep çatlamanın 12.-13.gününde adet oluyorumEvett kızlar az önce regl oldum ama anlamadım bişey var 28 i pik 30 u çatlamaydi catlamadan 11 gün geçti daha yani tam 14 gün olmadan adet oldum niye acabaolabiliyor demekki böyle erken
Ben de bir kere gebelik oluştu ya götüremem onu çok zor sıkıntı yok bende olsa gebe kalamazdın der durur ama bakalım nasip işte . Nasip kısmet diyoruz da kontrollere gitmek önemli bence.Zaten kadındaki problemler kolay çözülüyo erkektekilerin çözümü çok zor. Ben evlenir evlenmez hadi bakalım deyip götürdüm doktora. İyi ki de götürmüşüm. Bizim çocuğumuzun olması imkansızmış. Eşim ameliyat oldu 5. Ayında gebe kaldıydım
Suan ayni gorunuyoruz sizde varmi birseyler acabaVar gibi duruyo kuzum bizim aynı mıydı sanki 31 aralıkta yumurtladım 1 ocakta çatladi
Tamam canımYapinca sonuc ne cikarsa atarim mutlaka
Bizim geçen ay bi arkadaş gebe kaldı betası 17.000 lerdeydi bebeği düşürdü. Kocası sperm verdi meğer morfolojisi 0mış. Doktor eşin bu şekilde devamlı düşük yapar demişBen de bir kere gebelik oluştu ya götüremem onu çok zor sıkıntı yok bende olsa gebe kalamazdın der durur ama bakalım nasip işte . Nasip kısmet diyoruz da kontrollere gitmek önemli bence.
Dün test yaptım negatif. Bugün de yapacam da henüz tuvaletim gelmedi onu bekliyorumSuan ayni gorunuyoruz sizde varmi birseyler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?