Gebeliğe Hazırlık 🌺 OCAK AYI GEBELİK BEKLEYENLER 🌺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah bütün dualarım seninle

Nası canım kıyamam sana üzülme lütfen .( Allah büyüktür sende bikere gebe kalmışsın yine olur bı kere tutmuşsa bıdaha tutar insallah canım

Ya kesinlikle tahmin etmek ve sayı saymaktan yoruldum
O değil de demin video izledim bi doktor hanım. Gebelik isteyenler gün saymasın diyor zaten ovü döneminde birlikte olmak isteyeceksiniz hormonlarınızdan dolayı diyor. Altına yorum yapmamak için kendimi zor tuttum. "Demesi kolay"diye. Kadın haklı ama işte o işler öyle olmuyor malesef

Yaw he he yaz bilinçaltımızda gebelik varken hormonlarımızı dinlemiyoruz malesef. Kafamda bir sürü kür var hangisinden başlasam diye düşünüyorum

Allahtan benim haftaya sınavlarım başlıyor da belki biraz olsun kafam dağılır şu an çalışmakta zorlanıyorum ama olsun
Ben de diyete ve kilo vermeye odaklıyorum kendimi. Diğer ay bu zamanlara kadar 5kilo daha vermiş olsam hoş olmaz mı diyerekten hatta aaa tutmadığı iyi oldu bak diyecek kıvama geldim. Polyonalıktan geberiyorum

Oluyo tabi ki olmaz olur muuu bi an birden çok ağrırsa çişin gelmiştir bu arada bunu yeni keşfettim bi de gaz ağrıları olacak, bi insan gazdan dolayı ne kadar şişebilir onu öğreniceksin daha duuur
Evet bu arada çişimi yapınca rahatlıyorum sdfkjsd

Evet bu arada çişimi yapınca rahatlıyorum sdfkjsd
Meğer çok sık idrara çıkmak bu demekmiş dimi hiç tahmin etmiyordum böyle olacağını bu arada çişin geliyo diye su içmemezlik yapma hatta aksine boool bol su iç, faydalıymış

Meğer çok sık idrara çıkmak bu demekmiş dimi hiç tahmin etmiyordum böyle olacağını bu arada çişin geliyo diye su içmemezlik yapma hatta aksine boool bol su iç, faydalıymış
O konuda sıkıntım yok şükür normalimde de en az 6 bardak içerdim şimdi de önerildiği gibi 10 bardağı zorluyorum. Bu demekmiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…