- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
- 73
Canım benım reglime daha 5 gün var zaten. Suan regl belirtisi olmaz bende normal şartlarda olmuyor zatenamin canım inşallah var mı regl belirtisi falan? benim hala gelen giden yok
Dur bakalım belki çıkar senın daha sende belirti var gibi canımDün gece o kadar ağrım oldu ki hareket edemedim. Eşim ne yapacağını şaşırdı sıcak su torbası getireyim mi ayaklarını kaldıralım mıvalla bunlara rağmen çıkmıyosa vardır bir hayır deyip şubat topiğini beklemeye duruyorum
Aynı belirtiler regl için de geçerli ki insan ne seviniyo ne üzülüyo. Sanki ucunda adet olacakmışım gibi ha geldi ha gelecekDur bakalım belki çıkar senın daha sende belirti var gibi canım
Aynen öyle oldu canım. 2 güne 1 e niyetlendik öyle bir 3-4 ilişki düzenliydi onlar da yumurtlama günüm değilmiş zaten sonradan anladım. Sonra eşimle tartıştık o zamanlar yumurtlama günüm olduğunu düşündüğüm zamanlar, biz küstük ve 4-5 gün hiç bir araya gelmedik. Sonra eşimle toparlayalım bir tatile çıkalım dedik ayın 29 u ve 1 inde birlikte olduk. Zannediyorum o aralarda oldu bir şeylernasıl düzensizmi denedin 2 güne bir deniyordun yumurtlama günlerine denk geldimi valla bende yumurtlamaya denk gelcek 1 ilişki oldu ertesi gün ölü gibi hasta oldum deneyemedik sonrada ben saldım tek ilişki ile hamile ihtimalimi bakalım görcez
Eyer reglse insallah erken olursun gecıktını stres oluyor ınsanAynı belirtiler regl için de geçerli ki insan ne seviniyo ne üzülüyo. Sanki ucunda adet olacakmışım gibi ha geldi ha gelecek
aynı ben vallahi. 2 gün geçti regl oldum sanıyorum hiçbir şey yok hayır olacaksak olalım da çalışmalarımıza başlayalım bir an önce.Aynı belirtiler regl için de geçerli ki insan ne seviniyo ne üzülüyo. Sanki ucunda adet olacakmışım gibi ha geldi ha gelecek
Canım naptın?Bugün sorucam canım ama içim içimi yedi bugün olsunda gideyim diye, korkuyorum
İnşallah canım inşallahhhhDogru söylüyorsun canım ıste benım ilk gebeliğimde cok keskın belirtilerim vardı o kadar net hıssettmıstım ki belirtileri bende bişeyler var demıstım cok emindim bu ay hıc belirti olmayınca direk olmaz dıye düşündüm sanırım ama Allah ol derse olur hersey nasip kısmetumarım en yakın zamanda güzel haberler alırız
Yumurtlama uzmanı oldum. Millet her bi şeyden habersiz gebe kalıyo nasıl özeniyorumbazıları gerçekten mıknatıs gibi :)Biz denk getirsek de olmuyor
sorma sorma benimde içim gidiyor hemen hamile kalanları gördükçe darısı başımıza deyip geçiyorum eğer bebek yoksa regl olalım yazık stres psikolojimizeYumurtlama uzmanı oldum. Millet her bi şeyden habersiz gebe kalıyo nasıl özeniyorum
Ay hadi bakalım ben de bu sefer öyle denemeye niyetlendim bakalım inşallah rabbim bizlere isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar tez zamanda nasip ederBen o şekil gidiyorum kuzu. Var tabi tanıdıklarımdan o şekil gebe kalan
yumurtlamanın ne olduğunu dahi bilmeyen hatta ve hatta korunan nice arkadaşlarım peşpeşe hamile kaldılar ne diyebilirim ki :) kelimelerim kifayetsiz.Yumurtlama uzmanı oldum. Millet her bi şeyden habersiz gebe kalıyo nasıl özeniyorum
Kesinlikle öyle ben bu reglimde çok stresliydim test yapıyordum negatif çıkıyordu reglim bari geç gelmese de çalışmalara başlasam diyordum bir gün erken geldisorma sorma benimde içim gidiyor hemen hamile kalanları gördükçe darısı başımıza deyip geçiyorum eğer bebek yoksa regl olalım yazık stres psikolojimize
Kuzum benimde regle 1 hafta kala başladı ağrılar ama 2-3 gün kala tamamen geçti şuan 6. Haftadayım ama şuan da yok 2-3 gün olup sonra geçiyor yani hamile olabilirsin neden olmasınKizlar asiri regl agrisi yasiyorm bata 5 gun var sizce umut kesmelimiyim bu sekilde yogun regl agrisi yaşayıp hamile olan varmi icimizde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?