Senden bir Şubat topiği alalım derim ben
Maşallah 17 yumurta neeeselam kızlar, ben dün akşam dayanamadım doktora gittim. döngü 37 hala regl olmadım nedendir diyerek. ( 2 gün gecikme )
rahim duvarı kalınlaşmış, maşallah 17 tane de yumurtaya sahipmişim. beta hcg görelim dedi baktık 2.0 mecbur regl olana kadar bekleyeceğiz eğer ki 1 hafta sonunda hala regl olmazsan tekrar beta hcg bakacağız dedi.
bu süreçte test vs hepsini yasakladı stres olmamak adınahe birde bana regl bittikten sonraki 15.gün almam için bir takviye edici hap önerdi yumurtlama anında döllenmeyi yada tutunmayı kolaylaştıran her neyse onu önerdi. araştırıp döneceğim size tekrar.
canım benim isim vermek doğru olur mu bilemedim doktoruna bir sor istersen, yardımcı bir hormon takviyesi bu progesteron hormonu dediğimiz hem regl düzenliyor döngüleri azaltıyor hemde tembel yumurta var ise onarıyor ve döllenmeyi kolaylaştırıyor... doktoruna bu şekilde söyle olur mu? ben şimdi isim veririm yan etki yapar riske atmayayımMaşallah 17 yumurta neeesağlıkla gebesindir inşallah benim de 6. Günüm gecikmede negatif maalesef test 1.20 çıktı sonucu beklerkenki umut heyecan hayal kırıklığı çok iyi biliyorum… ilaç nedir bana da söyler misin?
Üç ay korundum hsg bir yıl sonra çektim iğne ye gerek kalmadı kusura bakma yeni gördüm mesajınıBende dış gebelik geçirdim canım kürtaj ve 2 doz iğne oldum kaç ay korundun acaba ? Hsg çektirdin mi?
Doktora danışmadan kullanmam canım zaten takipli gidiyorum, klomen gonal f vs kullandım. Duphaston mu? Geçen ay kullandım ben bunu buysa canım.canım benim isim vermek doğru olur mu bilemedim doktoruna bir sor istersen, yardımcı bir hormon takviyesi bu progesteron hormonu dediğimiz hem regl düzenliyor döngüleri azaltıyor hemde tembel yumurta var ise onarıyor ve döllenmeyi kolaylaştırıyor... doktoruna bu şekilde söyle olur mu? ben şimdi isim veririm yan etki yapar riske atmayayım
canım evet o duphaston. her ay regl olduktan sonra 15.gün 10 gün boyunca 1 tane kullanacağım.. gebe kalana kadar en az 6 ay kullanmalısın dedi. şimdi regl olmayı bekliyorum hiçbirşey kullanamıyorum 1 hafta kadar böyleDoktora danışmadan kullanmam canım zaten takipli gidiyorum, klomen gonal f vs kullandım. Duphaston mu? Geçen ay kullandım ben bunu buysa canım.
Yok kuşum benim bat ocakta senin uğurundan nasiplenicem inşallahSenden bir Şubat topiği alalım derim ben
Duphaston mu dediğinizcanım benim isim vermek doğru olur mu bilemedim doktoruna bir sor istersen, yardımcı bir hormon takviyesi bu progesteron hormonu dediğimiz hem regl düzenliyor döngüleri azaltıyor hemde tembel yumurta var ise onarıyor ve döllenmeyi kolaylaştırıyor... doktoruna bu şekilde söyle olur mu? ben şimdi isim veririm yan etki yapar riske atmayayım
canım ilacın adını bana da yazarmısın :)selam kızlar, ben dün akşam dayanamadım doktora gittim. döngü 37 hala regl olmadım nedendir diyerek. ( 2 gün gecikme )
rahim duvarı kalınlaşmış, maşallah 17 tane de yumurtaya sahipmişim. beta hcg görelim dedi baktık 2.0 mecbur regl olana kadar bekleyeceğiz eğer ki 1 hafta sonunda hala regl olmazsan tekrar beta hcg bakacağız dedi.
bu süreçte test vs hepsini yasakladı stres olmamak adınahe birde bana regl bittikten sonraki 15.gün almam için bir takviye edici hap önerdi yumurtlama anında döllenmeyi yada tutunmayı kolaylaştıran her neyse onu önerdi. araştırıp döneceğim size tekrar.
Sen zaten burdan hamiş çıkacaksınYok kuşum benim bat ocakta senin uğurundan nasiplenicem inşallah
Ah canımseni çok iyi anlıyorun inan bana. Bende bazen o kadar yorulduğumu hissediyorum ki şu regl dönemlerinde özellikle. Ama biliyorum bu dönem geçiyor geçecek. Her yeni gün yeni bir umut.
Çanım inan seni burda seni anlayamayacak tek bir kişi bile yok hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz. Biraz dinlen istersen ama lütfen asla ümitsizliğe kapılma. Bak ben de her negatif gördüğümde üzülüyorum ama umudumuz olmalı her zaman. Rabbim fazla bekletmesin korkularımızdan ve hayallerimizden bizleri emin kılsın. Birbirimiz için edilen duaların kabul olacağına çok inanıyorum. Çünkü karşılık beklemekten herhangi bir kârı olmadan başkası için edilen duaları rabbim görmezden gelmez inşallah
Yaaa yapma böyle lütfen, sen de biliyorsun her şey nasibiyle ve hiç beklemeden oluyor. Sıkma canını nolur sen kendine ne nasıl iyi gelecekse öyle yap ama üzülme tamam mı? Daha havlu atmak yok
inşallah sana iyi gelir bende çok yan etki yaptı o kadar klomen gonal f aldım bunun kadar etkilenmedim. iştah açtı duygu durumumu dengesiz yaptı. şifa olsun şimdiden canım..canım evet o duphaston. her ay regl olduktan sonra 15.gün 10 gün boyunca 1 tane kullanacağım.. gebe kalana kadar en az 6 ay kullanmalısın dedi. şimdi regl olmayı bekliyorum hiçbirşey kullanamıyorum 1 hafta kadar böyle
Duam hepinizle ve seninleCandy7777 Sopranoooo Z zesamu93
Guzellerim Allah hepinizden razi olsun tabiki hayirlisi oldugunu biliyorum sabretmek gerekiyor. Hepsi hayatimizdaki imtihanlarin bir parcasi bunu bilmeme ragmen insaniz sonucta anlik gunluk kendimi toparlayamayabiliyorum bende. Bir taraftan bu konulari bir sureligine unutmak istiyorum bir taraftan da burda kimseyle acamadigimiz duygulari paylastigim birbirine destek tatliş hatunlarin haberlerini merak ediyorum. Onumuzdeki aylara kismet artik bize dusen Allahtan gelene de gelmeyene de razi olup sabretmek.
evet evet duphastonDuphaston ise dediğiniz ben de bu ay kullanıcam ilk gebeliğimde de yumurlamadan sonra başlayıp beş ay olana kadar kullanmıştım tutunmada çık yardımcıbestmb
inşallah regl olursam eğer deneyeceğim ama hala olmadım bakalım hayırlısı inşallah kullanmama gerek kalmadan içeride mercimek tanesi oluşurinşallah sana iyi gelir bende çok yan etki yaptı o kadar klomen gonal f aldım bunun kadar etkilenmedim. iştah açtı duygu durumumu dengesiz yaptı. şifa olsun şimdiden canım..
Canımmm çok çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın inşallahlilyrosey canımm çok sevindimm inşallah sağlıkla kucağına alır büyütürsün bebişini çok çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?