- 25 Ocak 2023
- 2.538
- 2.575
- 53
- 30
biz birlikte şubat topiğine inşallah Z zingarina10Öyle ya erkekleri hep bir şeyler için ittirmekten yoruldum ben valla
Çok şükür allah bir daha sınamasın saglıklıca gelsin hepimizinkiAhaaaaaa!!!!! Yaaaa canımmm tebrik ederim. Ay ben bu topic uğur getirecek dedim hepimize maşallah sana sağlıkla kucağına al yavruşunu
Ayy. Hastaneye gitsem beni kovmamaları için nasıl beta istiycemHayırlı uğurlu olsunnn haydi beta öğrenmeye
Ayy valla bende silik cıkar cıkarsa diye bekliyordum hiç belirtide olmayınca ( ilk bebegimdede belirti olmamıstı gerçi)ayyyy maşallahhhh ne güzel bir kırmızı çizgiiiiiii, hemen kan vermeyeee :) tebrikler canım
ehehe evet canım şubat topiğinde yerimizi alalım :)biz birlikte şubat topiğine inşallah Z zingarina10
of sorma yaÖyle ya erkekleri hep bir şeyler için ittirmekten yoruldum ben valla
Niye ya bat ocak sonuna gelmiyor mu gitmeyin bir yereehehe evet canım şubat topiğinde yerimizi alalım :)
Belli değil maalesefBat nedir canım?
Benim dünkü şovları görseydin galiba grip oldum doktor bey ilaç kullanacağım ama gebelik testi yaptım şüphem olduğundan nolur nolmaz diye pozitif geldi kan vermem lazıııım falan diye acındıra acındıra yaptırdım akşam acilde testi sdfkjsfjdsfÇok şükür allah bir daha sınamasın saglıklıca gelsin hepimizinki
Ayy. Hastaneye gitsem beni kovmamaları için nasıl beta istiycem
Ayy valla bende silik cıkar cıkarsa diye bekliyordum hiç belirtide olmayınca ( ilk bebegimdede belirti olmamıstı gerçi)
Hayırlı olsun canım gözün Aydın Allah tamamına erdırsın ınsallah
benim atarsa 4 şubatNiye ya bat ocak sonuna gelmiyor mu gitmeyin bir yere
Buraya çivi çaktım sanki ben canım ya bat 29 Ocakbiz birlikte şubat topiğine inşallah Z zingarina10
Sağlık ocağına git kuzum ordan kovmazlarÇok şükür allah bir daha sınamasın saglıklıca gelsin hepimizinki
Ayy. Hastaneye gitsem beni kovmamaları için nasıl beta istiycem
Ayy valla bende silik cıkar cıkarsa diye bekliyordum hiç belirtide olmayınca ( ilk bebegimdede belirti olmamıstı gerçi)
Yani kendi adıma inşallah diyorum dış gebelik geçirdim 2 ay oldu 19nda doktora gidicem yeterli bu korunma derse bırakıcamehehe evet canım şubat topiğinde yerimizi alalım :)
aaaa sonuç çıktı mı kuşum kaç çıktı kaçırdım ben yetişemiyorum bu topiğeBenim dünkü şovları görseydin galiba grip oldum doktor bey ilaç kullanacağım ama gebelik testi yaptım şüphem olduğundan nolur nolmaz diye pozitif geldi kan vermem lazıııım falan diye acındıra acındıra yaptırdım akşam acilde testi sdfkjsfjdsf
Benim yeni adet döngüm gelmiş oluyorBuraya çivi çaktım sanki ben canım ya bat 29 Ocaksiz de gitmeyinn
Çıktı çıktıııı 25.4 çok küçükaaaa sonuç çıktı mı kuşum kaç çıktı kaçırdım ben yetişemiyorum bu topiğe
İlk zamanlar çok hızlı artıyor zaten bence şu an için normalÇıktı çıktıııı 25.4 çok küçükmuhtemelen bir tatil beybisi bir yanım da korkuyor çok mu düşük bu beta diye
Folidoce tablet kullanıyorum canım folik asit artı B12Kızlar benim folic bitti siz ne kullanıyorsunuz? eternatal 1 kullanıyorum da azıcık da değiştireyim dedim. Şunu çok övdüler. Pcos lular kullanıyor sanırım genelde ama bende kullansam bir şey olmaz heralde. + bir de omega 3 e başlayayım diyorum
ayyy canım e tebrik ederim o zaman :) yok ya erken öğrendin normal gayet bence bu değer önemeli olan artması diyorlar, sağlıkla gelsin inşÇıktı çıktıııı 25.4 çok küçükmuhtemelen bir tatil beybisi bir yanım da korkuyor çok mu düşük bu beta diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?