AA 203 mü çok güzelKızlaaar günaydınbenim kan sonuçlarım çıkmış! Daha doktorla konuşmadım. HCG normal geldi de kanda 3 değerde yükselme var. O biraz canımı sıktı işe giderken sağlık ocağındaki ebe ye uğricam bakalım ne dicek
Canım birde doktor mu senden diğer tahlilleri istedi.bende sadece beta ya bakıldıKızlaaar günaydınbenim kan sonuçlarım çıkmış! Daha doktorla konuşmadım. HCG normal geldi de kanda 3 değerde yükselme var. O biraz canımı sıktı işe giderken sağlık ocağındaki ebe ye uğricam bakalım ne dicek
Doktor dedi nolur nolmaz tam kan sayımı da yapalım diyeCanım birde doktor mu senden diğer tahlilleri istedi.bende sadece beta ya bakıldı
YaaAA 203 mü çok güzelsanırım benim bebetomla aynılan beta değeri olarak
Peki 2 gün sonra yine kan ver dedim sana beta içinDoktor dedi nolur nolmaz tam kan sayımı da yapalım diye
YaaKadınlar Kulübü Kardeşleri olacak minnaklar
kız sigorta yaptıracağım ay hamile kalmayayım daHoşgeldin sen de canım aramıza arka arkaya bitmiş reglimiz. Güzel haberler alırız inşallah bu ayın sonundabence sen dene yine de dünya dönüyor kuşlar uçuyor
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah canım valla bu topikte birbirini hiç tanımasalar bile birbirini anlayan önemseyen üzüntüleriyle üzülen sevinçleriyle mutlu olan insanlar var. Bu topic birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine bize şanlı gelecek inanıyorum.
Dün kan vermeye gittiğimde bahsetti 2 gün ve 4 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini ama dediğim gibi daha doktorla görüşmedim, az sonra evden çıkıyorum bakalım ne diyecekler. İnşallah hayırlı haberler alırızPeki 2 gün sonra yine kan ver dedim sana beta için
İnşallah kuzum bir konuş bakalım bir de bebeklerimiz aynı ya bakalım sana ne zaman kese için gel diycek bana 19 u gel rahat görünür dedi ultrasonda..Dün kan vermeye gittiğimde bahsetti 2 gün ve 4 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini ama dediğim gibi daha doktorla görüşmedim, az sonra evden çıkıyorum bakalım ne diyecekler. İnşallah hayırlı haberler alırız
Sıkıntı olmayacaaaaak güzel haberler alacağız miniğin de güzel güzel büyüyor maşallahKızlaaar günaydınbenim kan sonuçlarım çıkmış! Daha doktorla konuşmadım. HCG normal geldi de kanda 3 değerde yükselme var. O biraz canımı sıktı işe giderken sağlık ocağındaki ebe ye uğricam bakalım ne dicek
Sallamasyonda tutma olasılığı daha yüksek olur diyorlarkız sigorta yaptıracağım ay hamile kalmayayım dabu ay açıkçası şu sigorta muhabbetinden dolayı sallamasyon olacak kuşum. Hatta korunsam mı diye bile düşünüyorum hoş pek fark etmiyor da anam her ay yaptırmadım bu 1 ay bekleme yüzünden ay yok şimdi kalırım ay yok yarın kalırım baktım kalmadım dedim niye yapmıyorum. Eşim de diyor 1 ay beklesen ölür müsün
SAT: 23 Aralık BAT:16 ocakÇok sayfa olunca gerçekten kaçıyor kusura bakmayın iletin ekleyeyim hemen
Yani normal yeni gebelik sonuçta ama düzenli artış görmek ister belki doktorun bir veya iki kez daha kan ver diyebilirKızlar şimdi benim aklıma ne takıldı. Betam çok mu düşük benim
Ahaaaaaa!!!!! Yaaaa canımmm tebrik ederim. Ay ben bu topic uğur getirecek dedim hepimize maşallah sana sağlıkla kucağına al yavruşunu
anam o da var, benim adamı zaten korunmayı bırakmaya zor ikna ettim tekrar korun dersem anlamaz oSallamasyonda tutma olasılığı daha yüksek olur diyorlar
Hayırlı uğurlu olsunnn haydi beta öğrenmeye
ayyyy maşallahhhh ne güzel bir kırmızı çizgiiiiiii, hemen kan vermeyeee :) tebrikler canım
Öyle ya erkekleri hep bir şeyler için ittirmekten yoruldum ben vallaanam o da var, benim adamı zaten korunmayı bırakmaya zor ikna ettim tekrar korun dersem anlamaz oartık öyle bir durumda gelene de nasip kısmet diyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?