canım selam ben çizgi göremiyorumGunaydinnn adete 5 gun var dayanamadim test yaptim ama ben ilk yaptigimdan beri asiri golgeli bir cizgi goruyorum yada gormek istiyorum o yuzdendir bilemiyorum ama kamerada bir turlu cikmadi artimed markasi guvenilirmi
canım ne yazık ki takviye edici gıda da olsa bunu kimseyle paylaşamamİsmi nedr acaba ozelden yazarmsn
Ben evlendigimden beri denemiyorum evet ama evliligimde 4 yila yaklasiyorum canim yaş faktörü şu bu derken icten ice dayanamadim birseylere bugun. Yarin boyle dusunmeyecegimi biliyorum hayirlisi boyle cunku. Ama biraz toparlayip kafami dagitmam lazim.canım üzülme sakın ben çok üzüldüm günlerdir doktorum artık bu konu üstünde durmamı yasakladı stres bizi biz farketmesekte çok etkiliyor. içten içe vücudumuz ruhumuz zarar görüyor dün ağlaya ağlaya uyudum halbuki daha 1 aydır deniyorum ne bu acele dimi? yorulmak yok akışa bırakmak var :)
Ah canımKizlar negatif benim testim32. Gunumdeyim regl bekliyorum olamadim onu da hala. Hamislerimize de saglik diliyorum cok iyi bakin hem kendinize hem bebislerinize Ben azicik yoruldum galiba mucadele etmekten belki biraz kendi icimde kabullenmeye calisacagim.
Fotografda inan gorunmuyor normalde aldigim artimedlerde t1_t2 yazisi oluyordu bunda olmayinca bi guvrnde vermedi ama sizlere danismak istedimcanım selam ben çizgi göremiyorum
HoşgeldinnSonunda regl serüvenim bitti ve buralara geldim
canım benim reglim bugün bitti. Ocak ayında gebe kalmamam lazım sanırım. bat 4 şubat şubat ayında kalabilirsiniz dendi bana son adet tarihi 4 şubat olacak ama o zaman dedim. Sözleşme tarihi 10 ocak. 1 ay olmamış oluyor sorun olur mu dedim yok 1 regl dönemi atlatmış oluyorsunuz sorun olmaz dediler yani sat 30 ocak bile olurmuş. hemen ardından istemiyorlar sadece 15-30 gün baz alıyorlarmış dedikleri gibiyse. en kötü hamile kalırsam da iptal ederim dedim. İptal de oluyor sanırım?Ben tamamlayıcı sağlık sigortalarını kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. En az bekleme süresi veren de bu firma sözleşme yaparken beta hcg testi isteniyor. Bir ay bekliyorsunuz bu şekilde.
Amin inşallah kuzum çok teşekkür ederimÇoookkkk sevindim canım benim hayırlısı olsun gözün aydın sağlıkla gelsin mercimek inşallahlilyrosey
Yaaa yapma böyle lütfen, sen de biliyorsun her şey nasibiyle ve hiç beklemeden oluyor. Sıkma canını nolur sen kendine ne nasıl iyi gelecekse öyle yap ama üzülme tamam mı? Daha havlu atmak yokKizlar negatif benim testim32. Gunumdeyim regl bekliyorum olamadim onu da hala. Hamislerimize de saglik diliyorum cok iyi bakin hem kendinize hem bebislerinize Ben azicik yoruldum galiba mucadele etmekten belki biraz kendi icimde kabullenmeye calisacagim.
Ahahaha gerçekten ya benim ilk defa bu kadar uzun sürdü neyse sağlık olsun, biz aynı zamanda Hamiş kalacağız bu gidişle inşallahHoşgeldinnben de bir ara reglim bitmeyecek sandım ya yine aynı uzunluktaydı ama bana yıllar gibi geldi bitmek bilmedi,sağlıklı bir gebelik başlangıcı için son reglimiz olsun inşallah
Çanım inan seni burda seni anlayamayacak tek bir kişi bile yok hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz. Biraz dinlen istersen ama lütfen asla ümitsizliğe kapılma. Bak ben de her negatif gördüğümde üzülüyorum ama umudumuz olmalı her zaman. Rabbim fazla bekletmesin korkularımızdan ve hayallerimizden bizleri emin kılsın. Birbirimiz için edilen duaların kabul olacağına çok inanıyorum. Çünkü karşılık beklemekten herhangi bir kârı olmadan başkası için edilen duaları rabbim görmezden gelmez inşallahKizlar negatif benim testim32. Gunumdeyim regl bekliyorum olamadim onu da hala. Hamislerimize de saglik diliyorum cok iyi bakin hem kendinize hem bebislerinize Ben azicik yoruldum galiba mucadele etmekten belki biraz kendi icimde kabullenmeye calisacagim.
İnşallah canım valla bu topikte birbirini hiç tanımasalar bile birbirini anlayan önemseyen üzüntüleriyle üzülen sevinçleriyle mutlu olan insanlar var. Bu topic birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine bize şanlı gelecek inanıyorum.Ahahaha gerçekten ya benim ilk defa bu kadar uzun sürdü neyse sağlık olsun, biz aynı zamanda Hamiş kalacağız bu gidişle inşallah
canım benim reglim bugün bitti. Ocak ayında gebe kalmamam lazım sanırım. bat 4 şubat şubat ayında kalabilirsiniz dendi bana son adet tarihi 4 şubat olacak ama o zaman dedim. Sözleşme tarihi 10 ocak. 1 ay olmamış oluyor sorun olur mu dedim yok 1 regl dönemi atlatmış oluyorsunuz sorun olmaz dediler hatta yani sat 30 ocak bile olurmuş. hemen ardından istemiyorlar sadece sözleşmeden sonra 15-30 gün geçmesi gerekiyormuş regl tarihinin dedikleri gibiyse. en kötü hamile kalırsam da iptal ederim dedim. İptal de oluyor sanırım?benim anadolu sigorta canım bende yaptırdım 1 ay diye kıtlama yok o ay hamile olmaman gerekiyor ben sigortadan önce hemen beta baktırdım hamile olmayınca yaptırdım sende öyle yap o tarihte gebelik yoktu dersin mutalaka yaptır ben sadece 15 tl ödüyorum muayene ücreti ve doğum artı muayene 56 bin şuan ben 7 bine sigorta yaptırmıştım kan değerleri idrar tahliller hepsini karşılıyor zaten bende şubat annesi olacağım
Hoşgeldin sen de canım aramıza arka arkaya bitmiş reglimiz. Güzel haberler alırız inşallah bu ayın sonundacanım benim reglim bugün bitti. Ocak ayında gebe kalmamam lazım sanırım. bat 4 şubat şubat ayında kalabilirsiniz dendi bana son adet tarihi 4 şubat olacak ama o zaman dedim. Sözleşme tarihi 10 ocak. 1 ay olmamış oluyor sorun olur mu dedim yok 1 regl dönemi atlatmış oluyorsunuz sorun olmaz dediler yani sat 30 ocak bile olurmuş. hemen ardından istemiyorlar sadece 15-30 gün baz alıyorlarmış dedikleri gibiyse. en kötü hamile kalırsam da iptal ederim dedim. İptal de oluyor sanırım?
Yaa çok sevindim hayırlı olsunGece uyanıverdim valla döndüm döndüm uyuyamadım. Bambaşka bir duyguymuş sımsıkı tutunsun inşallah mercimeğim sağlıkla büyüsün. Hepimizinki inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun, dilerim senin de müjdeli haberlerini alırım
Hayırlı olsun canım yaSagolasin kuzuuumm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?