- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 33
- 39
O
OVulasyon buOvü çok koyu çıkarsa gebelik olabilir deniliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OVulasyon buOvü çok koyu çıkarsa gebelik olabilir deniliyor
İşte benim bu ay ikinci kez bu renk oluyor hiç böyle olmamisticanım bu ovilasyon testi nasıl bi bil
canım normal günlerde de böyle çıkıyor zaten ovulasyon testleri
Tam orta da aşırı silik görüyor gibiyim ben ama C çizgisi de baya geride kalmış T orta da o yüzden testi açıp tekrar atar mısınızEki Görüntüle 3365771 maalesef olumsuz
Merhaba canım ben cuma günü Adet oldum Kusura bakma buraya yazamadım çok ağrım vardı Bugün doktora gittim kistin olduğunu söylediİnşallah müjdeli haberler alırsın
Kizlar iyi gunler bu ay ovulasyon takibi yaptim normalde takvime gore uyumludur ovulasyon gunum bir kac aydir ayni gun pik olup catliyor bu ay 23 gune kadar ovulasyon takip ettim fakat pik gormedim acaba yaptigim saatlerde ovulasyon gerceklesip catlamis olabilirmi gece falan birde o haftayi hep jel ile degerlendim umarim kacirmamisimdir cunku yaklasik uc gundur deli gibi adet sancisi cekiyirum ayakda durdukca belim kopucak saniyorum bata son 6 gun kafam cok karisti normalde adete 10 gun onceden gogus agrim olurdu oda hic yok basina boyle gelem varmi yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Maalesef negatif görünce üzüldüm baya ve çöpe attım elimde bir test daha var aynı marka artık yarın regl olmazsam Çarşamba sabah yaparımTam orta da aşırı silik görüyor gibiyim ben ama C çizgisi de baya geride kalmış T orta da o yüzden testi açıp tekrar atar mısınız
Merhaba vücut sıcaklığından gebelik nasıl anlaşılıyor?Benim de 35. Gün olmuş ateş ölçüyorum ona göre gebelik var diyor program kan verdim 1.20 çıktı.. bu ay geç yumurtlamıştım onunla mı alakalı acaba diye düşündüm.. bir kaç kişiye yazdım buradan da kanda 0 çıkıp 15 gün sonra 4 haftalık gebelik öğrenen var.. Hiç
böyle gecikmezdim ben de .
Ümit kesilmez Allahtan.
Yarın sabah daha belirgin görürsünüz inşallahMaalesef negatif görünce üzüldüm baya ve çöpe attım elimde bir test daha var aynı marka artık yarın regl olmazsam Çarşamba sabah yaparım
Umarım rabbim hrpimizin gönlüne göre versin. Aslında bu ay klomen kullandığım için ümitliydim baya hayal kırıklığı olduYarın sabah daha belirgin görürsünüz inşallah
Çatlamayı 1 sayarsak ben 9dayım daha üstelik belirti falan da kalmadıCanim ben baya okudum 9. Gun gorende var 14. Gunden sonra hayali gorende var ama ben hep catlamayi 1. Gun sayiyorum
Canım 9 .gün galiba cokmu erken acaba seninkiYumurtlama 31 aralık onu 1 mi sayacaz acaba. Öyle olursa 9. Gün bugün ama
Çatlamanın da ertesi günü sayarsam 8 oluyo git gide geriye gidiyorumCanım yumurtlama olsa da çatlama ile birlikte döllenme oluyor ben o yüzden çatlamanın ertesi gününü baz alıyorum test için daha gerçekçi sonuçlar almak adına
Aynen çok erken o yüzden yarın çıkacak 24 saat kadar erken en erken yarın en geç adet oluncaCanım 9 .gün galiba cokmu erken acaba seninki
Benim çatlama 31 de oldu bende çatlayacak sayarsam yarın 10. Gün oluyorÇatlamayı 1 sayarsak ben 9dayım daha üstelik belirti falan da kalmadı
Sanki hergün saymıyormuşum gibi zaten ayın kaçıncı günüyle aynı değilmiş gibi dönüp dönüp saymamBenim çatlama 31 de oldu bende çatlayacak sayarsam yarın 10. Gün oluyor
Bizimki cumaya kadar çözülür yarından başlayıp hergün test yapayım diyorum. Zaten cumaya kadar çıkmazsa ped alayım diyorumBenim çatlama 31 de oldu bende çatlayacak sayarsam yarın 10. Gün oluyor
Kırmızılar gelmeden umudunuzu kaybetmeyin rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur bende 2 buçuk sene sonra hamile kaldım famera ovitrelle iğne oldum tutmadı sonra rabbim istediği vakitte nasip etti rabbim kimseyi aratmasınUmarım rabbim hrpimizin gönlüne göre versin. Aslında bu ay klomen kullandığım için ümitliydim baya hayal kırıklığı oldu
YARIN erken oldugu lcin negatif çıkacak gibi geliyor banadaAynen çok erken o yüzden yarın çıkacak 24 saat kadar erken en erken yarın en geç adet olunca
Aynen kasimlarimda agrilar var resmen adet agrisi gibi belim kopacak sekildi goguslerim ayni dedigin gibi ayni belirtileri yasiyoruz resmen biz iki bucuk yildir istiyorum bir dusugum var esim yaklasik 3 aydir takviye kullaniyor birde jel olunca bi umitlendim yalan yok insallah hamileyizdirCanım merhaba.Biz de 6 aydır deniyoruz yumurtlama günleri denk getirerek hep negatifti. Bu ay ben de yumurtlamayı jelle değerlendirdim aynı durum bende de var. Bat a 3 gün kaldı ama normalde ağrıdan geberen göğüslerimde tık tok.Kendimi bildim bileli adetten 10 gün önce şişer ve ağrırdı göğüslerim.. Kasıklarım inceden ağrıyor elektrik geçio gibi sancım var sağlı sollu bir de ağzımda karbonat tadı var ne yesem tatsız. Jel geciktiriyor mu acaba adetlerimizi yoksa hamile miyiz anlamadım ki