Bu hangi marka test canım?Yok gibi canım ya
Başaklarla genel olarak iyi anlaşıyorum ama anlaşamayınca da hiç anlaşamıyoruzAyy ben gibihahah sıkıntılı ama tatlı burçlarızzz
Iste catlama zamanini hesaba katarsak yarin bata 4 gun kalmis olacak 6 gun kala vanu erken gebelik negatif cikmistiİkisinden de al bence seçmece yapmaikisi de yavaş sonuç veriyor ama haberin olsun
Laboquick canım normal kaset testBu hangi marka test canım?
Hahahahah amiiin amiiinBaşaklarla genel olarak iyi anlaşıyorum ama anlaşamayınca da hiç anlaşamıyoruzAy sağlıkla doğsun da isterse maymun burcu olsun hiç önemli değil
Ben de fotoğrafın değerleriyle biraz oynadım da senin testte bi gölge var bence ya. Bana var gibi geldi. 2 gün sonra erken testle tekrarla istersenYok gibi canım ya
Pekı herhangı bir belirti varmı kuzum kasık agrısı göğüs hassasiyeti falan?Laboquick canım normal kaset test
Hamile olduğumu hatırladıkça önce kendim için şükredip sonra size dua ediyorum hep merak etmeHahahahah amiiin amiiinama bizede dua et lütfen arkandan gelelim veee muayene bir sorunum çıkmasın çokkk amin
Isaretledigim yerde ciplak gozle gorunuyormu birsey var ama fotograf isigindan mi kaynakli anlamadimYok gibi canım ya
Allah seninle ve bebeğinle beraber olsun. Dilerim sağlıkla büyütür kucağına alırsın mercimeğiniHamile olduğumu hatırladıkça önce kendim için şükredip sonra size dua ediyorum hep merak etmesiz de bana dua edin HCG güzelce yükselsin de ayın 16 sında kesemizi ve mümkünse bebişimi görelim
Ben gördümmmmmmmmmIsaretledigim yerde ciplak gozle gorunuyormu birsey var ama fotograf isigindan mi kaynakli anlamadim
6 kala pozitif olsa bile negatif çıkması mümkün canım zaten o testi hiç kaale alma benceIste catlama zamanini hesaba katarsak yarin bata 4 gun kalmis olacak 6 gun kala vanu erken gebelik negatif cikmisti
Amiiin amiiiinAllah seninle ve bebeğinle beraber olsun. Dilerim sağlıkla büyütür kucağına alırsın mercimeğini
Sağol canım benimBen de fotoğrafın değerleriyle biraz oynadım da senin testte bi gölge var bence ya. Bana var gibi geldi. 2 gün sonra erken testle tekrarla istersen
Sen bi de bana sor. En azından seninki belli sen koyulaşma yolunun yolcususun. Ben testim güvenilir mi onu öğreneceğim dfdkfnAmiiin amiiiinşimdi 24 saat geçmez he
Bir yaparmisim kipkirmizi cikarmis adini duyan yok kendi mi uretti naptilar bu sacma testi6 kala pozitif olsa bile negatif çıkması mümkün canım zaten o testi hiç kaale alma bence
Doğru diyorsunSen bi de bana sor. En azından seninki belli sen koyulaşma yolunun yolcususun. Ben testim güvenilir mi onu öğreneceğim dfdkfn
Var canım o yüzden çok umutluydum çatlamadan sonra göğüs hassasiyeti başladı kasik batmalari var geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim adetim 10 gün gecikince evde test yaptım silik çıktım kan verdim 13 çıktı beta ertesi gün de adet oldum bu ay da ovulasyon testi yaptım geç yumurtlama oldu döngünün 23.gununde çatlama oldu yani 30 Aralık bekliyorum bakalımPekı herhangı bir belirti varmı kuzum kasık agrısı göğüs hassasiyeti falan?
Hangi testti senin kuzum, burda bissürü test konuşulunca aklımda kalmıyor malesefBir yaparmisim kipkirmizi cikarmis adini duyan yok kendi mi uretti naptilar bu sacma testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?