Canım ne durumdasın? Var mı bir hareketlilik? Benim eli kulağında. Sabahta ateşim 36ya düşmüştü kesin bugün yarın olurum. Dün eşimle konuştum şubattan sonra denemelere devam edelim dedi. Memlekete gidip geleceğiz daha hazırlıklı oluruz dedi. Diyemedim her geçen ay benim için çok kıymetli diye :)Iyi yaptin kuzum zaten dolanip duruyoruz bircogumuz belirtiler yazan her sayfayi okuyup umut oluyor. Orda yazan 10 tane belirtiden birini bile yasasa insan yinede umut oluyor
Testbadilerin hasıCanım test badim ne zaman yapalım. Yapsak da çıkmaz gibi senin yumurtlama ne zamandı
Ah kelin ilaci olsaBana da hisset bana da ne sat belli ne BATtest yapsam neye göre yapacağım ... Ovulasyon pik olsun diye umut ediyorum olursa test yapacagim diye ama o da gittikçe siliklesti
Umutsuzluk yok ya bak ne güzel bu topic açıldığından beri yolu açan arkadaşlar oldu bizler de onların peşinden gideceğiz inşallahYaaa çok tatlısın kuzu valla bilmiyorum ki bu aydan umutlu değilim Ovulasyon yapmadım gelişine güzel ilerliyoruz
Testbadilerin gül pembesi. Ben de 31 aralıkta yumurtlama gördüm 1ocak gecenin 2 sinde çatlama gördüm. Salı olabilir elinde kaç test varTestbadilerin hasıben 29 Aralık gece 23.30 da yumurtlama gördüm sonra 30 aralıkta akşam 6 30 da tekrar yumurtlama gördüm
31 araliktada çatlama gördüm çarşamba değilde salı yapsak çok mu erken olur sence her türlü fikre açığım
Daha hiç testin m yok vakit yok almaya kocam alacak kuzumTestbadilerin gül pembesi. Ben de 31 aralıkta yumurtlama gördüm 1ocak gecenin 2 sinde çatlama gördüm. Salı olabilir elinde kaç test var
Ay keşke hamilelikten olsa adet öncesi de böyle gel gitler oluyor ya. Bana diyo ki sinirlenirken resmen o anı yaşadıneskiden söyleyemediklerimi şimdi söyleyesim geldi sana içimi döküyorum de yada belli hamilelikte duygusallaştım olabilirim de
İnşallah kuzum umutsuzluk değil de kendi haline bıraktım diyelimUmutsuzluk yok ya bak ne güzel bu topic açıldığından beri yolu açan arkadaşlar oldu bizler de onların peşinden gideceğiz inşallah
İnternetten alsan ertesi gün elinde oluyor. Salı diyelim mi? Her geçen gün geriye çekiyoruzDaha hiç testin m yok vakit yok almaya kocam alacak kuzum
Insallah birsuru anneler ve teyzelerle dolar buralarBekliyecegiz kızlar birgün hepimiz teyzos oluyosunuz diye gelcez
Regl agrilari gelip gidiyor canim bulantim var karnimda gurultu hersey var uzun yoldan mi geliyor bilmiyorum gelemedi bence denemeye baslamak ara vermek degilde kacamak da olsa degerlendirin tek gun bile yetiyor bazen biliyosun ki hic yapmasan ay sonunda hic umudun olmaz cunku nasilsa hic yapmadik diyeCanım ne durumdasın? Var mı bir hareketlilik? Benim eli kulağında. Sabahta ateşim 36ya düşmüştü kesin bugün yarın olurum. Dün eşimle konuştum şubattan sonra denemelere devam edelim dedi. Memlekete gidip geleceğiz daha hazırlıklı oluruz dedi. Diyemedim her geçen ay benim için çok kıymetli diye :)
İşte eşime anlatamıyorum bunu. Şubattan sonra bakalım dedi. Olmazsa bi doktora gideriz dedi. Erkekler bizim kadar olmayabiliyorlar biliyorsun ki. Ama ben yinede regl başladığı zaman doktora gideceğim. En azından bi kontrol ettirmek istiyorum ne var ne yok diye. Şimdi bana o iki ay geçer mi Allah biliyor. Sende biraz daha sabretcen kaldı 1-2 gün. İnan bu ay belirti aramaktan yoruldumRegl agrilari gelip gidiyor canim bulantim var karnimda gurultu hersey var uzun yoldan mi geliyor bilmiyorum gelemedi bence denemeye baslamak ara vermek degilde kacamak da olsa degerlendirin tek gun bile yetiyor bazen biliyosun ki hic yapmasan ay sonunda hic umudun olmaz cunku nasilsa hic yapmadik diye
En iyisi canım ya kendi haline bırakmak lazımİnşallah kuzum umutsuzluk değil de kendi haline bıraktım diyelim
Onceden konusmasan da hazirliksiz yakalasan. Ne bileyim karsi koyamasa falanİşte eşime anlatamıyorum bunu. Şubattan sonra bakalım dedi. Olmazsa bi doktora gideriz dedi. Erkekler bizim kadar olmayabiliyorlar biliyorsun ki. Ama ben yinede regl başladığı zaman doktora gideceğim. En azından bi kontrol ettirmek istiyorum ne var ne yok diye. Şimdi bana o iki ay geçer mi Allah biliyor. Sende biraz daha sabretcen kaldı 1-2 gün. İnan bu ay belirti aramaktan yoruldum
Kesinlikle bakalım ne zaman yumurtladım onu bile bilmiyorumEn iyisi canım ya kendi haline bırakmak lazım
Bir iki gündür çok fazla uyuyorum kız ben. sabah namaza uyanıp sonra tekrar uyuyorum sonra öğleden sonra tekrar uyuyorum gece oluyor tekrar uyuyorum bunu yazarken esniyor olmamOcak ayı bereketli gelsin hepimize inşallah
Hadi bakalım inşallah güzel haberlere vesiledirBir iki gündür çok fazla uyuyorum kız ben. sabah namaza uyanıp sonra tekrar uyuyorum sonra öğleden sonra tekrar uyuyorum gece oluyor tekrar uyuyorum bunu yazarken esniyor olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?