- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
Süper hiç düşünemedim ben onuVar tabi şuan uyanığım ki yazabiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper hiç düşünemedim ben onuVar tabi şuan uyanığım ki yazabiliyorum
Tamamdır canım sağolasınYumurtlamayi gorunce kür kesiliyor canim benim bildigim sen yine arastir yanlis olmasin
Ayyy hadi inşallah. Duâlarımız seninlehala regl olmadım kızlar göğüs ağrısı bel ağrısı tüm belirtilerim uçtu gittiiiii sabırsızlanıyorum tekrar test yapabilmek için cumartesi kocamın doğumgünü ona hediye vermek istiyorum bu haberi dua edin bana
Yarın pazartesiye çekiyormuşuz aa o da ne gelmiş günüTamam örtmenimmmm salı olsun söyleyeyim canım kafası havada bu aralar test almayı unutmasa ona bile şükrederim ama özellikle tembihliycem karar verilmiştir yani salı gunune çektik günü şimdilik öyle görünüyor ahaha şimdilik diyorum bide
Haklısın ederim canım bak öyle ağrı görüp olmazsan sendede gebelik çıkabilir sende dikkat et ayaklarını sıcak tutmaya bakSen yine dikkat et canim hareketlerine de ne olur ne olmaz. Bende de gelen giden yok beklemedeyim. Benim sizi falan degil bildigin karnimda ayni regl agrisi var kalcama bacaklarima da vuruyor. Zannedersin yoğun oluyorum.
Ayyy inşallah canım benim, inşallah o mutlu haberi alırsın ve eşine harika bi doğum günü hediyesi olurhala regl olmadım kızlar göğüs ağrısı bel ağrısı tüm belirtilerim uçtu gittiiiii sabırsızlanıyorum tekrar test yapabilmek için cumartesi kocamın doğumgünü ona hediye vermek istiyorum bu haberi dua edin bana
Sorma yuruyus yaptim geldim belki hareket edersem regl gelir diye o kadar eminim sanki geleceginden. Bat bugundu ama iste 2. Yumurtlama ihtimali var catlamadan itibaren sayarsam bugun 8. GunHaklısın ederim canım bak öyle ağrı görüp olmazsan sendede gebelik çıkabilir sende dikkat et ayaklarını sıcak tutmaya bak
Hayırlısı ömrü yokmuş Allah yüzünüzü tekrar güldürür inşallahDolanma değil ama düğüm varmış. Ondan sebep olabilirmiş ama oyle doganda yuzlerce bebek varmıs. Nst de kordon akımının azalması belirti veriyor takip ediyoruz dediler. Benimki doğumda belli oldu nst si akımı herşeyi iyiydi. Otopsi yaptırmadık ama diger bütün testleri yaptırdık temiz cıktı sebep kesin olarak belli değil. Kordon kazası dedi bütün doktorlar.
Ben femometer kullanıyorum onun gibi miKizlar bir site kesfettim adet gunu yumurtlama gunu falan degerleri giriyorsun ne zaman test yaparsan dogruluk orani ne olur onu gosteriyor size de atayim
Pregnancy test calculator - When to take a test - Countdown to pregnancy
Calculate when to take a pregnancy test based on your cycle dates. A full description of each day past ovulation.www.countdowntopregnancy.com
Çok güsel ama ingilicceKizlar bir site kesfettim adet gunu yumurtlama gunu falan degerleri giriyorsun ne zaman test yaparsan dogruluk orani ne olur onu gosteriyor size de atayim
Calculate when to take a pregnancy test based on your cycle dates. A full description of each day past ovulation.www.countdowntopregnancy.com
Onu bilmiyorum canim bende yeni actim daha cok incelemedimBen femometer kullanıyorum onun gibi mi
Otomatik ceviri yokmu kuzum onu ayarla herseyi cevirsin dilimizeÇok güsel ama ingilicce
Deneyin o da öyle çünkü öneririmOnu bilmiyorum canim bende yeni actim daha cok incelemedim
Bende açılmadı hata veriyorrrrrKizlar bir site kesfettim adet gunu yumurtlama gunu falan degerleri giriyorsun ne zaman test yaparsan dogruluk orani ne olur onu gosteriyor size de atayim
Nedenki kuzum ilk attigim yerden dene tekrarBende açılmadı hata veriyorrrrr
Ya benim de geçen ay iki kere pik görme oldu ama işte reglim geldi ilk çatlamaya göre 14. Günde inşallah seninki tutmuşturSorma yuruyus yaptim geldim belki hareket edersem regl gelir diye o kadar eminim sanki geleceginden. Bat bugundu ama iste 2. Yumurtlama ihtimali var catlamadan itibaren sayarsam bugun 8. Gun
Bakayım canım sağolOtomatik ceviri yokmu kuzum onu ayarla herseyi cevirsin dilimize