Bence sende biseyler var bende kimsenin umudunu bosa yukseltmek istemem ama bu sitede kime oyle hissettiysem hamileymisim kizlar diye geldi.Umutlanmak istemiyom bitanem 1 kere daha byle silik çıkmıştı olmamıştı üzmek istemiyorum o yüzden bı kaç gün bekleyip hastaneye gitcem test bozuk çıkabiliyor biliyorsunuz
Valla bi ton yorum var erken gebelik testi görmedi kaset test gördü diye. After 10 ilişkiden 5 gün sonra bile gördüğünü iddia ediyor olur mu öyle şeyErken gebelik testi yanlış çıkar mı ki
Carsamba gunu ikinci catlama uzerinden 11 gun gecmis olacak reglim de 2 3 gun gecmis oluyor o zamana kadar olmazsam yapacagim yoksa da yeteri kadar bekliyorum regl gelir zatenBenim önerim bir erken gebelik testi yapın birde farklı marka normal kaset test yapın ayrıca çok koyu idrar ile yapın ben erken gebelik testini açık ile yaptım çok silik çıktı normal testi koyu sarı idrar la yapınca koyu çizgi anında çıktı
Bencede silik çizgi olunca ilk akla gelen düşük seviyede yavaş yavaş artan beta hcg hormonu geliyor. Aklıma yada daha yeni artmaya başlamış olan beta hcgKiz testte silik cikti ve sen hala belirti mi ariyorsun yapsana bitane daha
Aynen kuzumIyi yaptin kuzum zaten dolanip duruyoruz bircogumuz belirtiler yazan her sayfayi okuyup umut oluyor. Orda yazan 10 tane belirtiden birini bile yasasa insan yinede umut oluyor
Ben hamilelikten önce hepsini hallettim ama ne hikmetse bütün dolgular kanal tedavi yaptirdigim yerler zonkladi resmen. Şimdilerde yavaş yavaş azalıyor. Bir de son aylara doğru dişlerde çürük oluşabiliyor. İlk çürüğüm ilk çocuğumda,ikinci çürüğüm ikinci çocuğumda oldu. Her gelen çocuk geride bir çürük bırakıyor elhamdülillahonlar sağlıklı gelsinler giden bir diş olsun
Bak bu doğru 20 lık dişi olan çektirsin en zoru o ameliyattan farksız.
Tamam bebişim bekliyorum mecbur :/ teşekkür ederimValla bi ton yorum var erken gebelik testi görmedi kaset test gördü diye. After 10 ilişkiden 5 gün sonra bile gördüğünü iddia ediyor olur mu öyle şeypazarlama taktiği bazıları, kıpraşma sen 9'unda bak yine
Bendede patlama oldu bedelini de ödedim 6 kiloyla yeni yıla giriş yaptım 2023 un son 3 ayını yemek yiyerek geçirdimOo bilincli diyetse guzel tabiki kuzum bende de istah patlamasi var suan hem herseyi canim istiyor ama midem bulandigi icin birsey yiyemiyorum ne garip insanim anlamadim
Bosver kilo dedigin nedir olmadi bebis dogunca pesinden kostururken verirsin ne olacakBendede patlama oldu bedelini de ödedim 6 kiloyla yeni yıla giriş yaptım 2023 un son 3 ayını yemek yiyerek geçirdim
Yaaa çok tatlısın kuzu valla bilmiyorum ki bu aydan umutlu değilim Ovulasyon yapmadım gelişine güzel ilerliyoruzParlayanGece canım nasılsın yumurtlama görebildin mi ne durumdasın. Sen etiketleyince anca giriyorum yazmıştım. Özlettin kendini,pabucu yarim çık dışarıya oynayalım
Çok sağol çok teşekkür ederim inşallah hayirla gelsin bebeklerimizBence sende biseyler var bende kimsenin umudunu bosa yukseltmek istemem ama bu sitede kime oyle hissettiysem hamileymisim kizlar diye geldi.
Banada bir şeyler hissetsen keşkeBence sende biseyler var bende kimsenin umudunu bosa yukseltmek istemem ama bu sitede kime oyle hissettiysem hamileymisim kizlar diye geldi.
Sen degelendirmelerini bitir gel öyleBanada bir şeyler hissetsen keşke
Canım test badim ne zaman yapalım. Yapsak da çıkmaz gibi senin yumurtlama ne zamandıTestbadim geçmiş olsun su sözleşmeyi fesh etsekmi ne dersin ben dayanamıyorum yoksaa bileyim en azından bu şekil çok stres oluyorumyoksa belirtilerin yeni mi başladı
Bana da hisset bana da ne sat belli ne BATBence sende biseyler var bende kimsenin umudunu bosa yukseltmek istemem ama bu sitede kime oyle hissettiysem hamileymisim kizlar diye geldi.
Tek tesellim dış apsesiBana da hisset bana da ne sat belli ne BATtest yapsam neye göre yapacağım ... Ovulasyon pik olsun diye umut ediyorum olursa test yapacagim diye ama o da gittikçe siliklesti
Bekliyecegiz kızlar birgün hepimiz teyzos oluyosunuz diye gelcezBencede silik çizgi olunca ilk akla gelen düşük seviyede yavaş yavaş artan beta hcg hormonu geliyor. Aklıma yada daha yeni artmaya başlamış olan beta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?