Gerçektenmi umutlansammı bilemedim ama bakalım nasip testi ne zmn ypmistinBenim dişlerim hassaslasti canım hepsi çürük gibi ağrıyordu bana neler oluyor böyle derken o hafta hamile olduğumu öğrendim.
Başka belirti var mıydı?Benim dişlerim hassaslasti canım hepsi çürük gibi ağrıyordu bana neler oluyor böyle derken o hafta hamile olduğumu öğrendim.
Benimde kasık ve bel ağrılarım var kaç gündür devam ediyor adet sancım bile 4 gündür var dişlerim aynı anda hepsi ağrıyor bat 10 ama hiç ümitlenemiyorumKızlar bende hıc bır belirti yok ne kasık agrısı ne göğüs agrısı sadece demın mutfaktan korıdora giderken anlık bır bas donmem oldu annemleri aradım basım dönüyor dedim sonda yüzümden kafama dogru ilerleyen bir sıcaklık hıssettım ilk gebeligimde hiç bu tarz bısey olmamıştı hıc hamılelıke alakası olacağınıda düşünmüyorum aslında ama bu tarz bısey adete bir hafta kala olabılırmı acaba ya belirti falan olabılırmı bı anda oldu ne kısa sürdü anlamadım
Var da tam. Çıkmamış gibi inşallah vardırKızlar selammm testime bakarmısınız umutlanmak istemiyorum ama sanki var bişiEki Görüntüle 3364990 Eki Görüntüle 3364991
Ay bir tuhaf olur insan dimiAy bunlardan biri de ben olurum belki hic evde biri varken olmadi simdiye kadar
Ya insallah vardırVar da tam. Çıkmamış gibi inşallah vardır
Canım var gibi çok umut vericiKızlar selammm testime bakarmısınız umutlanmak istemiyorum ama sanki var bişiEki Görüntüle 3364990 Eki Görüntüle 3364991
Canm insallah vardır 1.5 yıldır uğraşıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsinCanım var gibi çok umut verici
Canm insallah vardır 1.5 yıldır uğraşıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsinsabah tekrar test yapacağım hayırlısı olur insallah
İnsallah güzel haberler veririm sizeinşallah vardır canım yarın testini bekliyoruz
Bu çok aydınlatıcı oldu canımGenelde pik olduğu gün ve sonraki gün diyorlar ama benim iki gün pik sürüyor ve çatlama gününü toplam üç gün üst üste değerlendirdik ama olmadı yani nasip bu işler. Bence regl biter bitmez bir dolu bir boş ilerleyin. Ve pik olduğu gün ve çatlama günlerini değerlendirip tekrar birkaç gün daha bir dolu bir boşa devam etmek şansı daha çok arttırıyor. Ben bu ay öyle deneyeceğim bakalım
Teşekkür ederimBu arada tabiki buraya atarsanız yardımcı oluruz
İnşallah ya valla burdaki herkesin güzel haberlerini alırızBu çok aydınlatıcı oldu canımbende dediğin gibi yapcam bu ay full böyle geçsin bakalım inşallah bu ay ikimizde hayırlı haberler alırız senin ne Zaman regl günün
O zaman nerdeyse beraberizİnşallah ya valla burdaki herkesin güzel haberlerini alırızReglim Pazartesiye bitmiş olur diye düşünüyorum canım
Rica ederim ne demek. Bu ovü testlerinin her gün aynı saatte yapılmasına dikkat edilmesi lazım. Testten İki saat öncesinden de sıvı alımını durdurmak gerekiyor. Bakalım uğur getirsin inşallah diyelimTeşekkür ederim
Aynen canım inşallahO zaman nerdeyse beraberiz. Umarım inşallah herkesin gönlündeki olur bu ay doktora gitmiycem çok yordu beni umarım artık gerekte kalmaz
Dikkat etcem canımRica ederim ne demek. Bu ovü testlerinin her gün aynı saatte yapılmasına dikkat edilmesi lazım. Testten İki saat öncesinden de sıvı alımını durdurmak gerekiyor. Bakalım uğur getirsin inşallah diyelim
Hayırlısı olsun ınsallah canım napalım belirti arıyoruz işte sürekli bi umutBenimde kasık ve bel ağrılarım var kaç gündür devam ediyor adet sancım bile 4 gündür var dişlerim aynı anda hepsi ağrıyor bat 10 ama hiç ümitlenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?