Ben mıratech alcam ya prodoctor ya mıratech kocama ozellıkle bu ıkı markayı tembihledim bakalım hangısını bulursaBen prodoctorla öğrenmiştim ondan var evde 9 tane
prodictor da iyi diyorlar 6 gün önce yazıyor üstünde onu da aldırabilirsin. İnternetten çok daha ucuza geliyor 1-2 günde elinde oluyorBen mıratech alcam ya prodoctor ya mıratech kocama ozellıkle bu ıkı markayı tembihledim bakalım hangısını bulursa
Bende dış gebelik geçirdim canım kürtaj ve 2 doz iğne oldum kaç ay korundun acaba ? Hsg çektirdin mi?Problem tam olarak ne dedi size. Ben evliliğimin beşinci ayında dış gebelik yaşadım sonra kuretaj oldum. Ondan sonra olmadı polikistik over dendi ama döngüler normal maksimum beş gün gecikiyor. Eşimde hız ve morfoloji 1 idi takviye kullanıyor beş aydır. Tekrar gidip bakacağız.
Adet gününü bekle bakalım. Allahtan ümit kesilmezlilyrosey sabah test yaptim kizlar negatif hayirlisi olsun
Kızlar yarın regl günüm 4 5 gün gecikme olabiliyor ben bu ay yumurtlama takibi yapmadım gün aşırı ilişki olarak gittim cnku eşim uzman asker 5 ay sonra geldi ve hemen yapalım diye boğmadim bu ay oldu bebiş yada olmadı gibi belirtilerim oldu 3 4 gün öncesinde çok acili bıçak kesiği gibi sol kasigima Ağrı girdi ve 15 saniyelik battı yani kasik ve göğüs ağrım oldu bu ay ama olduysada kısmet olmadiysada rabbim hayırlı zamanda hayırli evlat nasip etsin hepimize insallah
Belli olmaz belki pozitife döner dahalilyrosey sabah test yaptim kizlar negatif hayirlisi olsun
Canım kaç gün var adetine?lilyrosey sabah test yaptim kizlar negatif hayirlisi olsun
1 2 gun var olsa erken gebelikte cikardi canim. Zaten hic belirtimde yok.Canım kaç gün var adetine?
Benim de öyle ahım şahım bir akıntım yok şuan hatta gayet normal hamile kalmadan önceki akıntılarım gibi yani bi fark göremiyorumHanımlar akıntı olmadan hamilelik gören var mı?
Zannetmiyorum canim bat geldi nerdeyse olsa cikardiBelli olmaz belki pozitife döner daha
Bu ayi kapattik boyle canim adet gelmek uzere zaten bel bacak agrim basladi bir iki gune gelirAdet gününü bekle bakalım. Allahtan ümit kesilmez
Benimde dün geceden beri kasıklarıma ağrılar girmeye başladı. Azıcık olan ümidim de gitti. Neyse önümüzdeki aya çalışmalara devam artıkBu ayi kapattik boyle canim adet gelmek uzere zaten bel bacak agrim basladi bir iki gune gelir
Regl olana kadar umut var ama olmasada canım sağolsun yine denersinlilyrosey sabah test yaptim kizlar negatif hayirlisi olsun
Markasına göre de değişir canım çatlamanın üzerinden kaç gün geçti ki1 2 gun var olsa erken gebelikte cikardi canim. Zaten hic belirtimde yok.
Ürolojiye gidiyor canım. Yeme içme konusunda detaylı bilgim yok ama sanırım zaten önce muayene oluyorKızlar erkeklerin sperm kalitesi hızı için ürolojiye gidiyor değil mi öncesinde bir hazırlık gerekiyor mu yeme içme vs dikkat edilmesi gereken bir şey
Oyle canim devam edecegiz napalimBenimde dün geceden beri kasıklarıma ağrılar girmeye başladı. Azıcık olan ümidim de gitti. Neyse önümüzdeki aya çalışmalara devam artık
Erken gebelik testlerinin tamamını ofiste unuttuğum için kalkamadım seninle birlikte eşime aldırdım şimdi yaptım bakalım 5 dk nın dolmasını bekliyorum ben de. Ama 2 dk kaladan bildiriyorum negatif.lilyrosey sabah test yaptim kizlar negatif hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?