Ahaha mantıklı bı düşünceBendeki mantıkta şu. Sadece yumurtlama zamanlarında benim yumurta saldırı gibi algılayıp bence ekstra korumaya alıyor kendini. Sürekli içeride dolaşan o spermler olunca rahimde yumurta da garipsemez kendini daha rahat açar onlardan birine
Evet kuzum ama bazı ınsanlar her hamılelıgımde aynı belirtileri yaşıyor bızzat 2021de burda bir topikte bi arkadaşla bat larımız aynıydı onun ikinci benım birinci gebeligimdi o direk ilk gebeliğinde aynı belırtılerı yaşadığı için anlamış hamıle olduğunu ne bıleyım ondan öyle düşündüm galıba. Bu arada ikimizde aynı gun test yapıp hamıle çıkmıştık insallah bır dejavu yasarım ve bu sefer beraber pozıtıf ögrendıgım kısı sen olursun benım ikinci olacak cunku senın ılk hamılelıkmıydi?Her insanda belirti olmaz ki. Aynı kişide her gebelik belirtisi de aynı olmaz kuzum. Benim bi arkadaşım 2. Gebeliğinde hiç bir şey hissetmiyordu bi gitti beta 3000 küsür çıktı. Bizim batlarımız bir galiba birlikte yapalım
Benim 2. Hamilelik ama ilkini malesef kaybettim 8haftalıkken. Ay bilemedim ya çarşamba ya perşembe sen seçEvet kuzum ama bazı ınsanlar her hamılelıgımde aynı belirtileri yaşıyor bızzat 2021de burda bir topikte bi arkadaşla bat larımız aynıydı onun ikinci benım birinci gebeligimdi o direk ilk gebeliğinde aynı belırtılerı yaşadığı için anlamış hamıle olduğunu ne bıleyım ondan öyle düşündüm galıba. Bu arada ikimizde aynı gun test yapıp hamıle çıkmıştık insallah bır dejavu yasarım ve bu sefer beraber pozıtıf ögrendıgım kısı sen olursun benım ikinci olacak cunku senın ılk hamılelıkmıydi?Ne zaman yapalım pekı sence canım?
Ayyy canım benim biz seninle bugün yıkıklarızzz aman öbür ay deneriz napalım be kuşumKullanıyorum canım hatta iyi hatırlattın bugünü unutmuşum içeyim şimdi, düşünmeye başladığımızdan beri kullanıyorum 4-5 ay oldu galiba. Ovülasyonu ilk ay denedim çok gerdi beni ha oldu ha olacak, daraldım, o günden sonra denemedim illaki o günlere geliyor ilişki diye. Zamanı değil daha miniğin demek, bekliyoruz. Canımsın
Heyecanla bekliyoruz hemen atın buraya
Ahh canım kıyamam. Rabbım bıdaha yaşatmasın ınsallahhBenim 2. Hamilelik ama ilkini malesef kaybettim 8haftalıkken. Ay bilemedim ya çarşamba ya perşembe sen seç
Aynenn test kankalar
Sağlık olsunYa alırken dedim eczacıya. Bu marka hakkında çok kötü yorumlar var diye. Ama elde de onun dışında sadece After 10 varmış dedim iyi ikisinden de ver. Zaten kendi de şaşırdı tüm gebelik testleri 50 artımed niye 30 görünüyor diye, acaba neden
Kullanmadım ama burada gördüğüm kadarıyla kötü bi tanınırlığı yok canım, iyi sanırım o yğzdenSağlık olsunsizce day comfort erken gebelik testi nasıl ne yorum duydunuz onunla ilgili
Kullanmadım ama burada gördüğüm kadarıyla kötü bi tanınırlığı yok canım, iyi sanırım o yğzden
[/QUOTE
Küçük bir ilçedeyim burda hepsi ondan satıyor
İnsallah canımHeyecanla bekliyoruz hemen atın buraya
Çifter çifter çizgilerle insallah
Ben onu da kullandim canim o da guzel negatiflerimi bembeyaz cikarmisti tavsiye edebilirimSağlık olsunsizce day comfort erken gebelik testi nasıl ne yorum duydunuz onunla ilgili
Ben canım akıntım yoktu bendekı belirtiler şiddetli gogus agrısı sol kasık ve kalça kemıgı bel kemıgı agrısıydıHanımlar akıntı olmadan hamilelik gören var mı?
Ay ağzından bal damlıyor inşallahHeyecanla bekliyoruz hemen atın buraya
Çifter çifter çizgilerle insallah
Kız ben yarın desen başlarım yapmaya zor tutuyorum kendimiAhh canım kıyamam. Rabbım bıdaha yaşatmasın ınsallahhesıme sordum persembe günü üsten çok geç çıkıyor carsamba alabılırım dedı carsamba yapalım o zaman canım sanada uygunsa
Ben prodoctorla öğrenmiştim ondan var evde 9 taneAynenn test kankalarben mıratech alacam canım cunku ılk gebelıgımı onunla ogrenmıstım senın önereceğin bı marka varmı
Enerjim yerlerde oldu bakBen onu da kullandim canim o da guzel negatiflerimi bembeyaz cikarmisti tavsiye edebilirim
İnsallahKız ben yarın desen başlarım yapmaya zor tutuyorum kendimiçarşamba tmmdır uğur getirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?