hfceren'in çeyizcikleri:))

hfceren

şanslımıyım neeee:))
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
956
20
118
kızlar uzun zamandır çeyizlerimi göstermek istiyodum.cok fazla yok internette fotoğraflarını bulduklarımı eklıcem bulamadıklarımıda kendım cekip eklerım:) bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayayım:)) (korkmaz çelik tencere takımı) (yemek takımım sade ama benım hosuma gıttı:)) (korkmaz çatalbıçak takımım) (teflon tencere takımım) (bunlarda günlük subardakalrım 6lı:)

HADİ AÇILIŞI BEN YAPIYIM
Hayırlı uğurlu olsun
mutlu sağlıklı huzurlu günlerde kullanman dileğiyle
bardakların çok hoş bu arada

Son düzenleme:
tatlım hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın inşallah.bardaklarını nerden aldın canım cok tatlılar

Günlük su bardaklarınızı ve teflon tencere takımınızı beğendim.Mehtap'ın desenleri hoş oluyor zaten.Yemek takımında bende çok fazla detayı sevmiyorum.Biraz sade olması daha güzel,ki bence yerinde olmuş. =) İyi günlerde kullanın.

cnm ağız tadıyla kullanırsın inş. bu arada çkb ile yemek takımın çok uyumlu

Çeyizleriniz çok hoş topiğiniz hayırlı olsun. Ayrıca ben de sorabilir miyim su bardaklarınızı nerden aldınız çok tatlılar :)

kıslarrr cokk tesekkürler begendiğiniz için:) benı coookkkk mutlu ettiniz.bardaklar paşabahçenin kızlar bende cokk beğenerek aldım:)praktikerden aldım ama geçen forbest diye bi mağazadada görnüştüm yanlız 2 katı fazlaydı fiyatıı orada.....tekrardan tesekkürler:)))

hayırlı olsun tatlım hepsini ıyı gunlerde kullanmak nasip etsin Allah

(yağdanlıklarım:))
(özellikle fincan altlığına bayılıyorum bunların:)
kıslar bunlarda benim el emeklerım :)tam bitmedi seccadelerim kaplatcam:)
bunu yakın görünümü (Seccadelerim)

buda ranırım:)daha bitmedi uçlarına püskul takıcam

teflon tencere takımımız aynı.. banada annem almıs cok begenmiştim cok sirinler

bardakların begenilmiş ama ben goremedim onları... hepsini guzel gunlerde kullan canım

hepsini de ağız tadıyla iyi günlerde kullan cnm:)bende kahve takımlarını çok beğendim nerden aldığını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa?

yemek takımımla kullanacağım bardaklarım:))en küçüğünü türkkahvesi servisinde kullanıcam insallah daha ii oluyo :))
günlük su bardaklarım ve günlük catal kasıklarım:))
kahve makinem :))
kırmızılı cay bardaklarımm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…