• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hfceren'in çeyizcikleri:))

hfceren

şanslımıyım neeee:))
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
956
20
118
kızlar uzun zamandır çeyizlerimi göstermek istiyodum.cok fazla yok internette fotoğraflarını bulduklarımı eklıcem bulamadıklarımıda kendım cekip eklerım:) bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayayım:)) $426362z.webp (korkmaz çelik tencere takımı) $pr_01_24545_max.webp (yemek takımım sade ama benım hosuma gıttı:)) $B1249591360x360.webp (korkmaz çatalbıçak takımım) $MEHTAPTAN-7-PARCA-TEFLON-TENCERE-TAVA-SETI__39205310_0.webp (teflon tencere takımım)$250585.webp (bunlarda günlük subardakalrım 6lı:)

HADİ AÇILIŞI BEN YAPIYIM
Hayırlı uğurlu olsun
mutlu sağlıklı huzurlu günlerde kullanman dileğiyle
bardakların çok hoş bu arada

Son düzenleme:
tatlım hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın inşallah.bardaklarını nerden aldın canım cok tatlılar:nazar:

Günlük su bardaklarınızı ve teflon tencere takımınızı beğendim.Mehtap'ın desenleri hoş oluyor zaten.Yemek takımında bende çok fazla detayı sevmiyorum.Biraz sade olması daha güzel,ki bence yerinde olmuş. =) İyi günlerde kullanın. :nazar:

cnm ağız tadıyla kullanırsın inş. bu arada çkb ile yemek takımın çok uyumlu:34:

Çeyizleriniz çok hoş topiğiniz hayırlı olsun. Ayrıca ben de sorabilir miyim su bardaklarınızı nerden aldınız çok tatlılar :)

kıslarrr cokk tesekkürler begendiğiniz için:) benı coookkkk mutlu ettiniz.bardaklar paşabahçenin kızlar bende cokk beğenerek aldım:)praktikerden aldım ama geçen forbest diye bi mağazadada görnüştüm yanlız 2 katı fazlaydı fiyatıı orada.....tekrardan tesekkürler:)))

hayırlı olsun tatlım hepsini ıyı gunlerde kullanmak nasip etsin Allah

$hh.webp (yağdanlıklarım:))
$hı.webp(özellikle fincan altlığına bayılıyorum bunların:)
kıslar bunlarda benim el emeklerım :)tam bitmedi seccadelerim kaplatcam:)
$DSC03949.webp bunu yakın görünümü $ıı.webp (Seccadelerim)
$oo.webp $oı.webp
$po.webp $pp.webp
buda ranırım:)daha bitmedi uçlarına püskul takıcam $şş.webp

teflon tencere takımımız aynı.. banada annem almıs cok begenmiştim cok sirinler :1:

bardakların begenilmiş ama ben goremedim onları... hepsini guzel gunlerde kullan canım

hepsini de ağız tadıyla iyi günlerde kullan cnm:)bende kahve takımlarını çok beğendim nerden aldığını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa?:17:

$br.webp yemek takımımla kullanacağım bardaklarım:))en küçüğünü türkkahvesi servisinde kullanıcam insallah daha ii oluyo :))
$brr.webp $kkk.webp günlük su bardaklarım ve günlük catal kasıklarım:))
$kk.webp kahve makinem :))
$tk2.webp $t1.webpkırmızılı cay bardaklarımm:)))

Back
X