Heyy Hamileler!! Şımartılıp şımarıyor musunuz?

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
Bu nasıl bir dönemmiş böyle?:jeyyar:
Herkes üzerinize düşüyor full ilgi...
Şımarıcam valla:jeyyar:
sizin de böyle mi?
Etrafınızın ilgisi nasıl?

özellikle eşim bir dediğimi iki etmiyor ,keşke sürekli hamile olarak kalsam dediğim bile oluyor :CüvCüv:

çook ilgici bir bayan olarak hamile kalasım geliyorum sırf bu durum için =)

eşim sağolsun öncede hiç bi isteğimi geri çevirmezdi zaten şimdi o konuda pek değiştiğini söyleyemiycem ama yemek konusunda titizleşti baya ne yediğime çok dikkat ediyor
etrafımdakilerde sen nasıl hamilesin hiç bişey istemiyorsun diyor ama napim canım çekmiyo hiç bişey, hiç bi iştende geri kalmıyorum, nazar değircekler bi gün..
ama ben ne zaman aşericem yaa fisfisfis

Bende hiç aşermedim 17.haftadayım.Yakında baslar herhalde :1rolleyes:

ayy ben de çok memnunum bu durumdan
çok şükür eşim zaten ilgili bana yardımcı olan biri
ama şimdi daha da bir değişti
aman sen yapma
susadın mı su getireyim
acıktın mı meyveni yedin mi vs vs
etraftakiler aman sen yapma
o ağr sen getirme ohh süpermiş
valla bayıldım yyaaa:jeyyar:

valla bende bayıldım bu duruma.esım zaten cok ılgılıydı sımdı dahada ılgılı.yok ılacını ıstınmı.kıvını yedınmı,bolsu ıcıyorsun dımı,canın ne cekıyor soyle alıp geleyım.valla bazen kahvaltı bıle hazırlar.aman masallah dıyelımde nazar degmesın kımseye...

walla hasta oldugum zamanlar agrım sancım oldugu zamanlar bızımkı dort donuyo ama onun dısında cok asırı bı degısıklık yok. dedıgımı yapar ıstedıgımı alır getırır ama 7/24 asker gıbı basımda dıkılmıyo garıbım :roflol:
bende bıraz kendı kendını sımartanlardanım...

yaa benim eşimde saolsun her istediğimi alıyo ama şımartmayı pek sevmez normalde de sinir oluyorum bu duruma ama yine de çok hoş davranışları yaaa gerçekten de çok güzel bu duygu Rabbim herkese taddırsın inş

ohhhh simarin valla :jeyyar: bende insallah hamile kalirim esime karsi simaririm :dance:

ohhhh simarin valla :jeyyar: bende insallah hamile kalirim esime karsi simaririm :dance:

inşallah canım
şımardıkça şımar valla
böyle fırsat 1 ya da 2 kere hadi bilemedin 3 belki de 4 kez ele geçer:roflol::jeyyar:delikafaduldenkafamçokkarıştı

X