Heyecansızlık

Erkek arkadaşınızın sizden önce düzenli cinsel yaşamı var mıydı? Eğer onun için ilkseniz, bazı erkekler ilk ilişkilerinde kendilerini tam olarak keşfedemiyor. Gerçi kadınlarda da bu durum geçerli tabi ama şuan erkekler hakkında konuştuğumuz için :)
Onun için ilkse kendi isteklerini tanıması için biraz zaman verebilirsiniz. Siz de kendi isteklerinizden bahsederek onu yönlendirin. Ten uyumu ilkinde olmazsa sonra hiç olmaz düşüncesine her zaman katılmıyorum. Bazen evet ama bazen de çiftlerin birbirini daha çok tanıması ile değişebiliyor. Biz de eşimle benzer sorunlar yaşadık, ilk yılımızda uyumsuzluğun dibiydik çünkü ikimiz de birbirimizin ilkiydik ama şuan evliliğimizin 3. Yılında resmen sadece tenine değince bile zevk alıyorum ayıptır söylemesi : )

Ben kaç defa söyledim dikkate almadı artık farklı yollardayız

Sadece sevişmek için mi sevişio acaba napıo direkt o işi mi yapıo..

yahu bazı başlıklar gerçekten o kadar saçma geliyor ki..gerçekten derdiniz bu mudur ya? değilse değildir bunu değiştiremezsiniz. ya öyle kabul edersin ya da bırakırsın bu bu kadar basit. insanlar nelerle uğraşıyor sizin derdinize bak Allah aşkınıza

Beğenmediyseniz değerli zamanınızı yazmak için harcamazsınız ben sizi zorlamadım bana göre bir sertti bir dahakine size sorarım iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…