Heyecansızlık

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
24
Merhaba hanımlar erkek arkadaşımla ki samimi olduğum bir arkadaşım ama daha yolun başlangıcında olduğumuz halde sevişiyoruz ve erkek arkadaşım hiç heyecanlı birisi değil yani. Tutku yok ben çok tutkulu bir insan olsam da o değil hani konuşuyorum ama düzelmiyor sizce hep böyle mi devam eder

Erkek arkadaşım düzeltme

Ya çekiniyordur ya da yapısı öyledir. Düzelmez zannetmiyorum.

Tutku tamamen ruhsal bir eylemdir. Konusarak bunu ruhunuza dökmeye çabası hicbir ise yaramaz. Demek ki ruhunuz birlesmemiz ve uyumsuz. Heyecanlar daha cok baslangıcta yakalar insanı sonradan heyecanlar edilebilir mi bilmem.

Nasıl yatakta? Bal yapmaz arı gibi mi yatıyor? Çok mu ruhsuz? Hemen bitir işine mi getiriyor olayı? Samimi olduğum arkadasım derken nasıl? Yani normal bir arkadastınız cinselliğe mi evrildi?
Bende cok samimi bir arkadasımla böyleyim. Yıllar geçmesine ragmen hala aramızda bir heyecan ve tutku var. Olmasa ilerlemezdi diye düsünüyorum.

Hayır tabiki de ama daha aktif olmasını en azından cansız gibi sevişmemesini istiyorum
Hep böyleyse aranızda arkadaşların da dediği gibi ten uyumu yok. Aradığınız coşkuyu erkek arkadaşınızda bulamazsınız. Önünüzdeki maçlara bakacaksınız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…