- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
-
- Konu Sahibi Legendwomen
Erkek arkadaşım düzeltmeMerhaba hanımlar erkek arkadaşımla ki samimi olduğum bir arkadaşım ama daha yolun başlangıcında olduğumuz halde sevişiyoruz ve erkek arkadaşım hiç heyecanlı birisi değil yani. Tutku yok ben çok tutkulu bir insan olsam da o değil hani konuşuyorum ama düzelmiyor sizce hep böyle mi devam eder
Teşekkür ederim yorumunuz içinKonusarak düzeltilebilecek bir durum değil tutku.Yapısı oyle demek..
Hayır tabiki de ama daha aktif olmasını en azından cansız gibi sevişmemesini istiyorumKonuşup tutkulu ol mu diyosunuz?
Büyük ihtimalle ten uyumu yokTen uyumu da yok sanırım
Ya çekiniyordur ya da yapısı öyledir. Düzelmez zannetmiyorum.Merhaba hanımlar erkek arkadaşımla ki samimi olduğum bir arkadaşım ama daha yolun başlangıcında olduğumuz halde sevişiyoruz ve erkek arkadaşım hiç heyecanlı birisi değil yani. Tutku yok ben çok tutkulu bir insan olsam da o değil hani konuşuyorum ama düzelmiyor sizce hep böyle mi devam eder
Canı istese zaten daha canlı sevişir. Bence sevişecek başkasını bulun.Hayır tabiki de ama daha aktif olmasını en azından cansız gibi sevişmemesini istiyorum
bu konuşarak düzelecek bir şey değil amaHayır tabiki de ama daha aktif olmasını en azından cansız gibi sevişmemesini istiyorum
Bence de teşekkür ederim yorumunuz içinCanı istese zaten daha canlı sevişir. Bence sevişecek başkasını bulun.
Anladım teşekkür ederim yorumunuz içinbu konuşarak düzelecek bir şey değil ama
Hep böyleyse aranızda arkadaşların da dediği gibi ten uyumu yok. Aradığınız coşkuyu erkek arkadaşınızda bulamazsınız. Önünüzdeki maçlara bakacaksınız artıkHayır tabiki de ama daha aktif olmasını en azından cansız gibi sevişmemesini istiyorum
Hep böyleyse aranızda arkadaşların da dediği gibi ten uyumu yok. Aradığınız coşkuyu erkek arkadaşınızda bulamazsınız. Önünüzdeki maçlara bakacaksınız artık
Nasıl karşıladı peki ?Ayrıldım
Sen bilirsin dediNasıl karşıladı peki ?