- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
-
- Konu Sahibi kirmizilihatun
Konu geride kalmış bacı baksana herkes griNe yaparsan yap ama bunu yapma bence
Çok komik geldi bana
Senin işin de zordur bacım ya adam dışarda da acaba taytlı kadınlara bakıyor mu diye geliyordur aklınaValla benim eşim tayt hastası...evde tüm gün vücut hatlarımı belli eden taytla dolaşıyorum ona yetiyormuş zaten ekstradan fanteziye gerek duymuyomuş
Sen yine fikirlerini yaz piliis. Yardımcı olursun belki yine de.
ahahahah hıırrrr mıMalum şeyi görünce yemek yok bugün beni yiyeceksin hrrr dersiniz
Evde benimle cinsel anlamda mutlu olduğu için gözünün öyle dışarıda olduğunu düşünmüyorum..Senin işin de zordur bacım ya adam dışarda da acaba taytlı kadınlara bakıyor mu diye geliyordur aklına
Tayt giyen kadınlar adına tedirgin oldum bir an bu kadar ayılıp bayılan biri gözüne sahip çıkabiliyordur inşallahSenin işin de zordur bacım ya adam dışarda da acaba taytlı kadınlara bakıyor mu diye geliyordur aklına
Malum şeyi görünce yemek yok bugün beni yiyeceksin hrrr dersiniz
Güneşliği başkası açarsa aman diyim
Çok mum tehlikeli değil mi,ev yanmasın sonraBen bizzat kendi yaptığım şeyi yazayım. Benimki biraz klasik.
Güzel mükellef bi masa eşinizin sevdiği yemeklerden oluşan. Evde her yer sadece mumlarla aydinlatilacak. Tv de şömine ateşi görüntüsü ve sesini açtım. Güzel bi babydol giyin. Gün içinde güzel mesajlar atın. Eğer sağlam bi plan yaptıysanız o gün giyeceği kıyafetin cebine güzel notlar yazdığınız bi kağıdı koyabilirsiniz. Ben sadece salonda ve yatak odasına giden holü mumlarla aydinlattim. Eve gelince zaten şaşkın olucak kapı çalınca sevdiğiniz bi dans müziğini açın. Hoş geldin Faslı dansla olsun. Sonrası size kalmış