- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
- Konu Sahibi kirmizilihatun
Ay ben korkarım kene falan neym olur mazallah fantazi ayağına candan olmayımYa şimdi polis de çağırılmasın. Ama bi piknik alanının ormanlık kesimleri mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben korkarım kene falan neym olur mazallah fantazi ayağına candan olmayımYa şimdi polis de çağırılmasın. Ama bi piknik alanının ormanlık kesimleri mesela
Donu yine çorabın içine sok sen. Bölgesel bi günyüzü görme durumu olsun.Ay ben korkarım kene falan neym olur mazallah fantazi ayağına candan olmayım
Ay masa altından ayakla dokunma kaldı mı yaa seksenler doksanlar fantazisi. Her aldatmalı filmde yaşanan olay.1- Gün içinde ateşli mesajlar, fotoğraflar gönder.
2- Yemek yerken masanın altından ayaklarını uzatıp dokunmaya başla.
3- Seks oyunları ile ilgili aplikasyonlar var, zar atıyorsun sana karşındakine ne yapacağını söylüyor. Bunu deneyebilirsin. Sex roulette galiba adı.
Tesekkurler filmlerden esinlenirimwuhhhhh güzel fikir
Denemekten zarar gelmezBurasi Türkiye bacim karşıdaki de ne olursa olsun Türk erkeği yani tutmaz bunlar
Gdjmrmfmfmfmmfyanlislikla kaynananin eline tutusturuyomus bi de
uuu doktorculuk fantazisiBak sonu daha degisik yerde bitti
Isterdim ki steteskopla vursun bana ama işte ne yapalım babalar gününde aldığım kemerle dovduruyorum kendimi ühü ühüuuu doktorculuk fantazisi
iğnele beni aşkımmm lksdnsndaans ateşimi ölçççIsterdim ki steteskopla vursun bana ama işte ne yapalım babalar gününde aldığım kemerle dovduruyorum kendimi ühü ühü
Penisilin iğnesiiğnele beni aşkımmm lksdnsndaans ateşimi ölççç
canı erkek çekiyo derler uyyyPenisilin iğnesi
Dur kurban olduğum lohusayim ben
Düşündüm de adam evde karısını ariyo kadın dolaptan fırlıyor adam bayılıyor korkudan. Ayy ben hiç iyi değilimEsiniz İsten geldiğinde saklanın yatak odasında ki dolabın üstüne, kiyafetlerini değişirken üstüne atlayın ciplak bi sekilde.
Benim aklıma böylesi geldi
Ne yaparsan yap ama bunu yapma bencekızlar,
eşimi cinsel anlamda heyecanlandıracak bir sürpriz yapmak istiyorum.
Burada mutlaka güzel fikirleri olan arkadaşlar vardır diye umuyorum..
mesela ; bir videoda görmüştüm. Arabaya biniyor sevgilisi.Güneşliği açsana diyor.Adam açınca iç çamaşırı düşüyor avucuna:)
yani bu tarz şeyler...
Var mı fikri olan ??