- 25 Mart 2009
- 734
- 567
-
- Konu Sahibi kirmizilihatun
Arabadamı yaniiikızlar,
eşimi cinsel anlamda heyecanlandıracak bir sürpriz yapmak istiyorum.
Burada mutlaka güzel fikirleri olan arkadaşlar vardır diye umuyorum..
mesela ; bir videoda görmüştüm. Arabaya biniyor sevgilisi.Güneşliği açsana diyor.Adam açınca iç çamaşırı düşüyor avucuna:)
yani bu tarz şeyler...
Var mı fikri olan ??
Çok iyiMalum şeyi görünce yemek yok bugün beni yiyeceksin hrrr dersiniz
Kızın biyeri kırılabilirEsiniz İsten geldiğinde saklanın yatak odasında ki dolabın üstüne, kiyafetlerini değişirken üstüne atlayın ciplak bi sekilde.
Benim aklıma böylesi geldi
Bak sonu daha degisik yerde bittiKızın biyeri kırılabilirhastanede devam ederler sonra
Malum şeyi görünce yemek yok bugün beni yiyeceksin hrrr dersiniz
Esiniz İsten geldiğinde saklanın yatak odasında ki dolabın üstüne, kiyafetlerini değişirken üstüne atlayın ciplak bi sekilde.
Benim aklıma böylesi geldi
Sonra muayene odasında doktorculuk oynayabılırlerBak sonu daha degisik yerde bitti
Neyse ben sustumSonra muayene odasında doktorculuk oynayabılırler
wuhhhhh güzel fikirYemege gidin otururken iç çamasirini cikarip alttan verin bakin tutar bu grinin elli tonu serilerinden bi taktik
Yemege gidin otururken iç çamasirini cikarip alttan verin bakin tutar bu grinin elli tonu serilerinden bi taktik
yanlislikla kaynananin eline tutusturuyomus bi deYemege gidin otururken iç çamasirini cikarip alttan verin bakin tutar bu grinin elli tonu serilerinden bi taktik
Ne çok ne az tenha ama tenhaBence onu tenhalara götürün ama çok da tenha olmayan bir yerlerde bir şeyler yapın.
Ya şimdi polis de çağırılmasın. Ama bi piknik alanının ormanlık kesimleri meselaNe çok ne az tenha ama tenha