- Konu Sahibi kirmizilihatun
Koyduğunuz yerlere dikkat edin tabi ben de yaparken en çok ondan korktum . Valla ertesi gün ki manşetler bile trajikomik olurdu.Çok mum tehlikeli değil mi,ev yanmasın sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyduğunuz yerlere dikkat edin tabi ben de yaparken en çok ondan korktum . Valla ertesi gün ki manşetler bile trajikomik olurdu.Çok mum tehlikeli değil mi,ev yanmasın sonra
Bak bunun benzerini cocuk yaşlarda gazetede boyle komik vakaların yazdığı bi yerde okumuştumEsiniz İsten geldiğinde saklanın yatak odasında ki dolabın üstüne, kiyafetlerini değişirken üstüne atlayın ciplak bi sekilde.
Benim aklıma böylesi geldi
Buda fantazi degilde sanki hoşlandığı erkeği etkilemeye çalışıyormuş gibi olduİç çamaşırı giyme, TV izlerken bişey düşür eğilip onu yavaşça al. Zaten o sırada gözleri oraya kayar. Sonra da yavaş yavaş işlemlere başla, anladın sen onu
Esiniz İsten geldiğinde saklanın yatak odasında ki dolabın üstüne, kiyafetlerini değişirken üstüne atlayın ciplak bi sekilde.
Butun görev bana kalınca inşallah deprem filan olur ya off dediğimi hatırlıyorum ben.hic benlik bir sürpriz değilO tv izlerken başka bir yerden yavaş bir müzik aç. Yanına git ve sessiz olmasını söyle. Ne olduğunu anlamayacak. O anda arkanda sakladığın kumaş parçasıyla gözlerini bağla. Birşeyler söylemeye çalışırşa şşşşşttt gibi şeyler söyle. Oracıkta onu çırılçıplak bırak ve gerekenleri ,içinden gelenleri yap ama onun kendini tamamen sana bırakmasını sağla.Gözlerini Kesinlikle açtırma ve Hiç birşeye karışmasın yani gerisi hayal gücü
not :bu bana yapıldığı için güzel birşey olduğunu söyleyebilirim. Şşştt aramızda
Ay gece gece ne güldürdün beniEsiniz İsten geldiğinde saklanın yatak odasında ki dolabın üstüne, kiyafetlerini değişirken üstüne atlayın ciplak bi sekilde.
Malum şeyi görünce yemek yok bugün beni yiyeceksin hrrr dersiniz
Esiniz İsten geldiğinde saklanın yatak odasında ki dolabın üstüne, kiyafetlerini değişirken üstüne atlayın ciplak bi sekilde.
O tv izlerken başka bir yerden yavaş bir müzik aç. Yanına git ve sessiz olmasını söyle. Ne olduğunu anlamayacak. O anda arkanda sakladığın kumaş parçasıyla gözlerini bağla. Birşeyler söylemeye çalışırşa şşşşşttt gibi şeyler söyle. Oracıkta onu çırılçıplak bırak ve gerekenleri ,içinden gelenleri yap ama onun kendini tamamen sana bırakmasını sağla.Gözlerini Kesinlikle açtırma ve Hiç birşeye karışmasın yani gerisi hayal gücü
not :bu bana yapıldığı için güzel birşey olduğunu söyleyebilirim. Şşştt aramızda
donsuz mu çıktınızBen birlikte avm ye giderken evde gozunun onunde kilodumu cikarip ciktim.gun icinde bunun heyecanini yasadik hep.aksami zor ettik.gecesi muthisti.ben de cok heyecanlandim.arada boyle cilginliklar lazimmis evlilikte
Özel gununuzde hediye almayın, malûm yeri kırmızı kurdela bağlayın.al sana hediye deyinkızlar,
eşimi cinsel anlamda heyecanlandıracak bir sürpriz yapmak istiyorum.
Burada mutlaka güzel fikirleri olan arkadaşlar vardır diye umuyorum..
mesela ; bir videoda görmüştüm. Arabaya biniyor sevgilisi.Güneşliği açsana diyor.Adam açınca iç çamaşırı düşüyor avucuna:)
yani bu tarz şeyler...
Var mı fikri olan ??
kızlar,
eşimi cinsel anlamda heyecanlandıracak bir sürpriz yapmak istiyorum.
Burada mutlaka güzel fikirleri olan arkadaşlar vardır diye umuyorum..
mesela ; bir videoda görmüştüm. Arabaya biniyor sevgilisi.Güneşliği açsana diyor.Adam açınca iç çamaşırı düşüyor avucuna:)
yani bu tarz şeyler...
Var mı fikri olan ??
Eve gelsin tencerenin kapağını açsın eşiniz de:::)))