• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heyecan :)

Merhabalar :) ben bugun cok iyiyim direnler cikti rahatladim. Ameliyat sonrasi cok merak ettigim icin fotograflarimi cekip gosterdiler suan onlari ekledim. Albume bakabilirsiniz :) sislikler insin yeni hallerini ekleyecegim.
Iyi olmana sevindim cnm.arkadasim bir sorum olacak aceba kendi islerini kendin yapabiliyormusun su an ; yemek, ortaligi toplama...vs cocuk varmiydi sen de...bir de araba kullaniyormusun???? Cok sordum ama ben ameliyattan bir hafta sonra ise basliycam tecrubelerinize ihtiyacim var

Iyi olmana sevindim cnm.arkadasim bir sorum olacak aceba kendi islerini kendin yapabiliyormusun su an ; yemek, ortaligi toplama...vs cocuk varmiydi sen de...bir de araba kullaniyormusun???? Cok sordum ama ben ameliyattan bir hafta sonra ise basliycam tecrubelerinize ihtiyacim var
Merhaba. Ben 24 yasindayim tek yasiyorum ama sagolsun annem ve ablam geldilerr. Ne yemek yaptim ne ortalik topladim ama ufak tefek yastiklari duzenledim tabi. Kiyafetlerini giyme konusunda biraz zorlanabilirsin. Araba kullanmayi daha denemedim ama kullanirim gibime geliyor. 1 hafta izin bence is icin uygundur. :)

Iyi olmana sevindim cnm.arkadasim bir sorum olacak aceba kendi islerini kendin yapabiliyormusun su an ; yemek, ortaligi toplama...vs cocuk varmiydi sen de...bir de araba kullaniyormusun???? Cok sordum ama ben ameliyattan bir hafta sonra ise basliycam tecrubelerinize ihtiyacim var[/QU
Kolları çok zorlamadan ev işlerini yapabilirsiniz zaten neyi yapıp yapamayacağınıza vücudunuz karar veriyor tepkisini ağrı olarak gösteriyor. Benim iki hafta oldu ağrım kalmadı ama bir iki dar elbise denemeye çalıştım mesela canım yandı sonra dedim daha zamanı varmış dur :)

Merhaba. Ben 24 yasindayim tek yasiyorum ama sagolsun annem ve ablam geldilerr. Ne yemek yaptim ne ortalik topladim ama ufak tefek yastiklari duzenledim tabi. Kiyafetlerini giyme konusunda biraz zorlanabilirsin. Araba kullanmayi daha denemedim ama kullanirim gibime geliyor. 1 hafta izin bence is icin uygundur. :)

aaaa daha çok gençmişsin canııııım :) ne güzel

Kolları çok zorlamadan ev işlerini yapabilirsiniz zaten neyi yapıp yapamayacağınıza vücudunuz karar veriyor tepkisini ağrı olarak gösteriyor. Benim iki hafta oldu ağrım kalmadı ama bir iki dar elbise denemeye çalıştım mesela canım yandı sonra dedim daha zamanı varmış dur :)
hahhahahahaha minnos seni daha dur bakalim bekle azicik daha :)

Merhaba kızlar. Bugün 9. gün. Ağrı sızı yok çok şükür. Sadece yan yatamamak çok sıkıcı. Birazda kolların hareketi kısıtlı o kadar :) Bugün ilk iş günüm bakalım akşamı nasıl yapacağım. Uykum gelmeye başladı bile :) Silver araba kullanmak biraz zorluyor canım. :)

Merhaba kızlar. Bugün 9. gün. Ağrı sızı yok çok şükür. Sadece yan yatamamak çok sıkıcı. Birazda kolların hareketi kısıtlı o kadar :) Bugün ilk iş günüm bakalım akşamı nasıl yapacağım. Uykum gelmeye başladı bile :) Silver araba kullanmak biraz zorluyor canım. :)

Kolay Gelsin o zaman sana canım,neden c.tesi günü iş başı yaptın ki? dikkat et kendine....

ilk iş günün nasıl geçti canım ben de ameliyattan kaç gün sonra çalışabilirim merak ediyorum zorlandınmı canım işini yapmakta.

ilk iş günün nasıl geçti canım ben de ameliyattan kaç gün sonra çalışabilirim merak ediyorum zorlandınmı canım işini yapmakta.
aslında benim masa başı işim var ve çok yoğun bi iş değil. Çok uyku bastı gözlerimi açmakta zorlandım, kalkıp dolaştım ara ara. Onun dışında fare ve klavye kullanmaktan sağ göğsümde sızlamalar oldu. Ama dayanılamayacak kadar bi sorun yok. Asıl saat 21:00 de 10 saatlik otobüs yolculuğum var onda nasıl yapacağım hiç bilemiyorum ve dönüşü tabiki toplam 20 saat :( Ağlamak istiyoruuuuuuuuummmmm

aslında benim masa başı işim var ve çok yoğun bi iş değil. Çok uyku bastı gözlerimi açmakta zorlandım, kalkıp dolaştım ara ara. Onun dışında fare ve klavye kullanmaktan sağ göğsümde sızlamalar oldu. Ama dayanılamayacak kadar bi sorun yok. Asıl saat 21:00 de 10 saatlik otobüs yolculuğum var onda nasıl yapacağım hiç bilemiyorum ve dönüşü tabiki toplam 20 saat :KK43: Ağlamak istiyoruuuuuuuuummmmm
benim de masabaşı canım normalde bile bazen fare kullanmaktan benim de kolum ağrıyo o yüzden endişeleniyorum ben de ama dayanılmayacak kadar olmadığına sevindim. 10 saatlik yol çokmuş canım inş olabildiğince sorunsuz geçirirsin yolculuğunu.

benim de masabaşı canım normalde bile bazen fare kullanmaktan benim de kolum ağrıyo o yüzden endişeleniyorum ben de ama dayanılmayacak kadar olmadığına sevindim. 10 saatlik yol çokmuş canım inş olabildiğince sorunsuz geçirirsin yolculuğunu.
inşallah canım. Merak etme dayanılmayacak bişey değil. Senin ameliyat ne zaman :) Ay çok heyecanlıııı ne güzel

inşallah canım. Merak etme dayanılmayacak bişey değil. Senin ameliyat ne zaman :) Ay çok heyecanlıııı ne güzel
daha belli değil canım ameliyat tarihim önce görüşmeye gitmem gerekiyo ama bi izin ayarlayıp gidemedim işten. biraz da cesaretsizlik midir nedir artık bi türlü adım atamadım ama istiyorum artık yakın zamanda.

Kızlar merhaba :) Bugün kontrole gittim bantları açtık :) Her şey yolunda ufak tefek batmaların dışında :) dikiş yerlerine krem sürmeye başlayacağım ve tabiki masaja. Sol memenin üst tarafı daha dolgun duruyor o yüzden o tarafı aşağı doğru yapmam gerekiyormuş hafifte şiş. Daha doğru düzgün elleyemiyorum bile :)) Bakalım nasıl olacak :)

Kızlar merhaba :) Bugün kontrole gittim bantları açtık :) Her şey yolunda ufak tefek batmaların dışında :) dikiş yerlerine krem sürmeye başlayacağım ve tabiki masaja. Sol memenin üst tarafı daha dolgun duruyor o yüzden o tarafı aşağı doğru yapmam gerekiyormuş hafifte şiş. Daha doğru düzgün elleyemiyorum bile :)) Bakalım nasıl olacak :)

İlk başlarda zor oluyor masaj çünkü dokunmaya korkuyorsun. Benim bugün masaja başlayalı 6. Günüm hala alışamadım korka korka yapıyorum :( zamanla alışırız heralde :)

İlk başlarda zor oluyor masaj çünkü dokunmaya korkuyorsun. Benim bugün masaja başlayalı 6. Günüm hala alışamadım korka korka yapıyorum :KK43: zamanla alışırız heralde :)
Ayy ne guzelllllll :) hic korkmayin ben denedim zaten uyusuk benimkiler pek fazla bisey hissetmedim. Devam yapmaya :) cok daha guzel durucaklar emin ol

Back
X