• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heyecan :)

cok ağrın oluyomu canım dayanılmayacak kadar bi ağrısı yok dimi en korktuğum şey o çünkü :)
Ameliyat sonrasi ben agridan cok agirlik hissettim ama narkozdan dolayi cok takmadim sanirim :) serum ve igneyle gecici agrilar. Sirt ustu yatmak sinir bozucu sirf o yuzden aglayip durdum ama agladikcada kaslar gerildi kaburgalarim agridi :) suan iyiyim. Dayanilmayacak birsey yok canim.

Ameliyat sonrasi ben agridan cok agirlik hissettim ama narkozdan dolayi cok takmadim sanirim :) serum ve igneyle gecici agrilar. Sirt ustu yatmak sinir bozucu sirf o yuzden aglayip durdum ama agladikcada kaslar gerildi kaburgalarim agridi :) suan iyiyim. Dayanilmayacak birsey yok canim.
12 gündür tabut içindeki vampir gibi uyuyorum alışıyorsun bi süre sonra :D

çatladım gülmekten :KK70:çok hoşsun.. ben L koltukta kafamı otobüs camına dayamış gibi uyuyorum hafif yüksek yastıkta, çok şahane oluyor :)
Geçmiş olsun :) ben de evde 4 yastıkla başladım 2'ye düşürdüm şimdi öyle uyuyorum hastane yatağı çok güzeldi eve de lazım :D

Selam kizlar. Bugun cok daha iyiyim. Derin nefes alabiliyorum. Kollar hareket etmeye basladi ama direnlerden dolayi kisitli yinede. Yarin insallah direnler cikinca rahatlayacagim. Bugun havanin guzelligini degerlendirecegim bakalim neler olacak :) ayrica herkese tesekkur ederim :)

Selam kizlar. Bugun cok daha iyiyim. Derin nefes alabiliyorum. Kollar hareket etmeye basladi ama direnlerden dolayi kisitli yinede. Yarin insallah direnler cikinca rahatlayacagim. Bugun havanin guzelligini degerlendirecegim bakalim neler olacak :) ayrica herkese tesekkur ederim :)
Cnm senin direnler kac gun durmus olacak.doktorum bana ameliyatin ertesi gunu alicam direnleri hastaneden cikmadan dedi..

güzel haberleriniz aldıkca seviniyorum canım ya aman böyle olsun tez zamanda iyileşmeye devam :)

Back
X