• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heyecan :)

merhaba ben de düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim.
nasılsın?
memnun musun?
özellikle doktorundan memnun musun:)
Birde fiyat ile ilgili bilgi veririsen çok sevinirim:)

merhaba ben de düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim.
nasılsın?
memnun musun?
özellikle doktorundan memnun musun:)
Birde fiyat ile ilgili bilgi veririsen çok sevinirim:)
merhaba,
doktorumdan inanılmaz memnunum. Bugün kontrole gittim her şey yolunda :) İyiki yaptırmışım diyorum. Fiyat 4000 tl

Çok geçmiş olsun.Ameliyat olalı yaklaşık 1 yıl olmuş.Şuan ne durumdasınız.Doğal görünüme kavuştularmı?Belli bi zaman sonra ameliyat olduğunu unutturacak şekilde doğal olmasını istiyorum inşallah olurlar.Bir de 325 küçük gibi geliyo bana merak ediyorum.Gerçi ben daha ameliyat olamadım henüz 1 2 engelim var.İnşallah yaza kadar planlıyorum.Benide İzlemeye alırmısınz sonuçları görmek istiyorum HAYATVERENSU HAYATVERENSU :KK66:

ne seviyeye geldi. ağrı, sertlik şişkinlik vs..? görünüm normale geldi mi biraz biraz. ben çok korkuyorum. kimisi öyle şeyler anlatmışki... :/
Merhaba :) 13. Ayin icindeyim ve tamamen butunlestik :) hic aklima bile gelmiyor silikon oldugu. Spor bile yapiyorum yani spor derken agirlik bile kaldiriyorum. Maasallah diyelim :) onemli olan doktorun ve senin icine sinmesi. Herseyi doktoruna birak :)

Çok geçmiş olsun.Ameliyat olalı yaklaşık 1 yıl olmuş.Şuan ne durumdasınız.Doğal görünüme kavuştularmı?Belli bi zaman sonra ameliyat olduğunu unutturacak şekilde doğal olmasını istiyorum inşallah olurlar.Bir de 325 küçük gibi geliyo bana merak ediyorum.Gerçi ben daha ameliyat olamadım henüz 1 2 engelim var.İnşallah yaza kadar planlıyorum.Benide İzlemeye alırmısınz sonuçları görmek istiyorum HAYATVERENSU HAYATVERENSU :KK66:
Evet cok memnunum ben isteyen herkes cesaretlenmeli. Cunku gercekten kucuk gogus insani kotu hissettiiriyor. Doktorunuzu iyi secin ve ona birakin :) sanki hep bu gogusler benimmis gibi :) darisi basiniza

Evet cok memnunum ben isteyen herkes cesaretlenmeli. Cunku gercekten kucuk gogus insani kotu hissettiiriyor. Doktorunuzu iyi secin ve ona birakin :) sanki hep bu gogusler benimmis gibi :) darisi basiniza
Aynen katılıyorum küçük olunca bazi seylere ozeniyosun sadece yapamiyosun. Ben mesela dekolteyi severim dekolte insana bir özgüven veriyo. Insanda farkli bi enerji farkli bir aura oluyo konustugunda herkes susup seni dinliyo bir kararlılık veriyo... Ama tabi ben dekolte veremiyorum :-/ bendekiler beni mutsuz ediyo. Kilo alinca nasıl bir huzursuzluk geliyosa aynisi...her neyse konumuza dönelim :-) doktoru nasil seçtiniz nerde yaptirdiniz

Aynen katılıyorum küçük olunca bazi seylere ozeniyosun sadece yapamiyosun. Ben mesela dekolteyi severim dekolte insana bir özgüven veriyo. Insanda farkli bi enerji farkli bir aura oluyo konustugunda herkes susup seni dinliyo bir kararlılık veriyo... Ama tabi ben dekolte veremiyorum :-/ bendekiler beni mutsuz ediyo. Kilo alinca nasıl bir huzursuzluk geliyosa aynisi...her neyse konumuza dönelim :-) doktoru nasil seçtiniz nerde yaptirdiniz
Silivri devlet hastanesinde yaptirdim. Doktorum Hamit Baki Duru. Uzun suredir orada calisiyor ve bi tanidigimda orada yaptirmis. İlk gorusmeye gittim ve hemen ameliyat tarihini aldim :)

Ne mutlu size.tebrik ederim.sağlıcakla kalın.doktor adını ve ameliyat bilgilerinizi alabilirmiyim lütfen

Back
X