- Konu Sahibi HAYATVERENSU
canım çok geçmis olsun bende sonucunu görebilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Ekledim canım bakabilirsin.canım çok geçmis olsun bende sonucunu görebilirmiyim
Cnm bende nisanda olmak istiyorum ama 3 yasinda kizim var korkuyorum kucagima gelmEk istiycek resim yuklemissiniz bende gorebilirmiyimKizlar bantsiz hallerini yukledim ama ters yuklendi anlamadiim. Bakabilitsiniz albumden :)
ozzz30 sana özelden msj atamadım çok merak ediyorum göğüs estetiği sonrası durumun nasıl kaç cc hangi protez takıldı bu tarz bilgileri ister özelden ister forumdan paylaşırsan sevinirimAynı tarihte oluyoruz bende İzmir'de can Kopal a olucam amelyat şimdiden geçmiş olsun
merhaba,merhaba ben de düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim.
nasılsın?
memnun musun?
özellikle doktorundan memnun musun:)
Birde fiyat ile ilgili bilgi veririsen çok sevinirim:)
merhaba,
doktorumdan inanılmaz memnunum. Bugün kontrole gittim her şey yolunda :) İyiki yaptırmışım diyorum. Fiyat 4000 tl
merhaba,
doktorumdan inanılmaz memnunum. Bugün kontrole gittim her şey yolunda :) İyiki yaptırmışım diyorum. Fiyat 4000 tl
325 cc ve kasaltı konuldu :)Canim çok gecmis olsun.kaç cc kondu ve kasalti mi mümkünse fotonu görebilir miyim.simdiden teşekkür ederim.
gecmiş olsun sende 325lr kervanına katılmıssın325 cc ve kasaltı konuldu :)
teşekkürler :)gecmiş olsun sende 325lr kervanına katılmıssın
Cnm ben 25 ocakta ameliyatimi olcam 24 yasindayim beni izler misin merak ediyorum resimlerini4. Gunum bugun canim
huhuuuu merhaba kızlar 2 ayı geçti ameliyat olalı. Memişlerin son hallerini en yakın zamanda yükleyeceğim :)
İzlemede kalın. :)
Öpüldünüz..
Merhaba :) 13. Ayin icindeyim ve tamamen butunlestik :) hic aklima bile gelmiyor silikon oldugu. Spor bile yapiyorum yani spor derken agirlik bile kaldiriyorum. Maasallah diyelim :) onemli olan doktorun ve senin icine sinmesi. Herseyi doktoruna birak :)ne seviyeye geldi. ağrı, sertlik şişkinlik vs..? görünüm normale geldi mi biraz biraz. ben çok korkuyorum. kimisi öyle şeyler anlatmışki... :/
Evet cok memnunum ben isteyen herkes cesaretlenmeli. Cunku gercekten kucuk gogus insani kotu hissettiiriyor. Doktorunuzu iyi secin ve ona birakin :) sanki hep bu gogusler benimmis gibi :) darisi basinizaÇok geçmiş olsun.Ameliyat olalı yaklaşık 1 yıl olmuş.Şuan ne durumdasınız.Doğal görünüme kavuştularmı?Belli bi zaman sonra ameliyat olduğunu unutturacak şekilde doğal olmasını istiyorum inşallah olurlar.Bir de 325 küçük gibi geliyo bana merak ediyorum.Gerçi ben daha ameliyat olamadım henüz 1 2 engelim var.İnşallah yaza kadar planlıyorum.Benide İzlemeye alırmısınz sonuçları görmek istiyorum HAYATVERENSU
Aynen katılıyorum küçük olunca bazi seylere ozeniyosun sadece yapamiyosun. Ben mesela dekolteyi severim dekolte insana bir özgüven veriyo. Insanda farkli bi enerji farkli bir aura oluyo konustugunda herkes susup seni dinliyo bir kararlılık veriyo... Ama tabi ben dekolte veremiyorum :-/ bendekiler beni mutsuz ediyo. Kilo alinca nasıl bir huzursuzluk geliyosa aynisi...her neyse konumuza dönelim doktoru nasil seçtiniz nerde yaptirdinizEvet cok memnunum ben isteyen herkes cesaretlenmeli. Cunku gercekten kucuk gogus insani kotu hissettiiriyor. Doktorunuzu iyi secin ve ona birakin :) sanki hep bu gogusler benimmis gibi :) darisi basiniza
Silivri devlet hastanesinde yaptirdim. Doktorum Hamit Baki Duru. Uzun suredir orada calisiyor ve bi tanidigimda orada yaptirmis. İlk gorusmeye gittim ve hemen ameliyat tarihini aldim :)Aynen katılıyorum küçük olunca bazi seylere ozeniyosun sadece yapamiyosun. Ben mesela dekolteyi severim dekolte insana bir özgüven veriyo. Insanda farkli bi enerji farkli bir aura oluyo konustugunda herkes susup seni dinliyo bir kararlılık veriyo... Ama tabi ben dekolte veremiyorum :-/ bendekiler beni mutsuz ediyo. Kilo alinca nasıl bir huzursuzluk geliyosa aynisi...her neyse konumuza dönelim doktoru nasil seçtiniz nerde yaptirdiniz
Ne mutlu size.tebrik ederim.sağlıcakla kalın.doktor adını ve ameliyat bilgilerinizi alabilirmiyim lütfenEvet cok memnunum ben isteyen herkes cesaretlenmeli. Cunku gercekten kucuk gogus insani kotu hissettiiriyor. Doktorunuzu iyi secin ve ona birakin :) sanki hep bu gogusler benimmis gibi :) darisi basiniza