- 16 Ocak 2011
- 174
- 37
- 73
- Konu Sahibi HAYATVERENSU
Teşekkür ederim tabi yazarım ve amelyat Düşünen Arkadaşlara yardımcı olalımoh ohh ne güzel :) sizede geçmiş olsun. Ameliyat sonrası yazın mutlaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim tabi yazarım ve amelyat Düşünen Arkadaşlara yardımcı olalımoh ohh ne güzel :) sizede geçmiş olsun. Ameliyat sonrası yazın mutlaka.
yükleyeceğim :) Bende sonucu merak ediyorum. Geri sayımdayımHayırlı olsun öncesi sonrası halini merak ediyorum.. devlette çok iyi iş çıkaranlar oluyordu.. sonuçta bütün dr. lar önce devlette çalıştılar.. inşallah güzel sonuçlar alacaksın :)
İzlemeye aldım :) şu anki halini yükle istersen bakalım kaç cc olur sana :)yükleyeceğim :) Bende sonucu merak ediyorum. Geri sayımdayım
albüm oluşturdum canım bakabilirsin :)İzlemeye aldım :) şu anki halini yükle istersen bakalım kaç cc olur sana :)
Heyyoooo :)Ameliyat öncesi sonrası her türlü yanındayııız her şey gönlünce olsun.
inş cokk kolay geçer canım cabuk atlatırsın güzel haberlerini bekliyoruz :)Merhaba kizlar :) ben yatisimi yaptim heyecandan uyuyamicam sanirim. Yarin 9 gibi ameliyatim var. Iyi olunca yazacagim.:)
Amin canim sagol :)inş cokk kolay geçer canım cabuk atlatırsın güzel haberlerini bekliyoruz :)
Canım Allah yar ve yardımcın olsun..Herşey çok güzel olacak..Hadi bismillahMerhaba kizlar :) ben yatisimi yaptim heyecandan uyuyamicam sanirim. Yarin 9 gibi ameliyatim var. Iyi olunca yazacagim.:)
Geçmiş olsun canım.Eminim çok güzel olmuşturSelam kizlar :) gayet iyiyim agrim biraz azaldi. Hareketsiz bi sekilde yatoyorum guzel gozukuyorlar. Bu arada 325 cc takildi.
Selam kizlar :) gayet iyiyim agrim biraz azaldi. Hareketsiz bi sekilde yatoyorum guzel gozukuyorlar. Bu arada 325 cc takildi.
Cok tesekkurler :)Çok Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun HAYATVERENSUSelam kizlar :) gayet iyiyim agrim biraz azaldi. Hareketsiz bi sekilde yatoyorum guzel gozukuyorlar. Bu arada 325 cc takildi.